Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Helloloø laseczki jak samopoczucie w ten zimny ciemny dZionek???
U mnie chyba cisza przed burza tempka nisko jakw czoraj..Estradiol zrobilam rano wyniki juz przed1szabo lab krocej pracuje..Takze na ich podst wstepnie bede wiedziec czy jest juz po owu czy przed..No a pozniej gin..i chyba sie lekko denerwuje co i jak jestElfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:aj tam nic ciekawego
i paznokcie;)
laseczko moja córa ma włosy po dupeczkę wiec jak jej spazurkuję mniej więcej do łopatek to nic przy wiązaniu nie będzie wypadało:)
Kaśka jak robisz sobie hennę??
jutro planuję sobie wolne zrobić w pracy;) zobaczymy czy mi wyjdzie:)
mam trochę pieczenia i sprzątania pozatym do kościółka z młodą na południe chciałabym iśc bo mówi jakiś wierszyk o JP2 no i wieczorem na spokojnie iść na obrzędy które ze 3 godziny bedą trwaćElfik lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe no oprócz tego że pomalowałam włosy i zrobiłam henne;)
i paznokcie;)
Kaśka jak robisz sobie hennę??
Masz na mysli na brwi??
Ja kupuje taki w tubce reflect oil sie nazywa...i mieszam z woda utleniona..Nie kupuje zwyklej bo tamta strasznie plami.., a ten reflect ladnie sie zmywa ze skory...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 08:57
Elfik lubi tę wiadomość
-
Czarry marry , otwieram dzrwi a na stoliku lezy pudelko z jajuszkami wiejskimi
Kurczee ta moja sasiadka jest the best wiejskie , tylko ze zawsze jak przyniesie to nawet nie zadzwoni tylko szybko cyk i ucieka w pindu ..
Musze jakas porzadna czekolade jej kupic , ale bedzie jajuszkowa wyzerkaElfik, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Kap, ale masz fajnych sąsiadów.
Madziara, jak dobrze, ze masz dobrych lekarzy. Połowa z nas ma doła wlaśnie dlatego, że czuje, ze nie ma wsparcia merytorycznego, a im wiecej wiedzą, tym bardziej czują, że lekarze idą po prostej i standardowo ladują clo i tyle...
Nie mam nic przeciwko clo, ale to nie lek na wszystko i nie dla każdego..
Dlatego doskonale rozumiem was Zagubiona, Maracuja i Malenq. Nie jestesmy panikarami.
Madziara na innym watku pisała jak się bierze clo i o przerwach, a jak sobie przypomnę jak mnie ladowano bez rozumu, to mnie trzęsie, bo przysadke mi na bank rozregulowali.
Na świeta sobie życzmy porządnych lekarzy
Ja wczoraj miałam pismo do napisania, caly dzień się męczyłam , miałam dokończyć jak córa pójdzie spać, a tu... zasnęła chyba koło 24, pewności nie mam bo ja zgasąlm przed nią...;))
Chyba zgapię od was pomysły na potrawy, przejrzę wątek a jakby co to mnie wspomożecie? śniadanie u mamy, ale tez nie chcę iśc na wampira, robię sałatkę kiełkowa, ale coś by się jeszcze przydało
robotka, wlosy do pupci, no widzę, że ktoś tu ma małą księzniczkę))
ja szyjki nie badam, po pierwszej próbie zwiadowczej stweirdziałm, ze nic mi to nie da z moim walniętym organizmem, a tylko sie pewni pazurem gdzies drapnę i szkód narobię)))))
dziś rano zrobiłam estradiol, wyniki po południu, pewni się wam pochwalę.
Wieczoram monitoring, dziś 10 dc.
robotka, chciałam się łapac za ocet jak pisałaś, ale chyba ten wiesiołek wystarczy na wiadomo co
Tzn napisz mi jak to wygląda, bo u mnie woda leci, o ile to śluz a nie wysiłkowe nietzrymanie moczu...))))))
Chyba nie miałam nigdy takiego kurzego białka, a może i był, ale jak człowiek jeszcze żył, a nie się z lupą oglądał...)))))
Oby woda wystarczyła...
