Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja tez polecam inofolic. Może to tez magnez i wiesiołek, ale...
Byłam na monitoringu. 13 DC. Jeden pęcherzyk w lewym ( a jak ) ma 19 mm, endo "najcieniej licząc" 10 mm, i po raz pierwszy gin pokazał mi śluz szyjkowy na USG - że jest i całkiem fajny....
Dla niekt to pewnie teraz pojawia się pytanie, a ta z czego się cieszy?
Mnie pechole marnie rosły nawet po clo, endo co najwyżej 7mm, a śluz płodny to mam drugi cykl a staram się ponad dwa lata...
Od kilku dni odstawilam wszystko, ale chyba wrócęjak ktoś mówi, ze mu się udało naturalnie, a tyle czasu nie wychodziło, to zawsze nachodzi mnie myśl o długofalowym działaniu leków, i ze taki cykl mógł być pochodna wcześniejszego leczenia. No cóż inofolic na pewno wraca do menu!
Jutro mam się nakłuć ovitrelle.
Kurcze, nie mogę uwierzyć, ze to u mnie grzebal....
Nie jestem nawiedzona, nie myślę od razu, ze teraz na pewno zajde, ale przynajmniej mój organizm zaczął współpracować.
Podoba mi się ten lekarz, spokojnie mi pokazał gdzie ten śluz, podał wymiary wszystkiego. U niego nie czuje się natretem. Może to tez wpłynęło na wynik endo, bo jeden gin mi tłumaczył, ze to sluzowka i jak przyjdziesz zestresowana to ona jest ciensza, a jak wyluzujesz to grubsza...
To dziewczyny, luzowac się luzowacMalenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie czy to normalny wynik patrzę na wypis szpitalny i widzę w badaniach -
THCG- 38183,20. H. mlU/ml (0-10) -
Elfik i ja chyba też tak zrobie. Tym bardziej , że taraz to zmuszam się do jedzenia i cnudnę za szybko pozbawiając się tego co powinnam mieć pod dostatkiem.
-
nick nieaktualnyAsiu nie...gin zrobił ze mną wywiad na temat ilości jedzenia, bo on na początku był przeciwny piciu Inofolicu, ale wywierciłam mu dziurę w brzuchu...
więc zgodził się na witaminy prenatalne co drugi dzień (codziennie oczywiście folik) plus po 1saszetce, potem po 2 dziennie... -
nick nieaktualnyElfik: "Dziewczyny, ja tez polecam inofolic. Może to tez magnez i wiesiołek, ale...
Byłam na monitoringu. 13 DC. Jeden pęcherzyk w lewym ( a jak ) ma 19 mm, endo "najcieniej licząc" 10 mm, i po raz pierwszy gin pokazał mi śluz szyjkowy na USG - że jest i całkiem fajny...."
HURRAAAA a JA wiem z czego radość...i się cieszę razem z Tobą...:D:D
-
Joanna0071 wrote:Laski byłam u gina niestety nie badał mnie i usg też nie zrobił bo twierdzi że nie ma potrzeby, kazał mi brać inofolic wiecie czy jest on gdzieś tańszy?
Dał mi skierowanie na tsh i ft3, ft4,prolaktynę bo to najważniejsze nie podoba mu się to że takie zawroty miałam na pregnylu a co do acardu to lekarz rodzinny ma mi powiedzieć czy mogę brać bo to nie jego działka, wynik histo jest całkowicvie dobry i kazał się tym cieszyć.
A może wiecie coś o ja,imś zamienniku inofolicuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 19:55
-
nick nieaktualnydobranoc...dzisiaj oprócz głowy doszedł ból w podbrzuszu...ech jak nie urok... więc mykam do łóżeczka coby jutro z samego rańca męża z uśmiechem odprawić, i pobawić się w słomianą wdowę przez cały tydzień heheh już widzę jak nie przebieram się z piżamy i jak zajadam gotowane jajka lub inne specyfiki....
miłego wieczorku:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
nom i jestem wiec tak gin zlecił serie badań potwierdził młodziutką ciążę wypisał lutke dowcipną kazał aplikowac 2*1 tabl w razie nasilajacych sie boli brzucha kazał zwiekszyc dawkowanie do 2*2tabl nom i kolejna wizyta 11.06 wtedy juz zrobi usg aha i dopoki nie zobaczymy i usłyszymy kazał nie cieszyc sie na wyrost tylko na spokojnie do tego podchodzic i tyle w temacie
Madziara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiniaczek84 wrote:nom i jestem wiec tak gin zlecił serie badań potwierdził młodziutką ciążę wypisał lutke dowcipną kazał aplikowac 2*1 tabl w razie nasilajacych sie boli brzucha kazał zwiekszyc dawkowanie do 2*2tabl nom i kolejna wizyta 11.06 wtedy juz zrobi usg aha i dopoki nie zobaczymy i usłyszymy kazał nie cieszyc sie na wyrost tylko na spokojnie do tego podchodzic i tyle w temacie
gratulujekiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:nom i jestem wiec tak gin zlecił serie badań potwierdził młodziutką ciążę wypisał lutke dowcipną kazał aplikowac 2*1 tabl w razie nasilajacych sie boli brzucha kazał zwiekszyc dawkowanie do 2*2tabl nom i kolejna wizyta 11.06 wtedy juz zrobi usg aha i dopoki nie zobaczymy i usłyszymy kazał nie cieszyc sie na wyrost tylko na spokojnie do tego podchodzic i tyle w temacie
Dziewczyny - czy któraś z was miała podejrzenia/potwierdzenia kłopotu z zajścien w ciąże przez zapalenie pęcherza? Ja niestety akurat się nabawiłam i ta przypadłość do mnie niestety czasami tak powraca. Jest ktoś zorientowany w takiej przypadłości?kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
Baloninka wrote:Czyli po cichutku można gratulować. Teraz jedna z trudniejszych rzeczy - cierpliwość
Dziewczyny - czy któraś z was miała podejrzenia/potwierdzenia kłopotu z zajścien w ciąże przez zapalenie pęcherza? Ja niestety akurat się nabawiłam i ta przypadłość do mnie niestety czasami tak powraca. Jest ktoś zorientowany w takiej przypadłości?
genialnie to okresliłas tak jest po cichutku mozna ja tez poki co ciesze sie po cichutku:) -
nick nieaktualny