Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniaczek - jeszcze chyba dość wcześnie, żeby gin mógł coś konkretnego powiedzieć. Najważniejsze jak potwierdzi że Kropeczka jest we właściwym miejscu, zleci badania i każe cierpliwie się zaokrąglać. Teraz grunt to siła spokoju. Będzie dobrze
A to Twoja pierwsza ciąża?
-
Ciagle sie utwierdzam w tym ze dzieciaki to cwaniaki.Mlody mi wysyla esa..Moja mamuska prezent mam swietny dla ciebie ale w zamian zrob mi pierogi z truskawkami bo mam taka ochote zjesc ..hahahah Rozwalil mnie..No ale pierogi gotowe..
zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:A ja się zapisałam na środę na monit, żeby zobaczyć czy coś urosło czy klapa totalna
będzie to 14dc więc do cholery będzie już wszystko jasne
Jak się wku... to najwyżej poproszę o potrójną dawkę CLO
Mysle ze w 14dniu juz ladne jajunia beda..nie martw sie..A czujesz jakies ciagniecie itp??? -
zagubiona_82 wrote:A ja się zapisałam na środę na monit, żeby zobaczyć czy coś urosło czy klapa totalna
będzie to 14dc więc do cholery będzie już wszystko jasne
Jak się wku... to najwyżej poproszę o potrójną dawkę CLO
Niech ci to nawet po głowie nie chodzi, po takiej dawce clo Sahara będzie przy tobie mokradłami, a endometrium to zapomnij. Jedyna śluzówkę będziesz miała w jamie ustnej.... Wiem probowalam
Nastrój taki, ze można planować prace w telefonie zaufania dla samobójców. Po rozmowie z toba każdy potencjalny umarlak poczulby się jak tryskajacy życiem optymista...
A może tylko mnie się te clo na głowę rzuca...
Zaczekaj do środy - może się pozytywnie zaskoczysz, nasz organizm ma swoje pomysłyzagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ciagle sie utwierdzam w tym ze dzieciaki to cwaniaki.Mlody mi wysyla esa..Moja mamuska prezent mam swietny dla ciebie ale w zamian zrob mi pierogi z truskawkami bo mam taka ochote zjesc ..hahahah Rozwalil mnie..No ale pierogi gotowe..
O żesz, ale ty łatwa jesteś...
A młody kombinator, pewnie po matce, ciekawe kto to?
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kap, ty te dwie owulki w 1 mcu, chcialas sobie ustwic antykami, dupkiem, czy jednymi drugim? Pytam, bo czy takie jednorazowe wzięcie anty nie wpływa w ogóle źle na jajory? Niektórzy lekarze dają anty na krotko, bo podobno potem lepiej organizm reaguje na stymulację, ale k... Chemia to chemia, i znowu gmeranie w hormonach, jakoś tak myślę, ze nasz organizm za to nie podiekuje...
Jednej lasce KT bierze cło tak lekarz zapisał, anty na dwa miechy, a potem podobno maja jej pęcherzyki urosnac jak strusie jaja....
A w ogóle to cie sciskam Mamuśkakapturnica lubi tę wiadomość
-
[QUOTE=Elfik
Kap, a kysz, nie lam prawa, przynajmniej nie tak oficjalnie...
Ja dziś IDE na monit, z powodu temp ovu wsadzilo mi owulację w 10 dniu, na co ja w myślach wsadzilam programowi .... W pupę....
Dziś zobacze co słychać, ale tak jak pisała kap, wszystko ma na większym luzie, kombinuje co dalej, ale tak bez cisnienia, mysle sobie, ale nie caly czas, nie wykluczam, zeby w ogole sobie odpuścić,
Najpierw postawie się na nogi, potem ewentualnie zaczne je rozkładać...[/QUOTE]
No cos ty??ze niby ja???Chodzacy stroz prawa?ehehhehe
No co by ci dopowiedziec...Ja tam wyszlam z zalozenia ze starac sie bede... I powinnas sie starac dalej kobitko..Ale wlasnie bez ladowania cisnienia kochana....Zycie musi toczyc sie swoim torem , a starania byc jedna z drog dochodzacych do tego toru...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 13:18
-
zagubiona_82 wrote:taaa? to twój już duży więc kumaty to ma prawo kombinować a moja trzylatka potrafi stanąć, założyć ręce jedna na drugą jak jej każe posprzątać kredki do pudełka a ma ich z tysiąc i mówi pod nosem:
"ale mnie ta matka wnerwia"
czujesz? -normalnie mnie zażyło!
albo tupnie nogą jak jej się coś niepodoba i mówi: "już ci więcej nie narysuję takich pięknych kwiatków! nie ma mowy!
To mnie rozlozylas na łopatki, normalnie padlam.
Kiecdys się pytalam ile twoje dziecie ma lat, treraz przynajmniej wiem
Ja tez mam prawie trzylatke, która ma takie samo zamiłowanie do sprzątania i mi ostatnio jak wspomnialam o sprzatnieceu puzzli, oderwała z niechęcią wzrok od telewizora i powiedziała
"mama, przeszkadzasz. Nie widzisz tego?'"
