X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Mala Mi grunt to frunt:)tzrymam kciuki za dzisiejsza wizyte

Mała Mi 1 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny.!! chyba dobrym pomysłem było dołaczyc do Was. W końcu zaczne myslec tak jak powinnam.

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

Mała Mi
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, ja pytałam w niedziele gin, kiedy mogła być owulacja i mi powiedziała, że w 15 dc, tak jak ovu wyznaczyło. Ale ja coś w to nie wierzę, bo wydaje mi się, że wcześniej musiała być. Nawet po wielkości zarodka widać, że musiała być o 2-3 dni wcześniej.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio robiłam owulacyjne testy i ani jeden nie wyszedł pozytywnie.. a jajniki mnie bolały jak by na owulacje.;/

Mała Mi
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kap, ja pytałam w niedziele gin, kiedy mogła być owulacja i mi powiedziała, że w 15 dc, tak jak ovu wyznaczyło. Ale ja coś w to nie wierzę, bo wydaje mi się, że wcześniej musiała być. Nawet po wielkości zarodka widać, że musiała być o 2-3 dni wcześniej.
    Estradiol daje sume wszystkiego co rosnie na jajnikach i ciezko bez ogladu usg stwierdzic kiedy dokladnie bylo owu..Dlatego mozna sie tylko domyslac ehh..No nic trza jakos ogarnac to wszystko..Mnie predzej szlak trafi zanim czwartek nadejdzie i pojde na usg :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi tak trzymać:) wiesz ile razy my się tu na duchu podnosimy? a przerabiamy na prawdę trudne przypadki...i zawsze się udaje wyjść bojowym nastawieniem na przeciw kolejnemu cyklowi:)

no jak miałas 11 mm w 8dc to dobrze wróży:) mimo że wiadomo że cuda na kiju nieraz się dzieją podczas cyklu to zawsze trzeba mieć dobre nastawienie:)

oglądałąm wczoraj "Pasję" nie pierwszy raz, ale tym razem mnie dobiła....ja im starsza tym bardziej wrażliwa jestem

kapturnica, Mała Mi 1 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

oglądałąm wczoraj "Pasję" nie pierwszy raz, ale tym razem mnie dobiła....ja im starsza tym bardziej wrażliwa jestem[/QUOTE]
    Kaska mialam to samo..Nie moglam paCZac na te krew i zalane nia cialo..Nosz masakra jakas :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka zobacz już wtorek jest:D ani się nie obejrzysz a już czwartek będzie:)
    do kiedy masz chłopa w domu?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    [

oglądałąm wczoraj "Pasję" nie pierwszy raz, ale tym razem mnie dobiła....ja im starsza tym bardziej wrażliwa jestem
    Kaska mialam to samo..Nie moglam paCZac na te krew i zalane nia cialo..Nosz masakra jakas :-/[/QUOTE]
    a daj spokój, przeryczałąm większość filmu ale obejrzałam całą....mam wrażenie że kilka scen wykroili....w kinie była na pewno jeszcze jedna któa mroziła krew w żyłach

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byc moze..Nie pamietalam juz tak bardzo jak bylamw kinie..Ale efekty niezle...brrrr
    Dzis zakladam mlodemu metal szczene..Ajc czuje ze bedzie jek ze boli :-/
    Tak kolo10jade do miasta jakies zakupy na szybciora i do ortodonty...
    Ehh kasa trza trzepnac znow...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chciałam obejrzec ale moja maruda nie dała mi obejrzec chyba na nowe gniazdko musimy dokupic jeszcz ejeden telewizor:)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko wyjdzie. kolo 16 godzinki:) ja tez oglądałam.. ale powiem Wam że jak się czyta książke to też łzy lęca jak grochy..

Mała Mi
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek dwa telewizory to dora sprawa.!! my mamy dwa i zawsze wyganiam męża do salonu jak nie pasi mój kanał.:)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

Mała Mi
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam jeden telewizor i nie zgodziłam się na drugi:P bo lubię się do mojego przytulić i wleźć mu pod pachę jak ogląda:) a potem mu ewentualnie poprzełanczam;) ale ogólnie lubimy oglądać podobne rzeczy, seriale i filmy:P

Kinga książka pasja?? czekać coś mi to mówi!!! chyba ostatnio moja mama z kościoła przywlekła....muszę sobie pożyczyć

kiniaczek84, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kaśka zobacz już wtorek jest:D ani się nie obejrzysz a już czwartek będzie:)
    do kiedy masz chłopa w domu?
    do wtorku :-/ Mzna powiedziec ze do poniedzialku ehh bo we wtorek kolo poludnia juz jedzie :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mała Mi 1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę dziewuszki. odezwę się jak było u gin. buziaki.

Mała Mi
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciukam Mała Mi uszy do góry bedzie gicior:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez oglądałam i ryczałam. Za każdym razem to samo. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy takie emocje są mi teraz potrzebne.

Mi dzisiaj niedobrze. Tyle w domu do zrobienia, a ja nie mogę robić. Pościel do przebrania, panele to już tylko do mycia się nadają, podłoga w łazience to samo, a jeszcze mój mąż wymyślił, że na pierwsze święto zapraszamy rodziców, rodzeństwo i dziadków. Niestety będzie musiał większość sam zrobić, bo ja nie dam rady stać przy garach cały dzień i jeszcze posprzątać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 09:45

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to kochana sie oszczedzaj a nie sprzatanie Ci w głowie:)A Męża wez w obroty niech działa jak nazapraszał gosci;)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Twój Milcia to tak jak mój;) wyzaprasza wszystkich a ja muszę robić;)
    choć już sie nauczył że ma mi pomagać;)

IDA i Milcia macie odpoczywać:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 517 518 519 520 521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