Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kacha spokojnie, najważniejsze że jajusio jest na prawym a do sobotki Ci śmignie na 18-22 mm i będzie pregnylek:)
dla mnie były by to super wieści ale wiem, nastawiałaś się że jutro owu no nie?kapturnica lubi tę wiadomość
-
Nieeee nie na owu na jutro bo liczac estradiol owu by wypadalo w sobote wlasnie...
Tylko ten twor jakisik dziwny na tym lewym jajniku..Wolalabym by tego nie bylo...Poprostu myslalam ze bedzie jakis kolo18mm dzisiaj...Ale nie ma zalamki nadal szansa jest.,.Nawet jesli wolniej bedzie rosl i nie podam sobie rpegnylu w sobote to szansa ze do wtorku urosnie ejst duza .A mojego zgwalce w rzie czego na koniec we wtorek rano jesli jajko bedzie wolniej roslo...... -
Robotka1 wrote:Kacha spokojnie, najważniejsze że jajusio jest na prawym a do sobotki Ci śmignie na 18-22 mm i będzie pregnylek:)
dla mnie były by to super wieści ale wiem, nastawiałaś się że jutro owu no nie?
No wiem wiem Kasia ze nie jest zle...Ale boje sie ze jajco przestanie rosnac ehhhhh -
jakbyśmy miały w domu monitoring to byśmy sobie codziennie robiły;) hehe
nie bój żaby:) choć obawy masz uzasadnione i każda z nas takie ma po pierwszym monitoringu, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze:)
Ty bierzesz babo clo, reagujesz na nie dobrze więc niby czemu miałoby przestać rosnąć.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Wiem kasia wiem i tego sie trzymam ze jest dobrze....
Endo jest ok , jajko urosnie i bedziemy bzykac...
Co ma byc to bedzie...Chyba kazda z nas sie denerwuje przy 1szym monitoringu..Tamtym razem mialam liche endo i jaja po 13mm a w 3dni urosly ladnie..Wiec trzymam sie tego ze estradiol ladnie przyrasta i moze nie bedzie zle..
Martwi mnie ta torbielka na lewym..Ale w sobopte wsio bede wiedziec...Centralnie na swieta sie dowiem ehhehehe -
No i pocieszam sie tym zereaguje na clo...Wiec nie marudze tylko ciesze sie ze cos uroslo...Tym bardziej ze moja rezerwa jest naruszona po raz drugi po kolejnym zabiegu , jajek nie ma tam juz za wiele , ale najwazniejsze ze cosik jest
Dzieki Kasiulka za slowa otuchyMalenq lubi tę wiadomość
-
No z tego co liczylam to jutro moglby osiagnac maksymalne stezenie przy fazie owulacyjnej A w sobote moglby chciec peknac...
Dobrze ze ordynatorek moze wszystko bo gdzie ja bym znalazla usg w swiateczna sobote? A tak na oddziale ginekologicznym maja mi zrobic.. -
Milcia wrote:Kasia będzie ok. Teraz masz estradiol podobny do mojego.
boshhhhe jak ja zaczne przeżywać swoje cykle to wy już dawno na fioletowe pójdziecie.....ehhhzagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EYY ale prawda jest taka ze nerwow nie czulam dodzis..Dzis czym blizej bylo wizyty tym bardziej cisnienie roslo..Teraz w sobote kolejny i sroda na nfz juz...
Te monitoringi naprawde ryja beretke...
i takim oto sposobem mamy zryte berety przez pół cyklu:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a potem będą Ci ryły beret oczekiwania do testowania/@ hahaha
i takim oto sposobem mamy zryte berety przez pół cyklu:P
święte słowa, dlatego ja o nikim nie myslę, ze panikuje. W końcu wkładamy w to tyle starań i czasu, a w sumie i tak nie od nas to zalezy...
A jak dwa lata stukają, to dopiero ryje beret)))))))))