Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik mi po dwoch dawkach pregnylu 5000 nie pekly, a po jednej dawce ovitki juz tak.
Tez uwazam, ze to byl cud, albo wymieszane wszystkie leki jakie tylko moglam wziac i w koncu trybiki w jajnikach ruszyly -
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Elfik mi po dwoch dawkach pregnylu 5000 nie pekly, a po jednej dawce ovitki juz tak.
Tez uwazam, ze to byl cud, albo wymieszane wszystkie leki jakie tylko moglam wziac i w koncu trybiki w jajnikach ruszyly
kochana, ponieważ biorę taki koktajl jak ty, to mnie utwierdza w tym, zeby jednak nie odstawiać - super
a zdradź się słonko, jak ty robisz to kocham ciebie misiu, że masz poziom "mistrz" :
)))))))
może jakaś podpowiedź?
tak mnie to nurtuje)))))))))))))))0
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:aaa, i zapytalam gina o ovitrelle, on stwierdzil, ze zawsze jedną, ze jak nie pęka po jednej to po dwóch tez nie
ovitka to półtora pregnylu, pregnylu mozna zapisac dwie, bo niektórym po 5000 jedn nie peka, ale maksymalnie dwie, bo wiecej nie ma sensu.
pewnie dlatego niektóre dziewczyny uważają że ovitka lepsza, bo jednym pregnylu nie pekały, a po jednej ovitce tak
wiecie co, pomyslałam, ze jak zostane tu sama jedna, a wy wszytskie zielone, to się chyba wypiszę... bo pasowac nie będę...
ale w końcu o wielu rzeczach mozna pogadać nie tylko o fasoli)
no chyba, że cięzarówki mnie zepchną na pobocze i tyle...)))))))))))
KOCHANA JESTES ze zapytalas...Masz mocnego cmoka ode mnie...Co do cenyovitki nie dobijaj mnie kurde molo...Problem w tym , zelepiej tego leku w cieple dni nie wysylac bo mimo wszytsko on powinien byc w lodowce wiec dupa zbita ehhhh
Ja to tak czuje ze my we 3 z kaska tu korzenie zapuscimy i zrobimy sobie kolko wzajemnej adoracji jak reszta zaciazy ihihihihih
-
kiniaczek84 wrote:Oj Kapciu a co tam sie stało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 14:35
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
A dupa ogolnie!! zjaralam sie masakrycznie w tym sloncu./...Pali strasznie..Lezec i smazyc sie nie za bardzo potrafie..wiec u mnie opalanie w trakcie czynnosci jedynie...Podziwiam laski co sie prdolna na sloncu na 2godz i leza bez ruchu , ja bym sie zanudzila na smierc i ogolnie z gorraca nie wytrybila....
-
kapturnica wrote:nie wiem sama co..Moze ten stop w dzialaniu tak na mnie wplywa..Kazda z was cos robi , robila..a ja?? Pierdze w stolek !!!!!!!!jeszcze 4tyg zanim zaczne cykl staran..
oj...bedzie dobrze uszy do góry co ma wisiec nie utonie a gorszy dzień no cóz zdaza sie kazdej z nas ehh....uszy do gory tylko spokoj moze nas uratowackapturnica lubi tę wiadomość
-
Kaśka Ty nie działasz? boshhheeee ale prdolisz....lodówka po zęby uzbrojona:P leków jakby wojna miała byc, więc jak ruszysz z kopyta to się tylko zakurzy za Tobą
no ciotki taka szara rzeczywistość że zostaniemy tu same....buuuu
KASIEK a czemu masz do dupy humor?? czyżby hormony skoro nie umiesz tego wyjaśnić????
może to na okres????
ALE u mnie deszcz się puścił łaaaaał
Kurka podoba mi się to określenie "kółko wzajemniej adoracji:D"
hehe uwielbiam burze:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kaśka Ty nie działasz? boshhheeee ale prdolisz....lodówka po zęby uzbrojona:P leków jakby wojna miała byc, więc jak ruszysz z kopyta to się tylko zakurzy za Tobą
no ciotki taka szara rzeczywistość że zostaniemy tu same....buuuu
KASIEK a czemu masz do dupy humor?? czyżby hormony skoro nie umiesz tego wyjaśnić????
może to na okres????
