X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe a w to nie uwierzę, żeś wstydliwa..:D:D:D heheheh

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ciiii ....... musze sprawiac dobre pozory :P

Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Robotka1 wrote:

KAsiek no widzisz? auto załątwione;) buziak się należy 8)

Idziemy w sline tak przy wszystkich :P??
    Ey ja sie wstydze :D :D :P hihhh
    no proste:D dawaj :D hahaha

jej piję sobie kaweczkę:) i tak sobie myślę że życie jest piękne:P

Malenq, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    wstydliwa to może była w 1 klasie podstawówki;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja przegrywam z grawitacją i czuję, że znowu muszę się położyć....no nic...wyleżę się za wszystkie czasy...a jak już zacznę hasać jak baranek na łące to nie przestanę :P :D:D hehehe..

Robotka-Kasiek bo życie jest piękne, a w momencie kiedy sobie to uświadamiamy to jest jeszcze piękniejsze:)

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    wstydliwa to może była w 1 klasie podstawówki;)

spadaj Ty cytoplazmo :P :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:15

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no żebys wiedziała Malenq:) mi Tylko brzuszka do szczęścia maksymalnego potrzeba:) ale jak wiadomo wszystkiego na raz mieć nie można:)
    jeju obliczyłam że na wczasy okres dostanę:P ale jaja....

Malenq w drugim trymestrze Ty się bierz do życia:) bo jak się bobas urodzi to nie wyrobisz na zakręcie, kondyche sobie wyrób, spacery długie, może lekka jazda na rowerze:)

ja robiłam to wszystko w pierwszej ciąży, latałam na busa 3km do końca ciązy żeby dojechać na studia 30km:P a 2 dni po terminie jeszcze zapylałam na studia na egzaminy:P taki byłam gość:P

nastawiona byłam bojowo do porodu, luzik i ogólnie fajnie, co prawda się trochę przeliczyłam bo poród nie był z bajki:P ale okres po porodzie uważam za mega super:) mogłam biegać latać i wszystko robić bo już się przygotowałam wcześniej:) no i szybko wróciłam do wagi sprzed ciąży;) nawet 7 kilo mniej niż przed nią;) a niunię karmiłam tylko 2 miesiące.
    tak że polecam dużo ruchu szczególnie potem:) chyba że senność będzie Ci towarzyszyła do konca ciąży bo i tak może być;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już czas na czułości jak widzę hahahahah od buziaczków do pieszczotliwych zwrotów...Kasiek nie bądź niedostępna hahaha

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    spadaj Ty cytoplazmo :P :)
    hahaha pamiętam chyba z biologi cytoplazmy:D ja pierdziele nauka o jakichś mikro ustrojach:P

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha pamiętam chyba z biologi cytoplazmy:D ja pierdziele nauka o jakichś mikro ustrojach:P
    sebza jest w ciazy paczaj na pcos dala linka do testow...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka - tak wiem, już mam zestawy ćwiczeń na lapku od II trymestru, dlatego czekam lipca...przed ciążą ćwiczyłam codziennie i nie narzekałam na brak ruchu...więc doczekać się nie mogę....mieszkam na końcu wsi, więc pola i lasy obok, na spacery będę chodziła hehehe...taki mam plan:)
    ale dziękuję za rady...

Elfik lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    sebza jest w ciazy paczaj na pcos dala linka do testow...
    gdzie???

Elfik lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Robotka - tak wiem, już mam zestawy ćwiczeń na lapku od II trymestru, dlatego czekam lipca...przed ciążą ćwiczyłam codziennie i nie narzekałam na brak ruchu...więc doczekać się nie mogę....mieszkam na końcu wsi, więc pola i lasy obok, na spacery będę chodziła hehehe...taki mam plan:)
    ale dziękuję za rady...
    i to mnie cieszy:) uwielbiam ruch i każdego kto go też lubi:)

no tych co go nie lubią to oczywiście też lubię ale muszą nadrabiać czyms innym;) np humorem:D:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra widziałam:) ale jaja nieźle nic tylko gratulować i wierzyć że cuda się zdarzają:) tu na forum już kilka cudów było:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żeby nie rewolucje w żołądku to bym potańczyła hehehe:) ...

jejku laski jak ja czekam na Wasze wieści o II kreseczkach...aż mnie nosi...
    i mocno mocno trzymam kciuki;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 11:53

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niom kolejne clo doszlo z dongiem..heheh Kurde pewnie trzeba bedzie go zuzyc bo nie wyrzuce..Laski podonbno go biora na endo przy clo..Wiec pewnbie zayzykuje w lipcu
    Kasiulka jak sie je bierze??po2,3 do owu??

