X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    właśnie przyszedł m
    i inofolic:) wzięłam na próbę dwa opakowania:) zapłaciłam 72zł z przesyłką:)

Wlasnie tak sobie mysle, ze to chyba dzieki niemu mam dzis sluz rozciagliwy. K... cud jakowys, sama nie wierze... to dzis mamuska musi dac czadu :)

Malenq lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj sie Jewka bedzie dzialo hehehehehhetylko se jamki nie zatrzyj 8) ihhiih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojjj sie Jewka bedzie dzialo hehehehehhetylko se jamki nie zatrzyj 8) ihhiih
    teee no własnie:) nie zatrzyj się:D

no ja nie wiem jak to jest z inofolikiem:) teraz pierwszy raz testuję:)
    no to działaj:) u mnie już pewnie po owu:) czas zacząć się obserwować:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Wszystkiego dobrego z okazji dnia matki:)
    Ja dziś przeżyłam szok-okazalo się ze jest ciałko żółte i płyn a więc miałam bezbolesna owulacje. Szok. Nie wiem kiedy...

kapturnica, Malenq, Madziara lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szania wrote:
    Cześć. Wszystkiego dobrego z okazji dnia matki:)
    Ja dziś przeżyłam szok-okazalo się ze jest ciałko żółte i płyn a więc miałam bezbolesna owulacje. Szok. Nie wiem kiedy...
    to nic tylko gratulować słońce:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tio Kasiek odliczamy heheheheh
    Jakie prezenciki dla mamusiek..Ja mam baaardzo praktyczny hiihihh.Mianowicie zakrecilam kumpla co ma firme z oknami i drzwiami i dostanie 10%rabaciku na wymieniane okna..wlasnie jade o wpol do4 bo ma do niej podjechac mierzyc..Mysle ze sie ucieszy 8)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a ja jeszcze nie mam prezentu dla mojej;) dziś się nie zobaczymy ale może jutro podskoczę z kwiatkiem:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe a ja jeszcze nie mam prezentu dla mojej;) dziś się nie zobaczymy ale może jutro podskoczę z kwiatkiem:)
    badyle jej wezme z ogrodka..piknie kwitna konwalie i jak pachniola mrrrrrrrrrrrrr

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was bylam wlasnie u ginekologa jednak jeszcze mam stan zapalny pochwy wdrozyla kuracje i od nastepnego cyklu znowu probujemy z dupkiem od 16 dc. ciazy raczej nie ma bo mowila ze na dniach powinnam dostac miesiaczki, wiec czekamy :)
    a powiedzcie mi pytam te ktorych facec robili nasienie to w zwyklym laboratorium byle okreslic jakosc bo mi teraz ginekolog odradzila to ze starat pieniedzy bo nie maja aparatu....ze lepiej odrazu udac sie do wrocka do kliniki /....

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robotka ja wypiłam 2,5 opakowania Inofolicu, przy koncówce drugiego był pięlny śluz, owulka i dzidzia:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    witam was bylam wlasnie u ginekologa jednak jeszcze mam stan zapalny pochwy wdrozyla kuracje i od nastepnego cyklu znowu probujemy z dupkiem od 16 dc. ciazy raczej nie ma bo mowila ze na dniach powinnam dostac miesiaczki, wiec czekamy :)
    a powiedzcie mi pytam te ktorych facec robili nasienie to w zwyklym laboratorium byle okreslic jakosc bo mi teraz ginekolog odradzila to ze starat pieniedzy bo nie maja aparatu....ze lepiej odrazu udac sie do wrocka do kliniki /....[/QUOTE

]
    dobrze ci radzi..tylko komputerowo wspomagane daje obraz morfologii plemnikow..w zwyklym wskaze tylko ilosc ,i ruch a nie wskaze wielu waznychinnych..Takze linika

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    magda8869 wrote:
    a powiedzcie mi pytam te ktorych facec robili nasienie to w zwyklym laboratorium byle okreslic jakosc bo mi teraz ginekolog odradzila to ze starat pieniedzy bo nie maja aparatu....ze lepiej odrazu udac sie do wrocka do kliniki /....[/QUOTE

]
    dobrze ci radzi..tylko komputerowo wspomagane daje obraz morfologii plemnikow..w zwyklym wskaze tylko ilosc ,i ruch a nie wskaze wielu waznychinnych..Takze linika

NARAZIE KAZALA POCZEKAC ZOBACZYMY JESZCZE DWA MIECHY DOBRZE ZE SYN MNIE TRZYMA BO TAK BYLO BY CIEZKO.... A TAKIE SPRAWDZENIE W LABO TYLKO RUCH I ILOSC TO JUZ BY POKAZALO JAKBY COS BYLO NIE TAK???I MOZNABY BYLO JAKOS LECZYC??CZY WITAMINY CZY COS

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciotki lece:)

MALENQ dzięki za nadzieję;) może i mi się uda po dwóch opakowaniach inofolicu:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rob....papapa...

magda po co bez sensu chłopa stresować??? bo morfologia bardzo ważna...
    więc lepiej raz zbadać...podskoczycie do kliniki siup i będą wyniki...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski byłam u gina niestety nie badał mnie i usg też nie zrobił bo twierdzi że nie ma potrzeby, kazał mi brać inofolic wiecie czy jest on gdzieś tańszy?
    Dał mi skierowanie na tsh i ft3, ft4,prolaktynę bo to najważniejsze nie podoba mu się to że takie zawroty miałam na pregnylu a co do acardu to lekarz rodzinny ma mi powiedzieć czy mogę brać bo to nie jego działka, wynik histo jest całkowicvie dobry i kazał się tym cieszyć.
    A może wiecie coś o ja,imś zamienniku inofolicu

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie jest tak żle przez apteki w necie 30 zl a gin mi mówił że 70

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu jest inofem, polski odpowiednik i chyba pakowany po 30saszetek...
    ja jak już wspominałam piłam inofolic..
    zamawiałam w:
    http://www.apteka-melissa.pl/apteka/search/1/0/wyszukiwanie.html

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W necie inofem jest droższy.
    Kupię inofolic.
    Zastanawiam się czy mogłabym brać wit prenatalne mają też te super kwasy foliowe z metafoliną, witaminy i tłuszcze, widzę że niektórym dziewczyną lekarze pozwalają brać ja nie spytałam mam ich na 2 miesiące bo mi zostały .

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piłam i inofolic i witaminy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak tam wynik bety?
    Mialas piekny wykres i zastanawialam sie w ciagu dnia czy mialam racje z ciaza.
    Mam nadzieje ze wynik wspaniale pozytywny.
    Pozdrawiam,
    Ania
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    Ja tez jestem padnieta, moj maly choruje i co chwile wstawalam w nocy do niego :-( szkoda mi go strasznie...
    Jutro z rana lece na hcg, juz sie doczekac nie moge, ale wiem ze wyzsza temp moze byc wynikiem brania dupka, wiec sie nie napalam na wynik pozytywny. Tylko ta niepewnosc meczy, wiec ciesze sie ze juz jutro wszystko sie wyjasni.

‹‹ 705 706 707 708 709 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