Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:MADZIA a Ty masz infekcję??? kurcze coś czytałam ale nie jestem pewna czy o to dokładnie chodzi.
rzeczywiście może ma rację Twoja gin, lepiej odłożyć dupka i zobaczyć co się będzie działo. wiem że Cię to męczy, ale w takich chwilach pamiętaj że nie jesteś sama, jest nas wiele i każdej z nas też jest trudno.
może to akurat nie bedzie taki krótki cykl a @ jeśli ma przyjśc to przydzie o czasie?? a te plamienia(albo krwawienie tak jak piszesz) może jednak ustąpią. i tego bym Ci życzyła na tą chwilę
nie wiem co mam bylam u gin i tak mowi ze grzybicy niby nie widzi rozpulchnienie w srodku moze byc objawem infkecji krwawienie nie wie od czego jest..... mowila ze dupek wlasnie jest na to zeby nie bylo plamien ale nie wiem chyba niekompetenta przeciez pisze na ulotce w skutkach ubocznych plamienei i krwawienie a ona mowi ze nie wie od czego.....najchetniej bym to wszystko rzucila i poprostu czekala samo dziecko przyjdzie wszystko bylo ok dopoki nie zaczelam na sile od stycznia chciec juz dziecka i starac sie za bardzo psychicznie od tego mometu wszystko sie pieprzy co chwile cos juz mam dosc teraz takie objawy co bedzie w drugim cyklu bez sensu ....i jesli cykl bedzie bardzo krotki jak znowu liczyc drugi cykl masakra
-
Robotka1 wrote:lasencje jestem:) neta nie miałam od rana o mamuśku:/ no ale jestem
KASIEK strasznie dziękuję Ci za ten artykuł!!!! podniósł mnie na duchu baaardzo!!!!
a więc jestem po "monitoringu" u gina który twierdził że mam pco:P
prawy jajnik cisza, kilka małych pęcholi a na lewym uwaga18mm
:D:D jeden piękny tłuściutki:)
w szoku byłam bo powiedział mi od razu że za dwa trzy dni owulacja!!!
tamten mi nigdy nie powiedział kiedy bedzie owu;/
on się strasznie ucieszył że ja się cieszę ze coś samo urosło:)
tzn ja się wspomagam cały czas ziołami i dongiem więc tutaj pokładam dużą wiarę że to jednak to pomaga:)
umówiliśmy się że jak mój zrobi badania to mam do niego przyjśćjupiii:)
dziś też jestem szczęświla jak większość z was:)
Kiedyś razem usiądziemy przy herbatce wszystkie
MALENQ czytałam co się wydarzyło w sprawie teściów:) super że po Twojej myśli:)
KAsiek a Ty śmigasz nowym autkiem widzęteż super:)
MAGDA ja niestety nie pomogę bo się nie znam, dupka brałam może ze dwa razy w życiu.
Elfik mi tez po Twoim elaboracie zrobiło się wesoło:D:D:D
wiecie jakie były by jaja jakbyśmy wszystkie siadły w knajpie przy piwie i przy herbacie co niektóre?:D:D
-
Ja krwawiłam tak w okolicach 20 dc a w kolejnym cyklu nawet póżniej i ten drugi to była ciąża
-
Wiecie co nieraz wolałabym nie umieć gotować zrobiłam młodą kapustkę z mięskiem i boczusiem i koperkiem od garka nie można się oderwać i wmawiam sobie że tylko prubuję hehe
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:To może być krwawienie z pękniętego jajeczka, albo zagnieżdżenie też wtedy można krwawić
plamienie wystapilo przedwczoraj...dzis rano lekkie krwawienie...a owu nie wiem nie bylam na monitoringu ale bylam wczoraj u gin i niby stwierdzila ze na prawym jajniku jest cialko zolte i to niby dosc ladne ze nie jest brzydkie....
-
magda8869 wrote:plamienie wystapilo przedwczoraj...dzis rano lekkie krwawienie...a owu nie wiem nie bylam na monitoringu ale bylam wczoraj u gin i niby stwierdzila ze na prawym jajniku jest cialko zolte i to niby dosc ladne ze nie jest brzydkie....
Kobitko zadna z nas nie powie Ci co to jest tym bardziej ze nie znamy Twoich cykli , ani nie prowadzisz wykresu...to raz.Dwa skoro w ulotce dupka jest ze moga byc plamienia to widocznie masz to szczescie lub pecha ze jestes wsrod tych kobit co tak reaguja .To tak jak przy antykach jedne nie plamia a inne tak i nic w tym zlego..Skoro gin badajac cie nie wiedziala skad to plamienie to skad my mamy to wiedziec??
