X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KINGA Ty Grażyno.... no wiesz co??? a ja się głowię coś Ty taka wesolutka dziś:) wiem że nie prowadzisz wykresu wiec nigdy by mi ie przyszło go głowy zeby zajrzeć:)

a teraz opowiadaj w skrócie, kiedy byłą owu, kiedy serduszka itp:D

KAsiek no wiem że mam rację;) tylko niech Ci dane poda teściówka przez telefon;)

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz Kasia leb jak sklep!!!Zadzwonilam tesciowej i ma mi podac potem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochom Cie normalnie!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kochom Cie normalnie!!
    jo Ciebie tysz :D

idę po śniadanie:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    KINGA Ty Grażyno.... no wiesz co??? a ja się głowię coś Ty taka wesolutka dziś:) wiem że nie prowadzisz wykresu wiec nigdy by mi ie przyszło go głowy zeby zajrzeć:)

a teraz opowiadaj w skrócie, kiedy byłą owu, kiedy serduszka itp:D

KAsiek no wiem że mam rację;) tylko niech Ci dane poda teściówka przez telefon;)

Robotka powiem Ci ze w tym cyklu to było wszystko na totalnym luzie zero leków,monitoringów totalny spontan:)Nom a owulka na podstawie obserwacji swojego ciałaa stwierdzam ze była 14dc ale pewnosci nie miałam bo nawet testy wychodziły negatywne wiec w sumie to sama nie wiem jak to wyszło to poptostu cud a co do serduszek to bez wspominanaia ze to dobra pora M.ój Tomasz tez jakos wyluzował i nie powiem serduszkowaliszmy naprawde duzo w tym cyklu ale jak juz mówiłam cały cykl był na spontanie aha bym zapomniała rzecz bardzo wazna Mamcia odmawiała Nowennę Pompejańska i dosłownie klika dni temu skończyła wiec chyba ten na górze tez nam dopomógł.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia gratulacje. To prezent na trzydziestkę :) No i znowu się potwierdza, że jak człowiek odpuści, to ciąża. Jak u mnie. Też bez leków, monitoringów, na spontanie.

Kinia, do gina umów się, dopiero na szósty tydzień ciąży, bo wcześniej jedynie będzie widać sam pęcherzyk, bez zarodka i będziesz się denerwować niepotrzebnie.

kiniaczek84, Malenq lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczku słońce GRATULUJę......a resztę ostrzegam, NIGDY więcej TAJNIAKÓW!!!!!!!!!! grrr bo znajdę i nakopię, że ziemniaki będzie można posadzić!!!!!!!!!!!
    MOja Ty 30stko kochana, ale fajnie, tak bardzo się cieszę...
    no czas na kolejne lasencje z naszego fantastycznego wątku:)

Kasiek my też tak robiliśmy (to dopisanie) hehehe...

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja jutro mam usg genetyczne i zaczynam się denerwować, czy wszystko dobrze będzie. Boję się, że po ekscesach wcześniejszych będzie ciąg dalszy. Ale z drugiej strony, jak teraz jest już dobrze, to czemu nie ma być lepiej :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kinia gratulacje. To prezent na trzydziestkę :) No i znowu się potwierdza, że jak człowiek odpuści, to ciąża. Jak u mnie. Też bez leków, monitoringów, na spontanie.

Kinia, do gina umów się, dopiero na szósty tydzień ciąży, bo wcześniej jedynie będzie widać sam pęcherzyk, bez zarodka i będziesz się denerwować niepotrzebnie.

oj święte słowa Milcia spontan i luz to jest najlepsze lekarstwo:)
    Dzięki za wskazówki własnie główkowałam kiedy by sie wybrac juz nawet próbowałam sie do gina dodzwonic ale poki co bez efektów a na bete wybieram sie jutro zobaczymy co tam jak tam a poki co testuje wczoraj dziś i jutro pewnie tez)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milciu to 3mam mocno kciuki....a że będzie dobrze, to Ja to Wiem:) nie przejmuj się za mocno...:)

Milcia lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mamy trzy trzydziestki w ciąży :)

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczku ja też byłam za wcześnie (coś około 5tc), teraz dopiero mam kolejne usg, więc zobaczę co i jak...
    więc na spokojnie umów się w drugiej połowie 6 tygodnia:-)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kiniaczku słońce GRATULUJę......a resztę ostrzegam, NIGDY więcej TAJNIAKÓW!!!!!!!!!! grrr bo znajdę i nakopię, że ziemniaki będzie można posadzić!!!!!!!!!!!
    MOja Ty 30stko kochana, ale fajnie, tak bardzo się cieszę...
    no czas na kolejne lasencje z naszego fantastycznego wątku:)

Kasiek my też tak robiliśmy (to dopisanie) hehehe...

Dzieks Malenqu kurcze ja to jeszcze boje sie cieszyc pewnie jeszcze z 15 razy zatestuje zanim uwierze i zaczne sie cieszyc:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia testowała dokładnie dwa miesiące po mnie :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • magda8869 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzis placzliwa jestem:(
    ogladam filmy i na kazdym wzruszajacym watku placze:(
    wczoraj w gowie mi sie krecilo a dzis ide do ginekologa by sprawdzil co do infekcji czemu nie co do ciazy :(

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczku powiem Ci na uszko, że bać się nie przestaniesz...i tak do końca życia ......ale będzie dobrze, innej opcji nie będziemy brały pod uwagę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:14

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    oj święte słowa Milcia spontan i luz to jest najlepsze lekarstwo:)
    Dzięki za wskazówki własnie główkowałam kiedy by sie wybrac juz nawet próbowałam sie do gina dodzwonic ale poki co bez efektów a na bete wybieram sie jutro zobaczymy co tam jak tam a poki co testuje wczoraj dziś i jutro pewnie tez)
    To ja ide na spontan w li[pcu heheh tyle ze z clo i podaniem ovitki albo pregnylu w 15 dniu i nic wiecej..Co bedzie to bedzie...Powiem wam ze od czasu spotkania z dziolchami i rozmowy z nimi calkiem sie odstresilam jakos..Wiem , ze predzej czy pozniej przyjdzie czas na kazda...Same wiecie ciezarowki ile wam to zeszlo.Dlatego ja uzbrajam sie w anielska cierpliwosc..I starania swoja droga a normalne zycie swoja...Tak znacznie latwiej----normalniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:14

Malenq, Milcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    ale dzis placzliwa jestem:(
    ogladam filmy i na kazdym wzruszajacym watku placze:(
    wczoraj w gowie mi sie krecilo a dzis ide do ginekologa by sprawdzil co do infekcji czemu nie co do ciazy :(

Magda, a jaki krem miałaś na tą infekcję? Bo ja też miałam taki w aplikatorach. Dalacin się nazywał.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kiniaczku powiem Ci na uszko, że bać się nie przestaniesz...i tak do końca życia ......ale będzie dobrze, innej opcji nie będziemy brały pod uwagę;)
    Swiete slowa..Zamartwianie to sie dopiero zacznie jak sie dzidzio, urodzi , jak bedzie chorowal , jak bedzie smutny , jak bedzie szedl do szkoly , jak sie bedzie spoznial do domu a wy sie nie bedziecie mogly do niego dodzwonic i 1000roznych mysli przeleci przez glowe...To sie nigdy nie konczy

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieks Kochane za cenne wskazówki bo ja to w temacie świerzynksa jestem :)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