Na prawej ręce mam biceps wielkości arbuza. Tak musialam rękę zaciskac, żeby jej nie zdzielić...zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No cos ty??ze niby ja???Chodzacy stroz prawa?ehehhehe
No co by ci dopowiedziec...Ja tam wyszlam z zalozenia ze starac sie bede... I powinnas sie starac dalej kobitko..Ale wlasnie bez ladowania cisnienia kochana....Zycie musi toczyc sie swoim torem , a starania byc jedna z drog dochodzacych do tego toru...
Kurcze, żeś pojechała...ale o to mi chodziło.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kap, ty te dwie owulki w 1 mcu, chcialas sobie ustwic antykami, dupkiem, czy jednymi drugim? Pytam, bo czy takie jednorazowe wzięcie anty nie wpływa w ogóle źle na jajory? Niektórzy lekarze dają anty na krotko, bo podobno potem lepiej organizm reaguje na stymulację, ale k... Chemia to chemia, i znowu gmeranie w hormonach, jakoś tak myślę, ze nasz organizm za to nie podiekuje...
Jednej lasce KT bierze cło tak lekarz zapisał, anty na dwa miechy, a potem podobno maja jej pęcherzyki urosnac jak strusie jaja....
A w ogóle to cie sciskam Mamuśka
ten cykl naturalnie bez zadnych dodatkow leci..A jak @ przyjdzie biere antyki przez jakies16dni potem odstawiam i robie cykl z clo tak zeby na przyjazd mojego miec13,14dzien cyklu...Czyli tak licze by cykl staraniowy zaczac 22czerwca
Kazdy zna siebie i swoje mozl..Ja jak mowilam ginowi , ze ustawiam cykle pod mojego biorac antyki to sie rozesmial i powiedzial(jeden i drugi)ze dobrze kombinuje..A przy okazji uspokajam rozszalale male pechplki . ktore jak sie wchlaniaja nie obciazaja tak jajnika jak winogronowe grona..
Ale nikomu nie polecam...ja to robie bo jestem przekonana o slusznosci mojego dzialania i biore za to odpowiedzialnosc... -
hihi ale jesteście wariatki:)
Moja 6 latka też mnie nieraz o migrenę doprowadza, charakterrrna po matce jak nic;/ ale na szczęście chęć zdzielenia jej po tyłku mija szybko a potem jestem zadowolona że jednak tego nie zrobiła, a nerwus czasem ze mnie nieziemski:)
ejj ja też chcę być w ciąży:)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:Trochę ciągnie więc się cieszę jak małe dziecko
elfik CLO wysusza?? to nie po nim jest piękny śluz w płodne?
ciągle się czegoś nowego tutaj dowiaduję
Wiesz, ja sie nigdy nie wypowiadał w rodzaju zawsze, nigdy, jest ,wystepuje - każdy korzysta z netu i takie sobie informacje zdobywa, mnie bardziej zawsze zależy na autentycznych doświadczeniach. Mój gin np twierdzi, ze wielkość pęcherzyka od 18 do 30 to wiedza z podręcznika biologii,, a życie jest bogatsze i SA ciąże z mniejszych i większych. W tym mu wierze, bo każdy jest inny.
Ale myślę, ze jak u ciebie po clo jest piękny śluz, to jesteś jedyna jedna z nielicznych szczesciar:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:Mam na to swój sprawdzony sposób!!
Mówię głośno i do bitnie że idę po odkurzać i zaraz wszystko z dywanu będzie wciągnięte!! i wstaję!! ale dopiero jak wyciągnę odkurzacz z szafy to widać efekt moich perswazjiMalenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hihi ale jesteście wariatki:)
Moja 6 latka też mnie nieraz o migrenę doprowadza, charakterrrna po matce jak nic;/ ale na szczęście chęć zdzielenia jej po tyłku mija szybko a potem jestem zadowolona że jednak tego nie zrobiła, a nerwus czasem ze mnie nieziemski:)
Moja ma pupke mniejsza od moje reki, to na razie tylko sie odgrazam. Nie chciałabym nigdy jej uderzyć, ale ja będzie gmerac np. W gniazdku, czy biec na ulice, to nie będę się zarzekac, ze ja to nigdy....
ejj ja też chcę być w ciąży:)
No, nie mów, taki cichozciemniacz z ciebie, tyle czasu to ukrywalas...
Kochana, my na jednym wózku, pewnie razem testować będziemy, tzn. Nietestowac....
-
zagubiona_82 wrote:Mam na to swój sprawdzony sposób!!
Mówię głośno i do bitnie że idę po odkurzać i zaraz wszystko z dywanu będzie wciągnięte!! i wstaję!! ale dopiero jak wyciągnę odkurzacz z szafy to widać efekt moich perswazji
He he, to kupuje patent