Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:chcesz troche zatkanego nosa??podziele sie posilkiem yyyhyh
bo lewa mi sie moja podoba:D
byłam wczoraj na zakupach dla małego.
kupiłam mu serię kosmetyków "na dobry sen" oraz super spodenki z bluzeczką, niebiesko zielone:) na roczek mniej więcej, nie kupowałąm na teraz bo mówiła że ma dużo rzeczy to będzie na potem jak znalazłkapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej hej:)u mnie dzis luz blus w pracy nuuudy byle do 20 nom a tak poza tym jajniki przestały dziś bolec kurcze wiecie co przed dwa ostatnie dni tak mnie bolały sutki ze masakra nigdy w zyciu czegos takiego nie doswiadczyłam to był kosmos czy to mogło miec zwiazek z owulka?
-
nick nieaktualnyi po ćwiczeniach...czekolada przynajmniej w połowie spalona:D:D:D:D (tzn. te pół co zjadłam..uuuuu dobra była - z orzechami:
:D:D)
maszeruję więc do kuchni odgrzać moją babkę...
Mała Mi zrobisz badanie i będziesz wiedziała....
Milcia spokojnie leżeć i myśleć o niebieskich migdałach;)kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:hej hej:)u mnie dzis luz blus w pracy nuuudy byle do 20 nom a tak poza tym jajniki przestały dziś bolec kurcze wiecie co przed dwa ostatnie dni tak mnie bolały sutki ze masakra nigdy w zyciu czegos takiego nie doswiadczyłam to był kosmos czy to mogło miec zwiazek z owulka?
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
Gadałam z mamą. Była w spółdzielni, ale nieczynne juz było. Poszła do babci, to wuja jej powiedział, że jest pojb.. że się wtrąca. Ciotka też ruszyła, że mama jest współwłaścicielem, to będzie płacić. No bezczelna. Oni też dostali takie pismo. Nic trzeba będzie zorganizować prawnika, bo mama powiedziała, że chce się wypisać z tej całej współwłasności, bo nie ma zamiaru co pół roku dostawać takiego pisma i płacić. Masakra. Oczywiście wszystkiego mi nie chciała powiedzieć, żebym się nie denerwowała.
-
nick nieaktualny
-
hehe Kap bez kitu ale na Majeczkę to się zapatrzyłam w taką dziewczynkę
i bach za miesiąc byłam w ciąży:) ale to tak się zapatrzyłam ewidentnie bo już nigdy mi się coś takiego nie przydazyło przy żadnym maluszku:)
hehe jutro wam powiem czy się zapatrzyłam w młodego czy nie;)
no daj spokój takie małe ciuszki są słodkie, na lumpach młodą ubierałam czesto bo tam czyściutkie i nieraz super się rzeczy trafiały;)
Milciu dziewczyny mają rację, żadnym różem się nie przejmuj bo to tylko stres....robisz co możesz żeby było dobrze:) więc będzie dobrze:) już więcej się nie da chyba:)
Kinia tak ból sutków to progesteron, moje też nieziemsko bolą
Laski jutro idę na progesteron rano:D ale jajaciekawe czy u mnie faktycznie owulacja była
kapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
-
Nio powiem ci Kasiek ze sama jestem ciekawa co tam u cb hehehe..A ja dzis zaczynam miec coraz wiecej sluzu ..znaczy ze cos sie dzieje heheheh.Kurcze chcialabym juz nast tydzien byc po badaniach..Ja ide estradiol zbadac w poniedzialek kazal w 10dniu cyklu , a ze to niedziela to pojde w pon i potem w czawrtek zobacze jak estradiol bedzie przyrastal....
-
a od czego jest estradiol???
ehh wszystko kasia fajnie ale nawet szansy na ciąże nie ma u mnie;) zeeeroooo sexu:P dziś ruszyliśmy w końcu z clo...mały poślizg był ale już zaczęte:) i tak przez 3 tygodnie;)Elfik lubi tę wiadomość