Aha, tydzień na bezglutenie i trochę opuchlizny zeszlo. Dzień cyklu tez ma znaczenie, ale czuję sie lzejsza i nie taka napieta, choc waga nie poleciała jakoś dużo w dół.
u mnie ten bezgluten się sprawdza. Po swietach spróbuje wyrzucić mleko, ale ja kocham kawę!!!
to się rozpisałam, ale to tak jakbym chciała z każdą słowo zamienićzagubiona_82, kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik haha no mam księżniczkę mam i to bardzo fajną
blondynkę z niebieskimi dużymi oczami i rzęsami po same brwi:D jest świetna;) w końcu to moja córa;)
Kochanie ja łykałam oeparol i piłam len....ale śluzu nie było, tzn woda była ale ja tego za śluz nawet nie brałam,
odstawiłam te specyfiki, kupiłam ocet i mam śluz:)
mocno wierzę że to dzięki niemu:)
wysiłkowe nietrzymanie moczu-hahaha dobra jesteś
no niby to śluz ale jakiś taki dla mnie oszukany:P
a teraz no mówię Ci, ciągnie się pięknie:) i na zewnątrz jest widoczny a tak to tylko w środku było go ociupinkę
Moja Maja używa słowa ociupinkękapturnica lubi tę wiadomość
-
ok, to się wyjasniło. dobrze, ze mi odpisałas, bo ja się cieszyłam, ze w ogóle mokro - po tym clo to ja była sucha jak pustynia. Kupiłam sobie conceive żel - daje poślizg, nie powiem, pewnie będę go używać jak juz mam.
Ale teraz juz wiem, ze może byc lepiej. Kupuje ocet.
aha, ja w zeszłym cyklu pilam ten syrop na rozrzedzenie sluzu, ale pomyślałam, że u mnie zagęszczac tzreba a nie rozrzedzać...
A mała musi byc fajna
Ja tez mam długie włosy, ale z lenistwa. Młoda krótkie, ale tez z mojego lenistwa)) Na razie nie ma burzy, to co jej będe mysie ogony chodowac. ALe jak pójdzie do przedszkola to się zobaczy.
Ostatnio 8 letni synek mojej przyjaciłki się zakochał - bo Marysia:
świetnie się uczy (tak, tak)
ma długie włosy..
Czyli długie hairy robia wrazenie od małego...
Ja pewnie zrobię z mojej chłopczycę. Nich biega, skacze, wspina się po drzewach, niech ma prawdziwe dzieciństwo. Jest taka jedna dziewczynka na placu zabaw, która nic nie robi bo się boi ubranko wybrudzić...wyciąga lusterko i czesze włosy... czasami mam ochotę ja tak przypadkiem z ławeczki do kałuzy strącić...
No, to by mnie w TVN pokazali w programie uwaga...)))))0
zagubiona_82, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik:) ja mojej się pozwalam brudzić, niszczyć ciuchy i nawet jak przyleci ubrudzona z płaczem to jej mówię że przecież nic się nie stało:) i leci zadowolona:)
mąż natomiast ją trochę upomina żeby uważała a ja nie, tylko w sytuacjach jak np idziemy do kościółka albo jest gdzieś wystrojona to napominam aby uważała:)
a tak to jest łobuziara jakich mało;)
wiesz co, ogólnie słyszałam że ta "woda" to też śluz ale osobiście on za mną nie przemawia;)
i też mam w comu conceive plus;) daawno nie używany;)
i dokładnie jak Ty, piłam syrop na rozrzedzenie;) a przecież miałam wode jużczłowiek głupi uczy się na własnych błędach;)
ejj a co u Milci??? śpi???kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
dziś muszę posprzątać. jutro mnie nie ma cały dzień. Jejku, ale mi sie nie chce...
i jeszcze ten monitoring na 20. Ktoś tu pisał, że nie lubi, a ja wręcz przeciwnie- przynajmniej wiem czy cos się dzieje, coś działam...
Choć na nic się nie nastawiam. co z tego, że wszystko cacy jak i tak moje jaja się na plemniki małża najwyraźniej poobrażały.
Jak się tak dalej będą fochować, to je będę musiała przemocą wziąć...