Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:hehe Kap bez kitu ale na Majeczkę to się zapatrzyłam w taką dziewczynkę
i bach za miesiąc byłam w ciąży:) ale to tak się zapatrzyłam ewidentnie bo już nigdy mi się coś takiego nie przydazyło przy żadnym maluszku:)
hehe jutro wam powiem czy się zapatrzyłam w młodego czy nie;)
no daj spokój takie małe ciuszki są słodkie, na lumpach młodą ubierałam czesto bo tam czyściutkie i nieraz super się rzeczy trafiały;)
Milciu dziewczyny mają rację, żadnym różem się nie przejmuj bo to tylko stres....robisz co możesz żeby było dobrze:) więc będzie dobrze:) już więcej się nie da chyba:)
Kinia tak ból sutków to progesteron, moje też nieziemsko bolą
Laski jutro idę na progesteron rano:D ale jajaciekawe czy u mnie faktycznie owulacja była
w tej fazie cyklu to mozliwe ?i czemu nigdy tak nei miałam moze to dobry znak -
Robotka1 wrote:a od czego jest estradiol???
ehh wszystko kasia fajnie ale nawet szansy na ciąże nie ma u mnie;) zeeeroooo sexu:P dziś ruszyliśmy w końcu z clo...mały poślizg był ale już zaczęte:) i tak przez 3 tygodnie;) -
Mnie teraz cycki zaczęły boleć jeszcze przed testem pozytywnym, ale nie brałam tego za objaw, bo przed okresem tez mnie bolały. A teraz to już masakra. Dotknąć się nie mogę. Powiększyły się, brodawki są ciemniejsze a skutki zrobiły się większe. Nawet mąż zauważył, że się zmieniły.
-
Milcia kochanie przez cala ciaze nie bedziesz miec wysokiej...spokojnie sie unormuje..to tak jak hsg tylko do 10tyg jest wykrywalne pozniej mozesz byc w wysokiej juz ciazy a atest wyjdzie ujemny...Nie schizuj sie tak bo zanim urodzisz to osiwiejesz,.,,A po porodzie dopiero potrzeba sil, wytrwalosci i chlodnej glowy..Jak sie zacna kolki,wycie , a ty nie bedziesz wiedziec co zrobic...
Takze spokojnie ciesz sie ciaza a nie denerwuj ze bedziezle...Ciaza jest super...Ja przez cala czulam sie dobrze..a miesiac przed porodem drzewo do piwnicy znosilam hehehhe.... -
kiniaczek84 wrote:no co zle mowie:)
Ja po dziecinstwie spedzonym w blokowisku za cholere bym do bloku nie wrocilaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 16:01