Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
bryyy
co ja czytam!! Milciu trzymam za Ciebie ogromne kciuki!! oby to nie było to co mówisz.
jeśli Cię pocieszę to moja szwagierka z Włoch plamiła regularnie do końca 3 miesiąca. i było okej.
Kaśka ale zastrzyk gotówy boshhheeee:) co ja bym za to zrobiła:)
no a my po rekolekcjach:) było fajnie nawet było jedno małżeństwo co ich dziecko chodzi z Majką do przedszkola:) no to siedzielismy razem na wykładach:)
byliśmy na rozmowie z prawnikami i mamy składać papiery do kurii!!po krótkim streszczeniu życia "poprzedniego". więc teraz na spokojnie zaczniemy o tym myśleć....ale było by cudnie gdyby się udało przed komunią młodej:)
-
Hejo malenka mysle ze sie uda jak sie prylozycie..Probowac musisz bo nic nie tarcisz a mozesz zyskac
No powiem Ci , ze chyba zaczne kochac tesciowa
hehehe Ale tak jak mowie czasem sie przydaje
Kurde zaraz do endo na 10ta , tak kolo9 dzwonie umowic nas na seminogram z morfologia..seminogram / badanie nasienia - jest podstawowym badaniem sprawdzającym płodność mężczyzny. Polega na określeniu makroskopowo i mikroskopowo kilku parametrów, m.in.: gęstości, ruchliwości, żywotności oraz morfologii plemników. Badanie nie daje pełnej informacji nt. płodności nasienia, uzupełnieniem jest badanie chromatyny plemnikowej i jest najbardziej obiektywne i informuje o tym, jaki procent materiału genetycznego plemnikówjest uszkodzony.
Nie wiem sama czy robic tylko seminogram .Kasia czy robilas rowniez te chromatyne ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 08:45
-
o kurde no to nie fajnie;/ jeden raz w miesiacu?? no to współczuję w ogóle ludziom, którzy na przykład pracują lub są na wyjazdach, w życiu nie zrobią tego badania;/
Kasiu my tylko seminogram robiliśmy, a właściwie nie zrobiliśmy go bo nie było z czego. -
No nawet jakby mial jechac 24 a wyjezdza 22to by nie zrobil jak ja wtedy plodne mam
chujnia..Podobno jest tylko jedna baba teraz co z kraka raz w miesiacu z novum przyjezdza i robi..I najczesciej ost tydz miesiaca..Wiec kupa..Dalej nie bedziemy wiedziec czy nasienie w porzadku...Moj juz wtorek po swietach wyjezdza
Zostaje dopiero lipiec jak bedzie 6tygmoj sie wlasnie pyta o tarnow.//Kasia wiesz co w tarnowie robia? -
Milcia, głowa do góry. Będzie dobrze. Odpoczywaj i staraj się nie przemęczać. Absolutnie ni dźwigaj niczego.
Idia, zwolnij kobieto. Zrób sobie wolneDbaj o siebie!
u mnie 9 dpo, 11 dzień po zastrzyku.
Miewałyście dziwne dolegliwości po zastrzyku? Mnie ciągle boli brzuch od kilku dni, w samochodzie mnie mdliOczywiście mózg już robi swoje i doszukuje się objawów
-
Kasia-diagnostyka Tarnów, na mostowej 4 tam robią seminogram bez problemu, dzwoni się max tydzień przed badaniem.
idź kobieto i zróbcie te badania, jak będziesz w ciąży to bedzie najlepiej a jak nie zaskoczy teraz? będziesz sobie pluła w brodę że może to wina nasienia i że mogłaś już być po badaniach i ewentualnie wzmacniać przez ten czas do lipca żołnierzyki.
ja nie mogę się odrobić, ostatnio jakoś więcej na głowie mam:P
ASH spokojnie, pregnyl może działać do 14 dpo więc objawy jak najbardziej mogą być jeszcze po nim;)ash lubi tę wiadomość
-
Wiem jak dojechac kuva do dworca autobusowego tylko
fuck!!!! chcialam zrobic w saczu buuu
Ale mam dobre dla siebie wiadomosci w zw z hashi..Powiedzial ze spokojnie moge jesc mleczne produkty jogurciki i pieczywko hurraaaa!!!! Byle nie rpzesadzac
Moje antygeny sa niskie i powinnam sie cieszyc ze hashi jest delikatniusie..U mlodego jeszcze trza zrobic usg bo u niego widac ze hashi sie zaczyna ale nie wiadomo na razie co robic bo ft3 ma wysokie takze obserwacja plus spr jak wyglada tarczyca koncem kwietnia
Wyniki stwierdzil ze sa superr!! zielone swiatlo do staranek zmien il mi metformine na glucophage ale drogie to cholerstwo ponad 40zeta za 60sz rtyle ze to tylko jednaa tabletka na wieczor sie bierze..zaraz kasia szukam ten namiar na tarnow..Moze sie uda