X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski...
    nie chce mi się pisać....

:)

Elfik lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    laski...
    nie chce mi się pisać....

:)
    chcesz troche zatkanego nosa??podziele sie posilkiem yyyhyh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    chcesz troche zatkanego nosa??podziele sie posilkiem yyyhyh
    no daj daj, tylko prawą dziurkę:D bo lewa mi sie moja podoba:D

byłam wczoraj na zakupach dla małego.
    kupiłam mu serię kosmetyków "na dobry sen" oraz super spodenki z bluzeczką, niebiesko zielone:) na roczek mniej więcej, nie kupowałąm na teraz bo mówiła że ma dużo rzeczy to będzie na potem jak znalazł:)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajc fajne takie malenstwo....Tak sie zast nie raz czy jeszcze sie uda kupowac swojemu babelkowi takie ciuszki...Zapatrz sie porzadnie na clopaczka...

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:)u mnie dzis luz blus w pracy nuuudy byle do 20 nom a tak poza tym jajniki przestały dziś bolec kurcze wiecie co przed dwa ostatnie dni tak mnie bolały sutki ze masakra nigdy w zyciu czegos takiego nie doswiadczyłam to był kosmos czy to mogło miec zwiazek z owulka?

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde godzinę temu pojawił się delikatny róż.. Po pół godziny juz nic nie było, ale znowu się zestresowałam.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milciu nie stresuj sie bo stres napewno Ci nie służy bedzie wszystko w porzadku.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wypatruj tak tej krwi kobito bo jeszcze 34tyg przed toba..Spokojnie podejdz do tego stress jest najgorszy dla ciebie....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ze strachem do kibelka chodzę.. a chodzę co pół godziny, bo co chwile mi się chce.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po ćwiczeniach...czekolada przynajmniej w połowie spalona:D:D:D:D (tzn. te pół co zjadłam..uuuuu dobra była - z orzechami::D:D:D)
    maszeruję więc do kuchni odgrzać moją babkę...
    Mała Mi zrobisz badanie i będziesz wiedziała....
    Milcia spokojnie leżeć i myśleć o niebieskich migdałach;)

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia patrz na tlc o steresie w ciazy mowia..Jak wpl na przedwczesne porody i nerwice u dzieci...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja moge dzis nawet trawe zjesc hehheh i tak nic nie czuje ,zero smaku takze zjadam 2ziemniaki z wody z koperkiem cebula smazona od watrobki i ogorek. kwaszony.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    hej hej:)u mnie dzis luz blus w pracy nuuudy byle do 20 nom a tak poza tym jajniki przestały dziś bolec kurcze wiecie co przed dwa ostatnie dni tak mnie bolały sutki ze masakra nigdy w zyciu czegos takiego nie doswiadczyłam to był kosmos czy to mogło miec zwiazek z owulka?
    bol sutkow bedzie od progesteronu..On wzrasta do 7,8dnia po owu wiec to jest powod...

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadałam z mamą. Była w spółdzielni, ale nieczynne juz było. Poszła do babci, to wuja jej powiedział, że jest pojb.. że się wtrąca. Ciotka też ruszyła, że mama jest współwłaścicielem, to będzie płacić. No bezczelna. Oni też dostali takie pismo. Nic trzeba będzie zorganizować prawnika, bo mama powiedziała, że chce się wypisać z tej całej współwłasności, bo nie ma zamiaru co pół roku dostawać takiego pisma i płacić. Masakra. Oczywiście wszystkiego mi nie chciała powiedzieć, żebym się nie denerwowała.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    bol sutkow bedzie od progesteronu..On wzrasta do 7,8dnia po owu wiec to jest powod...

mhm....nie wiedziałam,ale ten bol nałozył mi sie razem z owulka hmm...nie iwem o co cho dzis juz nie bola

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Milcia patrz na tlc o steresie w ciazy mowia..Jak wpl na przedwczesne porody i nerwice u dzieci...
    też oglądam...i czasem brak mi słów...

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    policz ile masz od ewentualnej owu dni?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Kap bez kitu ale na Majeczkę to się zapatrzyłam w taką dziewczynkę:) i bach za miesiąc byłam w ciąży:) ale to tak się zapatrzyłam ewidentnie bo już nigdy mi się coś takiego nie przydazyło przy żadnym maluszku:)
    hehe jutro wam powiem czy się zapatrzyłam w młodego czy nie;)

no daj spokój takie małe ciuszki są słodkie, na lumpach młodą ubierałam czesto bo tam czyściutkie i nieraz super się rzeczy trafiały;)

Milciu dziewczyny mają rację, żadnym różem się nie przejmuj bo to tylko stres....robisz co możesz żeby było dobrze:) więc będzie dobrze:) już więcej się nie da chyba:)

Kinia tak ból sutków to progesteron, moje też nieziemsko bolą:)

Laski jutro idę na progesteron rano:D ale jaja :) ciekawe czy u mnie faktycznie owulacja była

kapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio powiem ci Kasiek ze sama jestem ciekawa co tam u cb hehehe..A ja dzis zaczynam miec coraz wiecej sluzu ..znaczy ze cos sie dzieje heheheh.Kurcze chcialabym juz nast tydzien byc po badaniach..Ja ide estradiol zbadac w poniedzialek kazal w 10dniu cyklu , a ze to niedziela to pojde w pon i potem w czawrtek zobacze jak estradiol bedzie przyrastal....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a od czego jest estradiol???

ehh wszystko kasia fajnie ale nawet szansy na ciąże nie ma u mnie;) zeeeroooo sexu:P dziś ruszyliśmy w końcu z clo...mały poślizg był ale już zaczęte:) i tak przez 3 tygodnie;)

Elfik lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 503 504 505 506 507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