Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Uuuu ja też miewam czasem takie sny...czasami aż sama się dziwię skąd u mnie w głowie takie scenariusze....
Wpadłam życzyć miłego dzionka, dzisiaj znowu ślicznie, więc zaraz kościółek, potem lody, jakiś sklep przy okazji...a następnie ponowne leniuchowanie na leżaku...
Buziaki:)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem padnieta, moj maly choruje i co chwile wstawalam w nocy do niego
szkoda mi go strasznie...
Jutro z rana lece na hcg, juz sie doczekac nie moge, ale wiem ze wyzsza temp moze byc wynikiem brania dupka, wiec sie nie napalam na wynik pozytywny. Tylko ta niepewnosc meczy, wiec ciesze sie ze juz jutro wszystko sie wyjasni. -
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Jutro z rana lece na hcg, juz sie doczekac nie moge, ale wiem ze wyzsza temp moze byc wynikiem brania dupka, wiec sie nie napalam na wynik pozytywny. Tylko ta niepewnosc meczy, wiec ciesze sie ze juz jutro wszystko sie wyjasni.
No wykres ladny wiec trzymam w kciuki coby hcg bylo wysokie....Idzidziol sie ujawnil..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry...
pogoda u mnie pochmurna...ale nic ...
Na tym bromergonie pieknie sie spi..ale jak sie czlowiek podniesie gwaltownie to mozna je..ac kolo wyra ...tak mnie napad goraca zalal ze koszmar ..bralam go kiedys ale mniejsza dawke i pierwszy miech tez taki byl...czy tylko ja mam takie skutki... -
Dziełuszki kochane , w tym szczególnym dniu wszystkim kobitkom życze wszystkiego naj naj , by zostały mamuśkami ,zarowno te po raz pierwszy jak i te co chcą kolejny...By żadna z nas juz nie musiala ocierac łez patrząc na jedną kreche...
Malenq, MistrzyniWKochamCieMisiu, zagubiona_82, olcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny