Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja laseczki się powolutku zawijam do domku, na jutro mam wolne przewidziane, więc pewnie nie będzie mnie tu przez całe święta a jak wpadnę to tylko po to żeby dac znaka że żyję...
Kasia proszę mi w sobotę na PRIV napisać szczegóły bo nie bede potem się przekopywać przez górę stron
Życzę wam Wesołych Świąt, a dla niektórych będą to na pewno przewesołe święta:)
ja w niedzielę idę do obsługi na chrzciny, mój P na wesele więc praktycznie nic nie poświętujemy;)
za to poniedziałek mam zamiar trochę u mojej mamci posiedzieć a trochę u teściowej:)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a ja laseczki się powolutku zawijam do domku, na jutro mam wolne przewidziane, więc pewnie nie będzie mnie tu przez całe święta a jak wpadnę to tylko po to żeby dac znaka że żyję...
Kasia proszę mi w sobotę na PRIV napisać szczegóły bo nie bede potem się przekopywać przez górę stron
Życzę wam Wesołych Świąt, a dla niektórych będą to na pewno przewesołe święta:)
ja w niedzielę idę do obsługi na chrzciny, mój P na wesele więc praktycznie nic nie poświętujemy;)
za to poniedziałek mam zamiar trochę u mojej mamci posiedzieć a trochę u teściowej:)
Kasiek oczywiscie ze napisze...Zyczonka tez wysle ....Trzymaj sie ciepelko kasiulekRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ELFIK dorzuć do clo zioła ojca sroki III na prawdę polecam:) one są na wzrost jajeczka:)
no własnie 3 cykle pilam do owulki, teraz drugi cykl bez, jak się potweirzdi, ze kijowo to chyba do nich wrócę
same dobre rady dajesz, bozia Ci w dzieciach wynagrodzi -
Elfik wrote:dzis napiszę po monitoringu
jak miałas rację będę do ciebie mowila Mistrzu Yoda...
))))))))))
-
Elfik wrote:no własnie 3 cykle pilam do owulki, teraz drugi cykl bez, jak się potweirzdi, ze kijowo to chyba do nich wrócę
same dobre rady dajesz, bozia Ci w dzieciach wynagrodzi
czy ja wiem czy dobre rady? mi pomogły to się dzielę wiedzą
dodatkowo łykałam dong Quai ale nie bede polecać bo to indywidualna sprawa każdego, ale warto o tym poczytać
tak że bez clo śmigam jako tako, wyślę Ci na pw mój wykres:) na ziołach i na dongu:)
-
kapturnica wrote:ale ty dopiero 10dzien cyklu...to tak jakbys byla w 12 wg mojego brania clo..Ile ich bierzesz?
teraz jedną dziennie - dla mnie nowość , bo juz na tzrech jechałam)))
wiadomo bzdura, ale człowiek lekarzom ufał
no nic, zobaczę co z usg, z moim szczęściem najlepszy dzień wypadnie w święta, kiedy gin nie pracuje.
Kap, ja sobie sama pregnylu nie podam, ale ovitrelle w brzuch może dam rade... -
Elfik wrote:teraz jedną dziennie - dla mnie nowość , bo juz na tzrech jechałam
)))
wiadomo bzdura, ale człowiek lekarzom ufał
no nic, zobaczę co z usg, z moim szczęściem najlepszy dzień wypadnie w święta, kiedy gin nie pracuje.
Kap, ja sobie sama pregnylu nie podam, ale ovitrelle w brzuch może dam rade...