Uspokoj sie i obserwuj cykl dalej poprostu..To , ze bedziesz analizowac kazda kropelke krwi czy brunatne zabarwienie nic Ci nie da..Ochlon i obserwuj sie dalej.Napewno cos z tego wyjdzie jak nie ciaza to @ i juz...Malenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kobitko zadna z nas nie powie Ci co to jest tym bardziej ze nie znamy Twoich cykli , ani nie prowadzisz wykresu...to raz.Dwa skoro w ulotce dupka jest ze moga byc plamienia to widocznie masz to szczescie lub pecha ze jestes wsrod tych kobit co tak reaguja .To tak jak przy antykach jedne nie plamia a inne tak i nic w tym zlego..Skoro gin badajac cie nie wiedziala skad to plamienie to skad my mamy to wiedziec??
Uspokoj sie i obserwuj cykl dalej poprostu..To , ze bedziesz analizowac kazda kropelke krwi czy brunatne zabarwienie nic Ci nie da..Ochlon i obserwuj sie dalej.Napewno cos z tego wyjdzie jak nie ciaza to @ i juz...
tak masz racje tylko mnie denerwuje swedzi mnie ciagle raz przestaje raz nie i nie wadomo przez co .... wczoraj zaaplikowalam ta jednorazowa dawke taka strzykawke i powinno byc ok a dalej swedzi mam czerwone wargi potem nagle ustepuje i znowu czerwone swedza poprostu zle sie czuje z tym.... moze jakbym nie zaaplikowala tego leku moze by krwawienia nie bylo to tylko gdybanie bo np wczoraj ledwo co plamilam a po badaniu pojawilo sie odrazu plamienie z krwawieniem i po usg tez wiec ciul wie nic wezme jutro te dwie tabletki i bede czekac na okres sie zobaczy
-
magda8869 wrote:tak masz racje tylko mnie denerwuje swedzi mnie ciagle raz przestaje raz nie i nie wadomo przez co .... wczoraj zaaplikowalam ta jednorazowa dawke taka strzykawke i powinno byc ok a dalej swedzi mam czerwone wargi potem nagle ustepuje i znowu czerwone swedza poprostu zle sie czuje z tym.... moze jakbym nie zaaplikowala tego leku moze by krwawienia nie bylo to tylko gdybanie bo np wczoraj ledwo co plamilam a po badaniu pojawilo sie odrazu plamienie z krwawieniem i po usg tez wiec ciul wie nic wezme jutro te dwie tabletki i bede czekac na okres sie zobaczy
-
Dżem dobry kobitki..Ja od wczoraj jakas taka spiaca , ze nawet final w pilce noznej wczoraj przespalam..Dzis tez ledwo chodze jak na rzesach
Kurde przynajmniej wiem , ze u mnie sennosc to zaden objaw ciazowy nie bedzie.....I te durne sny matko swieta wczoraj , ze mnie okradli ze wszystkiego w Anglii a ja oczywiscie nie umialam po ang prawie nic-totalna amnezja..I dzis znow , jakis maly babelek jakiejs obcej baby ale sie nim zajmowalam z radoscia..Rozkoszny byl chlopczynka
Przyjmuje się ogólnie, że pojawiające się we snach niemowlęta są dobrą wróżbą, zapowiedzią zdrowia, szczęścia i spokoju, lub świadectwem talentów, których jeszcze nie odkryliśmy lub których nie rozwijamy – czas wreszcie coś z tym zrobić! Niepokój powinny natomiast wzbudzić sny, w których niemowlę cierpi – jest chore, płacze, marudzi, lub – co gorsza – dzieje mu się krzywda z naszej lub cudzej winy.
Uff to w moim bylo wesolusie i tak sie przytulalo fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:22
Malenq lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Kasia to teraz nic tylko czekać na lipiec
Ale jesio 4tyg do kolejnego cyklu ..Juz bym, chciala ten zakonczyc przejsc na antyki i sie wyciszac
Ale damy rade -
A sen to chyba taka podswiadoma tesknota za niemowlakiem...Samo z nas wychodzi w snie to czego pragniemy....Mlody juz sie na rece nie da podniesc hihihihi a ten bąbel byl mowie ci taki slodziak i od swojej matki lgnal do cioci kasi
Malenq lubi tę wiadomość