Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz pytanie jakie bedzie u mnie endometrium po plasterku,w sumie zuzylam za te7dni 2sztuki bo sie odkleilo dziadostwo..... i czy cos dominujacego jest na prawym jajniku....
Trzymajcie dziołchy za mnie w kciuki dzis,
Kurde niech los da mi szanse sprobowac chociaz.... -
kapturnica wrote:Ja biore clo od5do9 i wychodzi ze owu by byla tak samo jak 1szym razem..Mysle ze u cb owu mozebycszybciej jesli reagujesz na clo bez problemu
he he, no tego bym nie powiedziała, ale tak kombinuje, że jak biorę wczesniej, to wczesniej owu - jak poprzednio w 16 dc mialam 25 mm (co moim zdaniem jest za duzo) to teraz chciałabym trafić w dobrym dniu.
Bo z tego opisu Iwone wynika, ze powinno się dac pregnyl przy 18 mm, a to mi się pokrywa z wiedza ostatnio zdobytą w innym miejscu
Ale mój oblegany doktorek do monitoringu nieskory -
haha Laski jak mnie małż wkurwi:D a ostatnio to zrobił-jak brałam prysznic to mnie oblał zimną woda:D to za karę kazałam mu aby mnie przeleciał hahaha:)
bierzcie swoich chłopaków tym sposobem;)
MILCIU ja na początku myślałam że to głowa ale za chwile sobie przypomniałam że przecież to nie mozliwe;)
KAP to do boju dziś!!! na dziewuchę!!1 i najlepiej jakbyś już więcej nie poprawiała bo jak masz idealny śluz to on na pewno chłopaków zaprowadzi do jajeczka:D
ale wiem że chyba by Ci psychika strzeliła gdybys się w sobotę nie pobzykała więc masz moje błogosławieństwo:D bzykaj się ile chcesz:PMilcia, Elfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No podobno pregnyl miedzy 18a 22 sie niby podaje..Zobaczymy co mi powie o pregnylu..Mam 2ampulki wiec w razie czego jest co podac...
No nic spadam do gina ale sie denerwuje czy wszystko bedzie ok ze japrdole...
he he, a ze mnie się smiała, że ja nerwowa jestem...
A ja dzis nic, kamiennie. jakoś sie nastawiałam, ze mnie to hsg czeka w maju, i działać będę jak bedzie po co, ale..
Robotka, to ja bym po numerze z woda to bym kazała kapciem na stole...
Kit z ojczyzną, niech czeka, ja to zmarźluch jestem, już bym wolała w łeb dostać niż zimną wodą...
A mnie błogosławieństwa na seks nie dasz? -
hehe wiesz jak się wywściekałam za tą zimną wodę?
w szoku był jak potem przyszłam po sexa;) ale powiedziałam mu że to za karę
ejj no Tobie daję błogosławieństwo ale nie wiem na jakie dni boś bez monitoringu nie?? -
Elfik wrote:Robotka, po takiej akcji i propozycji z twojej strony to ty patrz czy ci stary w ogóle zaworu z ciepłą woda na stałe nie zakręci...
)))))0
okej będę czujna:D
Ciekawe jak tak Kasica:D -
endometrium ladne 11,9 na lewym jajniku n niedroznej stronie jest cos jak jajko ale wrosniete dziwnie w jajnik na 25mm , a na prawym jajniku jest ladne jajko okraglutkie na 14i pol mm..W sobote mam podjechac do szpitala na oddzial zeby zrobic kolejne usg czy to jajjo na prawym uroslo i jesli tak mam sobie w sobote podac pregnyl...Wiec wiem ze na razie nic nie wiem...
-
Takze nic straconego , ale dalej nic nie wiem..Ogolnie od3 dni dopiero czuje porzadnie ze pobolewa mnie prawa strona wiec to mysle oznacza ze rosnie...Lewa i tak czy tak mowil nic by nie bylo z tak dziwnego tworu....
Nadzieja jestw tym ze jajko ladnie urosnie do soboty...
A jak nie? hmm nic nie poradze