Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi się nudzi w pracy
a mam dzisiaj do 21 i na dodatek boli mnie podbrzusze tak jak na okres i pewnie go dostane a tak się głupio łudziłam, że może mimo tego niskiego progesteronu się udało. Milcia na pewno badania będą ok
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
ej ciotki moja teściowa też nie lepsza....jak chciałam iśc do pracy p[o urodzeniu Mai to moja mama do niej powiedziała że jakoś damy radę i pomożemy młodym to ta pipa powiedziała że ona nikomu dzieci nie bawiła i Majki też bawić nie będzie....
a teraz bawi swojej córuni dziecko..... mnie i szwagierkę(ta co urodziła trzecie dziecko i idę dziś do niej) szlak chce trafić za takie zachowanie.....ale napieprzamy się z niej też co by sobie humory poprawić....
pamiętam jak mnie zlinczowała do szwagierki za to ze podaję słoiczki młodej, no a zawsze się w domu miało słoik jak się w gości jechało czy czasu na ugotowanie oiadku nie było....osz ta pizda sobie pomyślałam, a teraz sama kupuje deserki wnusi!!! nie cierpię HERSZTA strasznie;/
jeżdżę tam z grzeczności i udaję super synowąmi się do siebie kazała zwracać "babciu" nie mamo:P franca:P dla mnie mogę jej nawet na pani walić
aaa Zagubiona a na teksty Twojej teściowej miej gotową odpowiedż żeby się nie wtrącała już w wychowywanie syna bo teraz to Twój mąż i Ty będziesz poprawiała to czego ona nie zrobiła:D:D:D oj działa działa:Dkapturnica, zagubiona_82, Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
Kurde ale numer.. właśnie dzwoniła moja mama cała zapłakana i załamana. Okazuje się, że jej durny brat wyciął jej taki numer, że szkoda gadać. Babcia mieszka z nim jego liczną rodziną w mieszkaniu wabloku. Babcia jest głównym właścicielem mieszkania. Połowa po śmierci dziadka została ustawowo podzielona. Dzisiaj mama odebrała polecony ze spółdzielni, że w ciągu 7 dni ma zapłacić 9 tys jakichś czynszy, opłat sieciowych, komorników, wynajem drugiej piwnicy, bo jest właścicielem mieszkania. A moja mama nie ma żadnego papieru na to, że jest właścicielem. Pojechała wyjaśnić sprawę. Jestem ciekawa, co jej powiedzą. Już jej mówiłam, że jak się czegoś dowie, to do prawnika trzeba jakiegoś iść.
-
nick nieaktualnyKasiek i widzisz...dzięki nam docenisz swoją teściową...
ja tam złudzeń nie miałam, bo A. jedynak i nastawiałam się na walkę...przez pierwsze kilka lat się przejmowałam, a teraz mam to d....
tyle sobie może co pogadać, bo i tak na nic wpływu nie ma - i to jest moja największa nagroda, a Jej największa kara - nie ma wpływu na nic:D:D:D:D
Milcia współczuję mamie:( bo teraz zacznie się "papierologia" i walka.....kapturnica lubi tę wiadomość
-
osz kurde Milcia ale jaja.....ja tam w nieporozumienia ze trony prawnej nie wierzę.....miałam przejścia i oni są nieustępliwi;/ więc niech to się okaże jedną wielką pomyłką bo inaczej to współczuję.
zjadłam sobie serek wiejski light:D mniam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja mam właśnie PCO. ale takich padań nie robiłam nigdy. Ogólnie mam nieregularne miesiaczki ale badania jakie robilam to progesteron itp. Ale słuchajcie gin stwierdził że na prawym jajniku mam pecherzyki ktore nie pękaja czyli PCO a lewy jajnik mam w 11dc pęcherzyk 8mm. Dziwne to troche..;/to co to mozliwa jest owulacja i ciaza??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 14:25
Mała Mi -
No jesli urosnie do conajmniej 18mm i peknie to teoretycznie tak...Ale z tym roznie bywa i czasem rosna a czasem nie...pcos to nie sa pecherzyki , ktore nie pekaja..Na pcos sklada sie obraz policystycznych jajnikow takich z gronami malych pecherzykow , jak i zaburzenia hormonalne w szerokim tego pojeciu...Samo to ze pecherzyki nie pekaja nie jest zadnym pco to jakas bzdura...Mozna nie miec pco a pecherzyki nie beda rosly i nie pekna bo np.. bedzie za duza prolaktyna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 14:46