Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziara wrote:Milcia prosze Cie ...nie dopatruj sie kolejnych plamek...
ja dzis umieram wizyte mam jutro a dzis bol jak cholera z tego jajnika co pecherzyk byl....tylko,nie wiem czy owulka czy torbiel..ale Pan dr stwierdzil ze peknie bo,peka to musze mu wierzyc i myslec pozytywnie ...zobaczymy jutro.!!
Madziara tzrymam kciuki, przynajmniej wiesz, że pracują
U mnie cisza, nic nie stuka.
Taaa, diagnoza, piekne słowo, tylko lekarza trzeba najpierw znaleźc a nie konowała..
A własnie odebrałam wyniki, wszytsko gra i buczy, zaczynam mysleć, że to będą te jajowody, bo powinnam zajśc juz od leżenia przy małzu..
Milcia, prawie każda z nas plamiła w ciąży na poczatku!
zagubiona, tylko nie daj się napchac jak ja, dwie dziennie to max))
a to, że nie rosną - dużo nas jest na wspomaganiu, plaga jakaś -
Robotka,a tak głupia myśl mnie naszła, no muszę się podzielić
jak szukałam kiedyś pregnylu, okazało się, że nim handlują na forach dla kulturystow... podobno pomaga schudnąć, i się to pije po kropli dziennie.
Tak mnie naszło, że jak Twój taki kulturysta, teraz clo bierze, pregnylem po cichu poprawi, to szybciej zajdzie w ciąże niż my wszystkie ...Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Madziara tzrymam kciuki, przynajmniej wiesz, że pracują
U mnie cisza, nic nie stuka.
Taaa, diagnoza, piekne słowo, tylko lekarza trzeba najpierw znaleźc a nie konowała..
A własnie odebrałam wyniki, wszytsko gra i buczy, zaczynam mysleć, że to będą te jajowody, bo powinnam zajśc juz od leżenia przy małzu..
Milcia, prawie każda z nas plamiła w ciąży na poczatku!
zagubiona, tylko nie daj się napchac jak ja, dwie dziennie to max))
a to, że nie rosną - dużo nas jest na wspomaganiu, plaga jakaś
Pracuja tylko niestety na Clo ..
same z siebie nie chca rosnac skurczybyki...!!Elfik lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Pracuja tylko niestety na Clo ..
same z siebie nie chca rosnac skurczybyki...!!
Kochana, u mnie nawet na clo ledwo ledwo...
Ale ponieważ zawsze jeden jakiś coś świruje, to na razie ganadotropiny nie zostały mi zaproponowane. Zobaczymy co dalej.
napisz proszę, to jak rozumiem zespół antyfosfolipidowy był powodem Twoich strat, a teraz pod kontrolą masz takie szanse na zajście jak inne staraczki?
Mam nadzieję, ze nie jestem niedelikatna, po prostu uczymy się sporo dzięki wiedzy nabytej przez innych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:52
-
nick nieaktualnyNoo tak powiedzial mi dr ze ten cykl mial byc taki czaru maru zeby prof zobaczyl jak one sie zachowuja ns Clo..i o dziwo prof nie kazal brac Pregnylu...pow ze pod kontrola monit...zobaczy jak to wyglada..i nie przykladalam wagi do tego cyklu ...mowie do diagnostyki a tu taki pecherz sie okazal...pow ze jak zaskocze to teraz sa leki klinika bedziemy myslec !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:00
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Teraz wpadłam w pułapke konsekwencji, dlatego ciągnę dalej, ale najpierw chcę znaleźć przeciwnika i kopnac go w jaja.
pułapka konsekwencji-jak ja to dobrze znam....świetnie dobrane słowa!!!
