Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa Wam dam "kółko wzajemnej adoracji" kuźwa mać się znalazło, że niby 3 tu zostaną....@#$%$%&^&*&($&$$R#R#@ grrrr....
rozumiem Kasiek humorek, więc przemilczę, ale głupot nie bredź, jakbyś atak malarii miała...Ty nic nie robisz??? i na dupie siedzisz??? a kto jajec pilnuje, a kto je głaszcze, niuńczy bądź straszy, dopieszczasz je z każdej strony, więc proszę bez takich mi tu!!!!!!!!!!
A Ty Elfik nie inna...kuleczka by to wzięła...nigdzie sama nie zostaniesz, słyszysz???? kysz mi z głowy takie myśli......
a jak widzisz, ciężarówki siedzą cicho i ani myślą kogoś tutaj....bo same się boją wyrzucenia....
a mnie żadne żyły jeszcze nie wylazły...Robotka1, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha MALENQ ale elaborata walnęłaś
podoba mi się
:D:D
hehe MALENQ no tak jest jak na koncie grube tysiące:P
u mnie najniższa krajowa i temu liczę każdą złotówę
ELFIK chyba właśnie tak Kacha kombinuje.
dla mnie antyki odpadają, chyba że by mi lekarz kazał....Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hahaha MALENQ ale elaborata walnęłaś
podoba mi się
:D:D
hehe MALENQ no tak jest jak na koncie grube tysiące:P
Poproszę te tysiące:D:D gdzie można je znaleźć...??? jestem chętna:)
naprawdę nie wiem, ile...teraz zaczęło mnie to zastanawiać....
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Elfik łośku widzę że sobie wzięłaś moje słowa odnośnie ćwiczeń do serca:D:D
nie do serca, tylko do d...., bo mi lustro w HM powiedzialo cos ordynarnego jak mu swoje poślady pokazałam
haha ....a za dwa tygodnie się dowiemy że Elfik zapierdziela na stacjonarnym:P:P
a mam takie cudo, tylko u mnie w ogóle rower nie bardzo. Postał w mieszkaniu, na balkonie, a jak nabrał wazności to pojechał na działkę..
ale z biedronki był, to nie taka strata...)
w dzieciństwie wiadomo, jak kazdy, a teraz w ogóle mnie nie ciagnie
tylko że ka znając swoje popieprzone szczęście zapomnę sobie żeby za rok to wyłączyć i nabiją mi opłatę pewnie z 50zł;/ wrrr nie cierpię takich narzucanych propozycji szczególnie jeśli chodzi o moją kasę...
i ona na to liczy, rzadko kto pamieta o wypowiedzeniu, na tym zeruja operatorzy telewizji i internetu też
kuż mi wpierdzielili do pożyczki kartę kredytową za którą ostatnio wybuliłam 5dych bo nie zrobiłam 6 transakcji bezgotówkowych. ja mam słaby łeb jeśli o takie sprawy chodzi;/
to już sobie odpowiedziałaś = mówię bez zlosliwości, bo mam tak samo, dlatego żadenj kredytowej, a debet mam tylko 300 zł.
tu historia prawdziwa - do mojej kolezanki przyszedl gośc po poradę, kupił lodówkę, zapłacił karta kredytową, potem nie spąłcił na czas, potem gdzies pozyczył zeby coś spłacic, potem tam nie miał, cuda niewidy
po jkims czasie dług 80 tys, i komornik mu się do mieszkania dobiera...
gdybym nie usłysząła od pewnej osoby to bym nie uwierzyla
kupujesz lodówkę a tracisz mieszkanie, no ja p...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kap, tak rozkiminiam twoje manewry z cyklem, czyli jak zaraz po @ weżmiesz dwa tyg antyki, to sobie cykl skrócisz, bo zaraz po odstawieniu przychodzi @?
u mnie np. dupek się nie sprawdza bo wydłuza cykl, taa...Elfik lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Elfik łośku widzę że sobie wzięłaś moje słowa odnośnie ćwiczeń do serca:D:D haha ....a za dwa tygodnie się dowiemy że Elfik zapierdziela na stacjonarnym:P:P
eee babo Ty to się dużo ruszasz w takim razie:) super, ruch to zdrowie, czy ten spacerkowy czy sprzątaczkowy(domowy)lepsze to niż siedzenie na dupsku w pracy jak ja 9 godzin i dojeżdżam autem, ale czekam na tą superaśną pogodę co by rower na stałe wprowadzić w menu.
ciotki ale wiecie co? jak byłam młodsza to mogłam leżeć na słońcu godzinami a teraz?? o nieeee, wkurza mnie to, sapie, stękam, więc na słońcu to jedynie albo na brzegu basenu albo w cieniu, a i tak chodzę jak murzyn:P
ciotki weźcie mi powiedzcie, macie konta bankowe internetowe??? macie jakieś limity debetowe ustalone? bo ja nie mam i baba usilnie mnie chce na taki limit namówić za darmo na rok. a potem mogę zrezygnować, tylko że ka znając swoje popieprzone szczęście zapomnę sobie żeby za rok to wyłączyć i nabiją mi opłatę pewnie z 50zł;/ wrrr nie cierpię takich narzucanych propozycji szczególnie jeśli chodzi o moją kasę...
