X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KINGA Ty Grażyno.... no wiesz co??? a ja się głowię coś Ty taka wesolutka dziś:) wiem że nie prowadzisz wykresu wiec nigdy by mi ie przyszło go głowy zeby zajrzeć:)

a teraz opowiadaj w skrócie, kiedy byłą owu, kiedy serduszka itp:D

KAsiek no wiem że mam rację;) tylko niech Ci dane poda teściówka przez telefon;)

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz Kasia leb jak sklep!!!Zadzwonilam tesciowej i ma mi podac potem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochom Cie normalnie!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kochom Cie normalnie!!
    jo Ciebie tysz :D

idę po śniadanie:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    KINGA Ty Grażyno.... no wiesz co??? a ja się głowię coś Ty taka wesolutka dziś:) wiem że nie prowadzisz wykresu wiec nigdy by mi ie przyszło go głowy zeby zajrzeć:)

a teraz opowiadaj w skrócie, kiedy byłą owu, kiedy serduszka itp:D

KAsiek no wiem że mam rację;) tylko niech Ci dane poda teściówka przez telefon;)

Robotka powiem Ci ze w tym cyklu to było wszystko na totalnym luzie zero leków,monitoringów totalny spontan:)Nom a owulka na podstawie obserwacji swojego ciałaa stwierdzam ze była 14dc ale pewnosci nie miałam bo nawet testy wychodziły negatywne wiec w sumie to sama nie wiem jak to wyszło to poptostu cud a co do serduszek to bez wspominanaia ze to dobra pora M.ój Tomasz tez jakos wyluzował i nie powiem serduszkowaliszmy naprawde duzo w tym cyklu ale jak juz mówiłam cały cykl był na spontanie aha bym zapomniała rzecz bardzo wazna Mamcia odmawiała Nowennę Pompejańska i dosłownie klika dni temu skończyła wiec chyba ten na górze tez nam dopomógł.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia gratulacje. To prezent na trzydziestkę :) No i znowu się potwierdza, że jak człowiek odpuści, to ciąża. Jak u mnie. Też bez leków, monitoringów, na spontanie.

Kinia, do gina umów się, dopiero na szósty tydzień ciąży, bo wcześniej jedynie będzie widać sam pęcherzyk, bez zarodka i będziesz się denerwować niepotrzebnie.

kiniaczek84, Malenq lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczku słońce GRATULUJę......a resztę ostrzegam, NIGDY więcej TAJNIAKÓW!!!!!!!!!! grrr bo znajdę i nakopię, że ziemniaki będzie można posadzić!!!!!!!!!!!
    MOja Ty 30stko kochana, ale fajnie, tak bardzo się cieszę...
    no czas na kolejne lasencje z naszego fantastycznego wątku:)

Kasiek my też tak robiliśmy (to dopisanie) hehehe...

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja jutro mam usg genetyczne i zaczynam się denerwować, czy wszystko dobrze będzie. Boję się, że po ekscesach wcześniejszych będzie ciąg dalszy. Ale z drugiej strony, jak teraz jest już dobrze, to czemu nie ma być lepiej :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kinia gratulacje. To prezent na trzydziestkę :) No i znowu się potwierdza, że jak człowiek odpuści, to ciąża. Jak u mnie. Też bez leków, monitoringów, na spontanie.

Kinia, do gina umów się, dopiero na szósty tydzień ciąży, bo wcześniej jedynie będzie widać sam pęcherzyk, bez zarodka i będziesz się denerwować niepotrzebnie.

oj święte słowa Milcia spontan i luz to jest najlepsze lekarstwo:)
    Dzięki za wskazówki własnie główkowałam kiedy by sie wybrac juz nawet próbowałam sie do gina dodzwonic ale poki co bez efektów a na bete wybieram sie jutro zobaczymy co tam jak tam a poki co testuje wczoraj dziś i jutro pewnie tez)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milciu to 3mam mocno kciuki....a że będzie dobrze, to Ja to Wiem:) nie przejmuj się za mocno...:)

Milcia lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mamy trzy trzydziestki w ciąży :)

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczku ja też byłam za wcześnie (coś około 5tc), teraz dopiero mam kolejne usg, więc zobaczę co i jak...
    więc na spokojnie umów się w drugiej połowie 6 tygodnia:-)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kiniaczku słońce GRATULUJę......a resztę ostrzegam, NIGDY więcej TAJNIAKÓW!!!!!!!!!! grrr bo znajdę i nakopię, że ziemniaki będzie można posadzić!!!!!!!!!!!
    MOja Ty 30stko kochana, ale fajnie, tak bardzo się cieszę...
    no czas na kolejne lasencje z naszego fantastycznego wątku:)

Kasiek my też tak robiliśmy (to dopisanie) hehehe...

Dzieks Malenqu kurcze ja to jeszcze boje sie cieszyc pewnie jeszcze z 15 razy zatestuje zanim uwierze i zaczne sie cieszyc:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia testowała dokładnie dwa miesiące po mnie :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • magda8869 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzis placzliwa jestem:(
    ogladam filmy i na kazdym wzruszajacym watku placze:(
    wczoraj w gowie mi sie krecilo a dzis ide do ginekologa by sprawdzil co do infekcji czemu nie co do ciazy :(

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiniaczku powiem Ci na uszko, że bać się nie przestaniesz...i tak do końca życia ......ale będzie dobrze, innej opcji nie będziemy brały pod uwagę;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:14

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    oj święte słowa Milcia spontan i luz to jest najlepsze lekarstwo:)
    Dzięki za wskazówki własnie główkowałam kiedy by sie wybrac juz nawet próbowałam sie do gina dodzwonic ale poki co bez efektów a na bete wybieram sie jutro zobaczymy co tam jak tam a poki co testuje wczoraj dziś i jutro pewnie tez)
    To ja ide na spontan w li[pcu heheh tyle ze z clo i podaniem ovitki albo pregnylu w 15 dniu i nic wiecej..Co bedzie to bedzie...Powiem wam ze od czasu spotkania z dziolchami i rozmowy z nimi calkiem sie odstresilam jakos..Wiem , ze predzej czy pozniej przyjdzie czas na kazda...Same wiecie ciezarowki ile wam to zeszlo.Dlatego ja uzbrajam sie w anielska cierpliwosc..I starania swoja droga a normalne zycie swoja...Tak znacznie latwiej----normalniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:14

Malenq, Milcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    ale dzis placzliwa jestem:(
    ogladam filmy i na kazdym wzruszajacym watku placze:(
    wczoraj w gowie mi sie krecilo a dzis ide do ginekologa by sprawdzil co do infekcji czemu nie co do ciazy :(

Magda, a jaki krem miałaś na tą infekcję? Bo ja też miałam taki w aplikatorach. Dalacin się nazywał.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kiniaczku powiem Ci na uszko, że bać się nie przestaniesz...i tak do końca życia ......ale będzie dobrze, innej opcji nie będziemy brały pod uwagę;)
    Swiete slowa..Zamartwianie to sie dopiero zacznie jak sie dzidzio, urodzi , jak bedzie chorowal , jak bedzie smutny , jak bedzie szedl do szkoly , jak sie bedzie spoznial do domu a wy sie nie bedziecie mogly do niego dodzwonic i 1000roznych mysli przeleci przez glowe...To sie nigdy nie konczy

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieks Kochane za cenne wskazówki bo ja to w temacie świerzynksa jestem :)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