nie poddawaj się, świetny masz plan na najbliższe trzy miesiące, a jak Ci się za trzy miechy nie uda to i tak nie pozwolę Ci odpuścić bo wtedy oficjalnie będę się starać JA:D o ile ten mój cymbałek poprawi te swoje wyniki;/
ale ja tu mówiłam dziewczynom i chwaliłam się że wczoraj był pierwszy sex naturalny po 1.5 miesiąca abstynencji z racji niedomogi sexualnej po odstawieniu testów:P więc jestem pełna nadziei:)
KAP niech się młody nie foszy:D przejdzie mu:)
ja zakładałam aparat w wieku 27 lat:P i mam do tej pory:P i tak jeszcze dwa latka. ale mi pani nie proponuje kolorowych gumeczek-nie wiem może za stara jestem;)
zagubiona_82, Idia, kapturnica, Malenq, Lena87 lubią tę wiadomość
-
KAP niech się młody nie foszy:D przejdzie mu:)
ja zakładałam aparat w wieku 27 lat:P i mam do tej pory:P i tak jeszcze dwa latka. ale mi pani nie proponuje kolorowych gumeczek-nie wiem może za stara jestem;)
Dostal kopala w dupala
Ojjj powinnas zlozyc rekalmacje co do tych gumek hihihihizagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Kinia cieszmy sie ze mamy prostaki te zeby a nie krzywuski yhyhy
Uff uporalam sie z golabkami wlasnie sie paruja..Bedzie obiad na jutro...
Musze siasc i zaczac spisywac co i ile czego mi trzeba..Moja szwagiereczka juz w czwartek przyjezdza...
Tak myslalam ze moze jakiego orzechowca by wykminil hmmm -
Kinga APARAT DLA SZPANU TO RACZEJ NIET:p mówię Ci nie ma to jak proste ząbki których nigdy nie miałam:)
miałam też problem z kłami, były dziwnie wilkołacze:D ale zeszły na dół ładnie:)
i na dole mam dwójeczkę wepchaną do środka;) wyglądam jak pies:P
ale ona może na tej wizycie będzie też ciągnięta do szeregu;)
Kasieeeek przyjedź do mnie upiec i ugotuj coś:D:D dam Ci w zamian opierunek, spanie i wikt cały:D i moje towarzystwo:D:D:D
ja to babkę z rodzynkami upiekę i sałatkę mam dziś na spróbowanie w planie zrobić, ananasowo kurczakowo selerową, serowo:Pkapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
a propos czyjegoś wpisu - Ja też na to wpadlam, żeby w tym cyklu zrobić estradiol i progesteron w 21 dc, choc mój gin o estradiol się nie prosił...
Może ja się sama zdiagnozuje jak z hashi?)))
a wiecie co kobiety? po trzech latach na ovu, to każda z nas pewnie mogłaby specjalizację z ginekologii zdawać zaocznie...))
oby z dziecięciem na piersi...))))))
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
No u mnie babki gryczane by nie przeszly niestety....Tak sie zastanawiam co to wymyslic...Krolewiec na bank bedzie , moze orzechowiec , babka drozdzowa musowo i hmm hmm kokoski albo sloneczka jako drobne gowienka?
Salatki to musi byc sos tatarski , pasta z jajek z chrzanem , jajca faszerowane w skorpupkach
Dajcie jaki pomysl!!!?? -
No jam sie nie chwalac wpadla na pomysl zrobienia progesteronu z estradiolem po owu hyhyhyhyh..Moj gin ordynatorek kazal mi estradiol zrobic , wiec zrobie nastepny w czwartek spr jak przyrasta i mialam robic w 16tym dniu tj sobota ale musialabym robic w innym lab wiec odpuszcze...
-
kuźwa jajka faszerowane w skorupkach?? a jak to wygląda??
eyyy ale ja nie mówię że będę roladę szpinakową robić i babkę gryczaną:P nawet przepisu nie znam:P
ja zwykłą piaskową:D:D
ELFIK masz rację możemy napisać doktorat!! ja czasem idąc na wizytę wiem że nic sie wiecej nie dowiem niż to co wiem:P