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł heloł:)co tam jak u Was?

Elfik lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu się dzieje...

gratulacje dla mamusiek, ale się zazieleniło...:))))))

dziewczyny nie obsciskiwac się przy wszystkich!!!

co do inoflolicu, mój lekarz powierzdiał, że picie jednej saszetki to placebo, tzreba pic dwie. dodatkowo nie dzielić na "do owu" a "po owu jedną" bo ma to miec działanie długofalowe, zatem pic po dwie cały czas, pomaga często ale nie od razu. Popieram

Kap, u mnie ovitka po 75 zeta.
    Jakbyś użyła to co masz, to wyslesz mi recepte i ci kupię u siebie jak będiesz chciała. chocią zwatpię, bo ty masz juz lodówkę tak zaopatzroną, jak diler medyczny...

no dzięki Robotka, to może się uchowam na resztkach pocucia humoru u ciebie, bo z ruchem to u mnie ostatnio słabo....:)

wczoraj wróciłam do inofolika a dziś chyba wrzucę metformax, może jednak nie będe odstawiać zadnego z wspomagaczy..

a któras brała pabi-dexamethason? mam kupione, ale dzien po postanoiwłam nie brac nic, teraz zmieniłam zdanie, ale nie wiem czy to tez włączać

no własnie, dajcie znac o dongu, kiedy jak...i czy przy hashi mozna?

u mnie zimnica i pada, nie dobijajcie mnie tym sloncem

Kap, gratuluje zarejestrowania!!!
    A to że ludzie się nie myją, to ja tez latem cierpię.. jescze starsym ludziom mozna wybaczyć, bo są mniej sprawni, ale reszta...
    po wojnie ludzi do bloków wsadzali a oni w wannie swinie hodowali... czasem mysle, ze niektórzy nadal tak mają...:)

nie mówiac o tym, że jak można tak zwierzę męczyć , na takiej małej przestzreni?

Madziara, ja miałam plamienie w ciązy w terminie @. nie wiem dlaczego nie wierzysz, że może byc plus Przecież ty nie masz problemów z zaciązeniem tylko z utrzymaniem ciązy.
    kilkukrotnie ci się udało. szczerze mówiac, to ja zrozumiałam, ze podejłaś decyzję o adopcji bo się boisz straty ciąży, tylko z tego powodu, ale wtedy przeciez się zabepieczasz i starasz o adopcję..

Mistzyni, pierwszy nerwowy cykl na ovu i się udało, kolezanko to cud :)
    ja ten pierwszy cykl to bylam tak przejeta tym wszytskim, że chyba szans nie było, takie napięcie, wszytsko nowe :)))))))0
    i fajnie, ze napisałaś że piąty na clo :)
    może rzezcywiscie tzrba dać mu szansę jeszcze trochę (mówie o sobie) bo dopiero z tymi wszytskimi cudami zadziała..

kochane, jak dobrze, ze się zazieleniło, ja w kolejce nie stoję, co by nie przyblokować, he he :))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 13:01

MistrzyniWKochamCieMisiu, kapturnica lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa, i zapytalam gina o ovitrelle, on stwierdzil, ze zawsze jedną, ze jak nie pęka po jednej to po dwóch tez nie
    ovitka to półtora pregnylu, pregnylu mozna zapisac dwie, bo niektórym po 5000 jedn nie peka, ale maksymalnie dwie, bo wiecej nie ma sensu.
    pewnie dlatego niektóre dziewczyny uważają że ovitka lepsza, bo jednym pregnylu nie pekały, a po jednej ovitce tak :)

wiecie co, pomyslałam, ze jak zostane tu sama jedna, a wy wszytskie zielone, to się chyba wypiszę... bo pasowac nie będę...
    ale w końcu o wielu rzeczach mozna pogadać nie tylko o fasoli :))
    no chyba, że cięzarówki mnie zepchną na pobocze i tyle... :))))))))))))

kapturnica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśki kolorowe donga bierzemy od dnia w którym już nie plamimy w ogóle przez 4-6 dni 2x1 tabletka:) jak ktoś bierze wiecej to nie wiem, ale u mnie pracują jajniki właśnie po tej dawce. można sobie jednorazowo na koniec zwiększyć dawkę ale polecam spróbować właśnie 2x1 przez całe dawkowanie:)

ELFIK a wiesz że jak pisałam o ruchu to właśnie nie wiem czemu ale myślałam o Tobie?:D:D:D

lecę na dzień mamy spóźniony:P

AnBe lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