Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:właśnie przyszedł m
i inofolic:) wzięłam na próbę dwa opakowania:) zapłaciłam 72zł z przesyłką
Wlasnie tak sobie mysle, ze to chyba dzieki niemu mam dzis sluz rozciagliwy. K... cud jakowys, sama nie wierze... to dzis mamuska musi dac czaduMalenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojjj sie Jewka bedzie dzialo hehehehehhetylko se jamki nie zatrzyj
ihhiih
no ja nie wiem jak to jest z inofolikiem:) teraz pierwszy raz testuję
no to działaj:) u mnie już pewnie po owu:) czas zacząć się obserwować -
nick nieaktualny
-
Szania wrote:Cześć. Wszystkiego dobrego z okazji dnia matki:)
Ja dziś przeżyłam szok-okazalo się ze jest ciałko żółte i płyn a więc miałam bezbolesna owulacje. Szok. Nie wiem kiedy... -
Tio Kasiek odliczamy heheheheh
Jakie prezenciki dla mamusiek..Ja mam baaardzo praktyczny hiihihh.Mianowicie zakrecilam kumpla co ma firme z oknami i drzwiami i dostanie 10%rabaciku na wymieniane okna..wlasnie jade o wpol do4 bo ma do niej podjechac mierzyc..Mysle ze sie ucieszyMalenq lubi tę wiadomość
-
witam was bylam wlasnie u ginekologa jednak jeszcze mam stan zapalny pochwy wdrozyla kuracje i od nastepnego cyklu znowu probujemy z dupkiem od 16 dc. ciazy raczej nie ma bo mowila ze na dniach powinnam dostac miesiaczki, wiec czekamy
a powiedzcie mi pytam te ktorych facec robili nasienie to w zwyklym laboratorium byle okreslic jakosc bo mi teraz ginekolog odradzila to ze starat pieniedzy bo nie maja aparatu....ze lepiej odrazu udac sie do wrocka do kliniki /.... -
nick nieaktualny
-
magda8869 wrote:witam was bylam wlasnie u ginekologa jednak jeszcze mam stan zapalny pochwy wdrozyla kuracje i od nastepnego cyklu znowu probujemy z dupkiem od 16 dc. ciazy raczej nie ma bo mowila ze na dniach powinnam dostac miesiaczki, wiec czekamy
a powiedzcie mi pytam te ktorych facec robili nasienie to w zwyklym laboratorium byle okreslic jakosc bo mi teraz ginekolog odradzila to ze starat pieniedzy bo nie maja aparatu....ze lepiej odrazu udac sie do wrocka do kliniki /....[/QUOTE
]
dobrze ci radzi..tylko komputerowo wspomagane daje obraz morfologii plemnikow..w zwyklym wskaze tylko ilosc ,i ruch a nie wskaze wielu waznychinnych..Takze linika -
kapturnica wrote:magda8869 wrote:witam was bylam wlasnie u ginekologa jednak jeszcze mam stan zapalny pochwy wdrozyla kuracje i od nastepnego cyklu znowu probujemy z dupkiem od 16 dc. ciazy raczej nie ma bo mowila ze na dniach powinnam dostac miesiaczki, wiec czekamy
a powiedzcie mi pytam te ktorych facec robili nasienie to w zwyklym laboratorium byle okreslic jakosc bo mi teraz ginekolog odradzila to ze starat pieniedzy bo nie maja aparatu....ze lepiej odrazu udac sie do wrocka do kliniki /....[/QUOTE
]
dobrze ci radzi..tylko komputerowo wspomagane daje obraz morfologii plemnikow..w zwyklym wskaze tylko ilosc ,i ruch a nie wskaze wielu waznychinnych..Takze linika
NARAZIE KAZALA POCZEKAC ZOBACZYMY JESZCZE DWA MIECHY DOBRZE ZE SYN MNIE TRZYMA BO TAK BYLO BY CIEZKO.... A TAKIE SPRAWDZENIE W LABO TYLKO RUCH I ILOSC TO JUZ BY POKAZALO JAKBY COS BYLO NIE TAK???I MOZNABY BYLO JAKOS LECZYC??CZY WITAMINY CZY COS -
nick nieaktualny
-
Laski byłam u gina niestety nie badał mnie i usg też nie zrobił bo twierdzi że nie ma potrzeby, kazał mi brać inofolic wiecie czy jest on gdzieś tańszy?
Dał mi skierowanie na tsh i ft3, ft4,prolaktynę bo to najważniejsze nie podoba mu się to że takie zawroty miałam na pregnylu a co do acardu to lekarz rodzinny ma mi powiedzieć czy mogę brać bo to nie jego działka, wynik histo jest całkowicvie dobry i kazał się tym cieszyć.
A może wiecie coś o ja,imś zamienniku inofolicu -
nick nieaktualny
-
W necie inofem jest droższy.
Kupię inofolic.
Zastanawiam się czy mogłabym brać wit prenatalne mają też te super kwasy foliowe z metafoliną, witaminy i tłuszcze, widzę że niektórym dziewczyną lekarze pozwalają brać ja nie spytałam mam ich na 2 miesiące bo mi zostały . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej jak tam wynik bety?
Mialas piekny wykres i zastanawialam sie w ciagu dnia czy mialam racje z ciaza.
Mam nadzieje ze wynik wspaniale pozytywny.
Pozdrawiam,
Ania
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Ja tez jestem padnieta, moj maly choruje i co chwile wstawalam w nocy do niegoszkoda mi go strasznie...
Jutro z rana lece na hcg, juz sie doczekac nie moge, ale wiem ze wyzsza temp moze byc wynikiem brania dupka, wiec sie nie napalam na wynik pozytywny. Tylko ta niepewnosc meczy, wiec ciesze sie ze juz jutro wszystko sie wyjasni.