Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juz nic nie rozumiem nigdy nie plamilam nie krwawilam w czasie cyklu a teraz biore dupka i 2 dzien plamienie wczoraj na wieczor gin kazala mi wziac dwie tabl dupka a rano jeszcze gorsze juz nie plamienie a raczej krwawienie....o co chodzi co sie dzieje juz nie nie rozumiem pomozcie jestem bezsilna.... czy zawsze jest tak w 1 cyklu brania czy o co chodzi wie ktos moze?????
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:magda nie wiem, ja po dupku nigdy nie plamiłam, wręcz po to był mi zalecony, żeby nie plamić....
badałaś sobie poziom progesteronu??? w kilku cyklach po owu???
skarbie nie wiem co Ci doradzić...
z jakiej przyczyny dostałaś dupka??? -
nick nieaktualnyprogesteron bardzo niziutki, więc się nie dziwię że dostałaś dupka....
może faktycznie to przez infekcję, a dupek nie ma z tym nic wspólnego...może po prostu nałożyło się to na siebie w czasie...i teraz szukasz przyczyny tam gdzie jej nie ma....
u mnie było normą, że plamiłam po stosunku, dopiero jak dupka dostałam, wszystko jak ręką odjął - zniknęło.....
a zastanawiałaś się, że Twoja infekcja leczona może mieć związek z nieleczonym partnerem???? jak ja kiedyś miałam taką infekcję, to mi gin dał maść dla obojga partnerów...uhmmmm nie wiem tak się zastanawiam... -
Malenq wrote:progesteron bardzo niziutki, więc się nie dziwię że dostałaś dupka....
może faktycznie to przez infekcję, a dupek nie ma z tym nic wspólnego...może po prostu nałożyło się to na siebie w czasie...i teraz szukasz przyczyny tam gdzie jej nie ma....
u mnie było normą, że plamiłam po stosunku, dopiero jak dupka dostałam, wszystko jak ręką odjął - zniknęło.....
a zastanawiałaś się, że Twoja infekcja leczona może mieć związek z nieleczonym partnerem???? jak ja kiedyś miałam taką infekcję, to mi gin dał maść dla obojga partnerów...uhmmmm nie wiem tak się zastanawiam...
tak teraz dostalismy leki dla obojga ale co jak mi kazala zaczac brac dopiero po okresie bo nie mozna wykluczyc ciazy....i nie wskazane brac w ciazy juz sama nie wiem... mam wizyte znowu prywatna w poniedzialek ale juz mam dosc .... fakt jest taki ze mialam infkecje i nie plamilam zaczelam brac dupka i plamienei saie pojawilo tak samo od pierwszej tabletki bol podbrzusza... w ulotce pisze ze skutki : plamienei i krwawienie....
-
lasencje jestem:) neta nie miałam od rana o mamuśku:/ no ale jestem
KASIEK strasznie dziękuję Ci za ten artykuł!!!! podniósł mnie na duchu baaardzo!!!!
a więc jestem po "monitoringu" u gina który twierdził że mam pco:P
prawy jajnik cisza, kilka małych pęcholi a na lewym uwaga18mm
:D:D jeden piękny tłuściutki:)
w szoku byłam bo powiedział mi od razu że za dwa trzy dni owulacja!!!
tamten mi nigdy nie powiedział kiedy bedzie owu;/
on się strasznie ucieszył że ja się cieszę ze coś samo urosło:)
tzn ja się wspomagam cały czas ziołami i dongiem więc tutaj pokładam dużą wiarę że to jednak to pomaga:)
umówiliśmy się że jak mój zrobi badania to mam do niego przyjśćjupiii:)
dziś też jestem szczęświla jak większość z was:)
MALENQ czytałam co się wydarzyło w sprawie teściów:) super że po Twojej myśli:)
KAsiek a Ty śmigasz nowym autkiem widzęteż super:)
MAGDA ja niestety nie pomogę bo się nie znam, dupka brałam może ze dwa razy w życiu.
Elfik mi tez po Twoim elaboracie zrobiło się wesoło:D:D:D
wiecie jakie były by jaja jakbyśmy wszystkie siadły w knajpie przy piwie i przy herbacie co niektóre?:D:D
kapturnica, Joanna0071, Malenq lubią tę wiadomość
-
wlasnie dzwoniulam do mojej gin kazala teraz wziac dwie tabletki rano dwie i odstawic dupka i czekac na meisiaczke.... po miesiaczce powinna infekcja ustapiac jak nie zaaplikowac leki i zglosic sie .... coz zrobie jak mowie ale dziwne bo 21 dc i czekac od poniedzialku nie misaczke????to bedzie znowu bardzo krotki cykl
bez sensu na prawde mam dosc
-
MADZIA a Ty masz infekcję??? kurcze coś czytałam ale nie jestem pewna czy o to dokładnie chodzi.
rzeczywiście może ma rację Twoja gin, lepiej odłożyć dupka i zobaczyć co się będzie działo. wiem że Cię to męczy, ale w takich chwilach pamiętaj że nie jesteś sama, jest nas wiele i każdej z nas też jest trudno.
może to akurat nie bedzie taki krótki cykl a @ jeśli ma przyjśc to przydzie o czasie?? a te plamienia(albo krwawienie tak jak piszesz) może jednak ustąpią. i tego bym Ci życzyła na tą chwilę -
Uff laseczki a ja dopiero wrocilam musiala tesciowke odwiez do niej do leska a ze to 160km w jedna strone to sie troche zeszslo..Nie usmiechalo mi sie za bardzo ale zatankowala mi woz po korek
no to nie moglam byc niedobra synowa ihiih
Kaska no pieeekny pechol..Dzialajcie i oby znalazl sie ten jeden najwazniejszy plemniorek..Mysle ze jak badania w miare wyjda to gin ruszy z toba z kopytkaMalenq lubi tę wiadomość
-
Tak Kasia właśnie tak mi zapowiedział że jak się wyniki poprawią to się za mnie weźmie choć mówił że wiele nie ma co robić
aaa i kazał mi sobie badaniami na choroby zakaźne nie zawracać głowy bo i tak bede je musiała w ciąży powtórzyć
no a tamte badania wyszły super podobno:)
KAcha no masz tą teściówkę super, nie bede chwalić więcej bo się popsuje;)
zatankowała żeby ją odwieźć no no:) fajnie przynajmniej autko przetestowałaś na dłuższą trasę -
magda8869 wrote:juz nic nie rozumiem nigdy nie plamilam nie krwawilam w czasie cyklu a teraz biore dupka i 2 dzien plamienie wczoraj na wieczor gin kazala mi wziac dwie tabl dupka a rano jeszcze gorsze juz nie plamienie a raczej krwawienie....o co chodzi co sie dzieje juz nie nie rozumiem pomozcie jestem bezsilna.... czy zawsze jest tak w 1 cyklu brania czy o co chodzi wie ktos moze?????
A który to dzień cyolu b może to ciąża -
No w trasie nie jest zle...moze mam wrazenie ze mogloby miec wieksze kopyto bo nie ukrywam lubie przycisnac... hhiihih ..ale daje rade...
No zatankowala zanim auto dala wiec pewnie zrobila to z premedytacja heheh.Ale pozniej tak stwierdzilam , ze dobra trasa bo mozna go troche spr jak zachowuje sie w drodze...
Superrr superr jesio raz Kasiula super!!! Teraz zeby badania wyszly jak najlepsze..Bo chyba tak naprawde tobie od poczatku nic nie bylo tylko ta prolaktyna a wina lezala w nasieniuMalenq lubi tę wiadomość