X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Mala Mi grunt to frunt:)tzrymam kciuki za dzisiejsza wizyte

Mała Mi 1 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny.!! chyba dobrym pomysłem było dołaczyc do Was. W końcu zaczne myslec tak jak powinnam.

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

Mała Mi
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, ja pytałam w niedziele gin, kiedy mogła być owulacja i mi powiedziała, że w 15 dc, tak jak ovu wyznaczyło. Ale ja coś w to nie wierzę, bo wydaje mi się, że wcześniej musiała być. Nawet po wielkości zarodka widać, że musiała być o 2-3 dni wcześniej.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio robiłam owulacyjne testy i ani jeden nie wyszedł pozytywnie.. a jajniki mnie bolały jak by na owulacje.;/

Mała Mi
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kap, ja pytałam w niedziele gin, kiedy mogła być owulacja i mi powiedziała, że w 15 dc, tak jak ovu wyznaczyło. Ale ja coś w to nie wierzę, bo wydaje mi się, że wcześniej musiała być. Nawet po wielkości zarodka widać, że musiała być o 2-3 dni wcześniej.
    Estradiol daje sume wszystkiego co rosnie na jajnikach i ciezko bez ogladu usg stwierdzic kiedy dokladnie bylo owu..Dlatego mozna sie tylko domyslac ehh..No nic trza jakos ogarnac to wszystko..Mnie predzej szlak trafi zanim czwartek nadejdzie i pojde na usg :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi tak trzymać:) wiesz ile razy my się tu na duchu podnosimy? a przerabiamy na prawdę trudne przypadki...i zawsze się udaje wyjść bojowym nastawieniem na przeciw kolejnemu cyklowi:)

no jak miałas 11 mm w 8dc to dobrze wróży:) mimo że wiadomo że cuda na kiju nieraz się dzieją podczas cyklu to zawsze trzeba mieć dobre nastawienie:)

oglądałąm wczoraj "Pasję" nie pierwszy raz, ale tym razem mnie dobiła....ja im starsza tym bardziej wrażliwa jestem

kapturnica, Mała Mi 1 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

oglądałąm wczoraj "Pasję" nie pierwszy raz, ale tym razem mnie dobiła....ja im starsza tym bardziej wrażliwa jestem[/QUOTE]
    Kaska mialam to samo..Nie moglam paCZac na te krew i zalane nia cialo..Nosz masakra jakas :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka zobacz już wtorek jest:D ani się nie obejrzysz a już czwartek będzie:)
    do kiedy masz chłopa w domu?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    [

oglądałąm wczoraj "Pasję" nie pierwszy raz, ale tym razem mnie dobiła....ja im starsza tym bardziej wrażliwa jestem
    Kaska mialam to samo..Nie moglam paCZac na te krew i zalane nia cialo..Nosz masakra jakas :-/[/QUOTE]
    a daj spokój, przeryczałąm większość filmu ale obejrzałam całą....mam wrażenie że kilka scen wykroili....w kinie była na pewno jeszcze jedna któa mroziła krew w żyłach

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byc moze..Nie pamietalam juz tak bardzo jak bylamw kinie..Ale efekty niezle...brrrr
    Dzis zakladam mlodemu metal szczene..Ajc czuje ze bedzie jek ze boli :-/
    Tak kolo10jade do miasta jakies zakupy na szybciora i do ortodonty...
    Ehh kasa trza trzepnac znow...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chciałam obejrzec ale moja maruda nie dała mi obejrzec chyba na nowe gniazdko musimy dokupic jeszcz ejeden telewizor:)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko wyjdzie. kolo 16 godzinki:) ja tez oglądałam.. ale powiem Wam że jak się czyta książke to też łzy lęca jak grochy..

Mała Mi
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek dwa telewizory to dora sprawa.!! my mamy dwa i zawsze wyganiam męża do salonu jak nie pasi mój kanał.:)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

Mała Mi
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam jeden telewizor i nie zgodziłam się na drugi:P bo lubię się do mojego przytulić i wleźć mu pod pachę jak ogląda:) a potem mu ewentualnie poprzełanczam;) ale ogólnie lubimy oglądać podobne rzeczy, seriale i filmy:P

Kinga książka pasja?? czekać coś mi to mówi!!! chyba ostatnio moja mama z kościoła przywlekła....muszę sobie pożyczyć

kiniaczek84, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśka zobacz już wtorek jest:D ani się nie obejrzysz a już czwartek będzie:)
    do kiedy masz chłopa w domu?
    do wtorku :-/ Mzna powiedziec ze do poniedzialku ehh bo we wtorek kolo poludnia juz jedzie :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę dziewuszki. odezwę się jak było u gin. buziaki.

Mała Mi
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciukam Mała Mi uszy do góry bedzie gicior:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez oglądałam i ryczałam. Za każdym razem to samo. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy takie emocje są mi teraz potrzebne.

Mi dzisiaj niedobrze. Tyle w domu do zrobienia, a ja nie mogę robić. Pościel do przebrania, panele to już tylko do mycia się nadają, podłoga w łazience to samo, a jeszcze mój mąż wymyślił, że na pierwsze święto zapraszamy rodziców, rodzeństwo i dziadków. Niestety będzie musiał większość sam zrobić, bo ja nie dam rady stać przy garach cały dzień i jeszcze posprzątać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 09:45

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to kochana sie oszczedzaj a nie sprzatanie Ci w głowie:)A Męża wez w obroty niech działa jak nazapraszał gosci;)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Twój Milcia to tak jak mój;) wyzaprasza wszystkich a ja muszę robić;)
    choć już sie nauczył że ma mi pomagać;)

IDA i Milcia macie odpoczywać:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