ALE u mnie deszcz się puścił łaaaaał
Kurka podoba mi się to określenie "kółko wzajemniej adoracji:D"
hehe uwielbiam burze:D
Uwielbiam Cie mloda za ten tekst jak na wojne ihhiihihihih -
ja się pisze, pierwszy trójkacik w moim zyciu, kiedyś tzreba wszystkiego spróbować, co nie?
no Kap, do 25 stopni, ja tez tak myslałam, ewnetualnie w tym styropianowym ubranku.. wiesz lato u nas takie, ze kto wie, może jeszcze owijac będę żeby nie zmarzła bidula.
no zapytałam, bo u nas tak, ze każda jeszzce o drugiej mysli, ja cie prosiłam i tez info dostałam
Robotka tos mnie rozbawiła, jak na wojnę, k...
bo my to takie generałki, tylko zarzadzamy armią małzów.....))))
Kap, ja się zawsze na buraka zrobie, lubie ciepło, ale slońce na łeb niekoniecznie.
jak ja widzę te laski, co cały dzień tylko jak nalesniki, to sobie myslę, coś zxa cos...
teraz apetyczne, po 35 roczku slwiki suszone,
ale co sobie polansują teraz to ich))))))))))))
a humor, wiadomo, baby jestesmy..
ja to rozumiem, jak mi by wszytsko zagrało, owu była a seksu nie, to tez bym cosik nie teges chodziła..
kochana, jak ja nawet jakims cudem poserduchuje dziś, to i tak się cudów nie spodziewam, poczekam na cioebie do lipca)))))0
potem mi zawartosc lodówki wyslesz, a ja tobie parę sukienek dla małej)))))
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:
))))))))))))
a humor, wiadomo, baby jestesmy..
ja to rozumiem, jak mi by wszytsko zagrało, owu była a seksu nie, to tez bym cosik nie teges chodziła..
kochana, jak ja nawet jakims cudem poserduchuje dziś, to i tak się cudów nie spodziewam, poczekam na cioebie do lipca)))))0
potem mi zawartosc lodówki wyslesz, a ja tobie parę sukienek dla małej)))))
A zawartosc lodowencji wyslemy komu innemu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 15:16
-
a robotka, wredna suczy, ja to przemyslałam i...
nie cwiczę przed netem, to tak sobie myslę,żem nieruchawa, ale..
ze względu na oczy nie jezdze autem , to do pracy z pociagu tzreba podejśc. potem z młodą na rehabilitację tez do pociagu podejsć, potem na piechotkę ladny kawał, potem z młoda na spacer, mieszkanie ogarnąc, pranie zrobic, zabwaki młodej, których jest 2 tony poskladać...
kurczę, może nie cwiczę z Mel B, ale cosik się jednak ruszam
a i ostatnio po wyjsciu ze szpitala przytargałam 30 kilo ksiązek, ale to inna historia...kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Mi chyba sie leciuchny pms wlaczac zaczyna i dlateo tak bredze.....Ale zakurwiscie mi szkoda tej owu z droznej strony.... ..
Cycki naprdalaja jakby mialy sie rozpasc na awalki..I nie wierze w to ze zyly to zwiastun na ciaze..Gowno prawda to raczej efekt wytsokiego progesteronu..A ze cykl bez dodatkow to wiem , ze u mnie to zaden objaw nie bedzie bo mi wylazly zylyy nawet na brodawkach... -
Elfik łośku widzę że sobie wzięłaś moje słowa odnośnie ćwiczeń do serca:D:D haha ....a za dwa tygodnie się dowiemy że Elfik zapierdziela na stacjonarnym:P:P
eee babo Ty to się dużo ruszasz w takim razie:) super, ruch to zdrowie, czy ten spacerkowy czy sprzątaczkowy(domowy)lepsze to niż siedzenie na dupsku w pracy jak ja 9 godzin i dojeżdżam autem, ale czekam na tą superaśną pogodę co by rower na stałe wprowadzić w menu.
ciotki ale wiecie co? jak byłam młodsza to mogłam leżeć na słońcu godzinami a teraz?? o nieeee, wkurza mnie to, sapie, stękam, więc na słońcu to jedynie albo na brzegu basenu albo w cieniu, a i tak chodzę jak murzyn:P
ciotki weźcie mi powiedzcie, macie konta bankowe internetowe??? macie jakieś limity debetowe ustalone? bo ja nie mam i baba usilnie mnie chce na taki limit namówić za darmo na rok. a potem mogę zrezygnować, tylko że ka znając swoje popieprzone szczęście zapomnę sobie żeby za rok to wyłączyć i nabiją mi opłatę pewnie z 50zł;/ wrrr nie cierpię takich narzucanych propozycji szczególnie jeśli chodzi o moją kasę...
kuż mi wpierdzielili do pożyczki kartę kredytową za którą ostatnio wybuliłam 5dych bo nie zrobiłam 6 transakcji bezgotówkowych. ja mam słaby łeb jeśli o takie sprawy chodzi;/Malenq, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość