Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzagubiona_82 wrote:Hej
Ja mam to samo po CLO-jak biore
Madzia a Ty co tak wcześnie? już w robocie?
Życzę wszystkim pięknego, spokojnego tygodnia
nie wyszlam od wczoraj z pracy...
przy Clo poza tym ze troche jajnik ciagnelo to nic...a tu najgorsze przebudzic sie jak sie tabletke wzielo w nocy albo ruszyc szybciej ...
A ja rowniez dolaczam sie do zyczen...zeby rowniez kazda z nas mogla swietowac ten piekny dzien jakim jest Dzien Matki...najlepszego...Malenq, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
-
Obyśmy wszystkie zzieleniały życzę
Idę do gina zaraz tzn jadę bedę po południu ale jakoś entuzjazm straciłam boję się że za wiele nie załatwię a chciałabym skierow. Na badania i pogadać modlę się o to aby się nie śpieszyłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:25
-
dzień dobry:)
Moje kochane dziewczyny wszystkiego dobrego żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia:)
a ja po udanym weekendzie:)
wczorajsza impra urodzinowa Majki mnie wykończyła;) myślałam że wyjdę z siebie przez pierwszą godzinęogarnąć 4 dzieci płaczące na raz bo się poobrażały to nie lada wyzwanie:D
a z mężem też super:)Joanna0071, Malenq, kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Lecę laseczki trzymajcie kciuki za moją siłę persfazji
kiniaczek84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dzień dobry:)
Moje kochane dziewczyny wszystkiego dobrego żeby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia:)
a ja po udanym weekendzie:)
wczorajsza impra urodzinowa Majki mnie wykończyła;) myślałam że wyjdę z siebie przez pierwszą godzinęogarnąć 4 dzieci płaczące na raz bo się poobrażały to nie lada wyzwanie:D
a z mężem też super:)
czyli weekend udany i tak powinno byc ja swoj tez moge zaliczyc do baaaaaardzo udanych:) -
hej dziewczyny milego dnia wam zycze a wszystkim ma sto lat i aby kazda z nas byla niedlugo w ciazy
u mnie 23dc i dzis odtsawilam dupka bo mi kazala w sobote wziealam 3 tabl ranow niedziele 2 i kazala odstawic mimo ze to 8 dzien brania bo bylo plamienie krwawienie fakt w niedziele ustalo narazie nie ma ale ide dzis do niej zeby sprawdzila czy to infkecja jednak czy skutki dupka tak na mnie zadzialaly... ciekawa jestem czy 2 cykl z dupkiem tez bedzie taki ze cos bedzie sie dzialo....czy tylko teraz orgaznizm tak zareagowal:(
-
magda8869 wrote:hej dziewczyny milego dnia wam zycze a wszystkim ma sto lat i aby kazda z nas byla niedlugo w ciazy
u mnie 23dc i dzis odtsawilam dupka bo mi kazala w sobote wziealam 3 tabl ranow niedziele 2 i kazala odstawic mimo ze to 8 dzien brania bo bylo plamienie krwawienie fakt w niedziele ustalo narazie nie ma ale ide dzis do niej zeby sprawdzila czy to infkecja jednak czy skutki dupka tak na mnie zadzialaly... ciekawa jestem czy 2 cykl z dupkiem tez bedzie taki ze cos bedzie sie dzialo....czy tylko teraz orgaznizm tak zareagowal:(
Bedzie dobrze Kochana grunt to pozytywnie myślec i wyluzowac to już połowa sukcesu:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziołszki,dla Nas wszystkich, dobrych ludzi, nawet jesli komus nie bedzie dane,zeby otrzymala dziecko z własnego brzuszka, bycie matka bierze sie z serca i checi otoczenia kogos miloscia i samym dobrem.
Dla wszystkich naszych mam, na pewno staraly sie najlepiej jak umiały, a wszyscy jestesmy tylko ludzmi.
Buziaki i słonecznego dnia,
Malenq, zagubiona_82, Szania, Madziara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Laski a ja padam napysk..wystalam sie 2i pol godz by autto przerejestrowac i wyszlam kurwa z niczym!!!Tesciowa ujowo spisala umowe , nie wpisujac wspolwlasciciela,..Tak sie wukrwilam ze zjebalam ja przez telefon!!
Ufff nosz kurwa jak mozna zapomniec ze auto jest na2osoby!!! -
Kaśka weź dopisz ręcznie sama a niech ona dane poda, i podpisz się też Ty;) w razie potrzbey;) ja tak robiłam
KINGAAAAA WIEŚko czemu nic nie mówisz!!!!! gratul;ejszyn!!!! wiedziałam ze biedziesz jedną z kolejnych:D wiedziałam!!!kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kaśka weź dopisz ręcznie sama a niech ona dane poda, i podpisz się też Ty;) w razie potrzbey;) ja tak robiłam
KINGAAAAA WIEŚko czemu nic nie mówisz!!!!! gratul;ejszyn!!!! wiedziałam ze biedziesz jedną z kolejnych:D wiedziałam!!! -
kapturnica wrote:KINIA NIE WIERZE nic sie pico nie chwalisz zes w ciazy!!!!Gratuluje!!!
oj Kapciu bo ja w to jeszcze nie wierze a poza tym dopóki lekarz nie powie mi ze wszystko jest w porzadku to ja wole na spokojnie nie mowiac nic nikomu tylko tak pocichutkukapturnica, Elfik, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kaśka weź dopisz ręcznie sama a niech ona dane poda, i podpisz się też Ty;) w razie potrzbey;) ja tak robiłam
KINGAAAAA WIEŚko czemu nic nie mówisz!!!!! gratul;ejszyn!!!! wiedziałam ze biedziesz jedną z kolejnych:D wiedziałam!!!
nie mowie bo sie boje zaby nie zapeszyc jutro wybieram sie na bete no i chciałabym jak najszybciej udac sie do gina