kuż mi wpierdzielili do pożyczki kartę kredytową za którą ostatnio wybuliłam 5dych bo nie zrobiłam 6 transakcji bezgotówkowych. ja mam słaby łeb jeśli o takie sprawy chodzi;/Elfik lubi tę wiadomość
-
a ty mordko niemyta Kap z moich sukienek nie rezygnuj, wszytskie z zagranicy prawie bo w lumpie i od ludzi same angliki kupowałam... tak wyszło, bo z macania materiał lepszy wychodził
u mnie sukieneczki nie zniszczone, bo sama nie przepadam, a jak dziecko nie chodzilo, a potem na czworakach, to jej kiecki nie zakladałam, bo by się zebów pozbyła))))))))))
a na powaznie, ciuchow nie oddawałam bo tak myslałam o tej drugiej, ale...
jak tak dalej pójdzie nawet jak się uda to sparcieją do tej pory, albo będa się tylko do muzeum nadawały - z sezonu 10 lat temu))))))
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nooo masakra Elfik dlatego ja żadnych długów mieć nie chcę a wzięłam sobie na autko 3 tysiaki bo mi brakło to sobie automatyczną spłatę zaznaczyłam na rachunku, to samo mam z rachunkiem za telefon, ktoregoś dnia miesiąca sobie automatycznie spłacają i cześć.
ale ja to tak co rusz zarzekam się że nic na raty, ale to telewizor to jakąś pościel teraz autko:P haha ale staram się aby raty nie przekraczały 200zł.i teraz też mówię że na auto to była ostatnia pożyczka bo inaczej nigdy nie zobaczę całej sumy z wypłaty:P
a ta karta kredytowa to był dodatek do kredytu na ktory też mnie namiętnie namówiono że nie będę nic za nią płacić jak nie bede korzystać i co? po roku 50zł
ale teraz kończę płacić i w huj oddaję tą kartę a limitu chyba nie będę uruchamiała. lepiej dmuchać na zimne.
MALENQ a Ty to się już robisz taka jak my:P dewoty stare:P
hehe nie no śmieję się z tymi tysiącami:P ja tam lubię czasem zajrzeć na konto ile i na co poszło:P
w tym miesiącu kurka oszczędzam!!!!
nie chodzę na monitoringi, nie płacę na leki tyle co ostatnio a kurka wypłukuję się jak rybak z rybek:P i byłam 2 tygodnie na L4!!! nosz japrdole....gdzie te pieniąchy moje:PMalenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a ty mordko niemyta Kap z moich sukienek nie rezygnuj, wszytskie z zagranicy prawie bo w lumpie i od ludzi same angliki kupowałam... tak wyszło, bo z macania materiał lepszy wychodził
u mnie sukieneczki nie zniszczone, bo sama nie przepadam, a jak dziecko nie chodzilo, a potem na czworakach, to jej kiecki nie zakladałam, bo by się zebów pozbyła))))))))))
a na powaznie, ciuchow nie oddawałam bo tak myslałam o tej drugiej, ale...
jak tak dalej pójdzie nawet jak się uda to sparcieją do tej pory, albo będa się tylko do muzeum nadawały - z sezonu 10 lat temu))))))
Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:i nie zaraz po @ laska tylko sie w 1dnbiu @ zaczyna antyki
to cię xle zczytałam
ja na tych wszystkich cudach nawet jak dieta nisko.... wszystko, to nie chudne.
O dupku zapomniałam, że też nie pomaga..
a jak mistzryni napisała, ze zgubiła te 10 kilosów przy pco, to chciałam zapytac jak
ale ona bierze podobny zestaw i dała rade schudnac, to aj się nie mam co tłumnaczyc lekami..)))))
-
Robotka1 wrote:ej ciotki a ja się wszystkiego po młodej wyzbyłam bo jakoś się na drugą ciążę nie nastawiałam, nie mam nic, więc jak coś to Elfik do mnie ze dwie sukienki proszę
mowisz - masz!
jak bedzie chłopak - tez dostaniesz
jak gender to gender
niech mlody ma wybór))))))))))))
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:jak sobvie mlodego przypomnialam jak sie urodzil..mial tylko 2800wage i mial 56cm..Wiem chudzinka byl bo matka jarala..Ale w ciagu 2tyg przytyl na cycku matczynym do 4kg...
hehe, to pomysl co ja przezyłam jak mi pokazali małego mokrego szczurka ze stara twarzyczką - z małza zresztą zdartą..
1600 gram i 42 centymetry...
lalkę w dzieciństwei bobaska miałam większą, bo sprawdzilam
nawet kurczak na nia nie mówilismy, bo kurczaki wiecej waża w miesnym)))))))
a jak wreszcie ją mogłam wziac na recę, to zawał, bo kości jak piórka...
no ja tez się poplakalm, jak sobie przypomniałam jak wreszcie dali mi ja pokangurowac - człowiek bał się kichnąc, żeby nie połamać..
a pielgniarki sucze - weź dziecko, uważaj na kable rurki, usiaz tak zeby nie za daleko od inkubatora bo kable i przytul taka kruszynę odpowiednio pierwszy raz - poprosiłam o pomoc, a ta do mnie, to co sama sobie pani nie poradzi...wrrrrr...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny