Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki, troche się stresuje
dziś mam wziąc ovitkę.
tzry dni i dwa dni temu testy ovu bliskie pozytywnych, wczoraj i dziś słabsze...a oczekiwałam wczoraj lub dzis pozytywne
i tak wezmę ovitkę, ale te testy niepokoja mnie
cyzzby znowu do bezowulacyjnego się szykuję ... -
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:dziewczynki, troche się stresuje
dziś mam wziąc ovitkę.
tzry dni i dwa dni temu testy ovu bliskie pozytywnych, wczoraj i dziś słabsze...a oczekiwałam wczoraj lub dzis pozytywne
cyzzby znowu do bezowulacyjnego się szykuję ... -
uff wiaterek sie ruchnal bo normalnie nie bylo czym oddychac..Jesuu jak teraz kolo domciu ladnie wykoszone wszystko!!wiem , wiemjestem super samowydajna ehheheh
Tylko sie kuva mac sama nie zapyle ehhh Ehh zeby mozna bylo wlaczyc tryb dzieworodztwa ehhehe
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:dziewczynki, troche się stresuje
dziś mam wziąc ovitkę.
cyzzby znowu do bezowulacyjnego się szykuję ...
Elfik u mnie testy wychodziły negatywne nie było nawet cienia cienia a wszystko wskazuje na to ze owulka była wiec rzeczywiscie na testy trzeba brac chyba małą poprawke -
kiniaczek84 wrote:Elfik u mnie testy wychodziły negatywne nie było nawet cienia cienia a wszystko wskazuje na to ze owulka była wiec rzeczywiscie na testy trzeba brac chyba małą poprawke
u mnie te z aledrogo do pupy, ale te ok.
Tobie wierzę, ze miałaś owulkę,)))))))))))))))
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
o nie....gender:D ELfik ja Cię zabiję
dziewczynkę w spodniach przeżyję ale chłopaka w spódnicy nie:P
mój braciak się w moje kiecki ubierał jak miał ze 3 latka:) i mówił "ja robiłam, ja jadłam, ja poszłam" haha wszystko jak dziewczynka bo tylko ja byłam w domu:P
Elfik ja sama nie wiem skąd te testy takie różne, w tamtym cyklu miałam prawie pozytyw a w tym wyrażny pozytyw.....a przecież z jednej dostawy..... i tylko dwa w tym cyklu zrobiłam bo sobie ciągle zapominałam;P
MALENQ wypoczywaj;) niech Cię ten soczysty hafcik nie zaleje;)
Kinia a Ty masz już jakieś objawy ciążowe??kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:no to padnij Mal
))
Kap, to i u mnie ogarnij
dziołszki, ja i tak się nakłuje, tylko się zastanawaim co to moze być, że rosna sobie a potem nagle - bach.
dobrze by było wiedzieć, co nie gra, bo mozna atakowac problem
No wlasnie to ejst wskazaniem do nakluwania jajnikow coby roslyy.....A ty masz prolaktyne w normie kochana???
2Godz koszenia mi wystarcza...nogi miw dupe wlaza po kostkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 16:31
-
Robotka1 wrote:o nie....gender:D ELfik ja Cię zabiję
dziewczynkę w spodniach przeżyję ale chłopaka w spódnicy nie:P
mój braciak się w moje kiecki ubierał jak miał ze 3 latka:) i mówił "ja robiłam, ja jadłam, ja poszłam" haha wszystko jak dziewczynka bo tylko ja byłam w domu:P
Elfik ja sama nie wiem skąd te testy takie różne, w tamtym cyklu miałam prawie pozytyw a w tym wyrażny pozytyw.....a przecież z jednej dostawy..... i tylko dwa w tym cyklu zrobiłam bo sobie ciągle zapominałam;P
MALENQ wypoczywaj;) niech Cię ten soczysty hafcik nie zaleje;)
Kinia a Ty masz już jakieś objawy ciążowe??
hmm...nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale od jakichs dwóch tygodni śpie na stojaco no masakra nie moge sobie z tym poradzic bratówka mnie pocieszyła zebym sie lepiej przyzwyczaiła bo teraz juz tak bedzie nom i tez od jakiegos tygodnia łapią mnie mdłości troszke chyba wczesnie,ale moze juz moj taki urok -
No to wspolczuje..mnie w ciazy moze ze 3razy zemdlilo, zero haftow A spanie hmm jak sobie przypomne to nie mialam zadnych laski objawow!!nic kompletnie..Dopiero jak mnie cycki zaczely bolec to mi kumpela mowi bedzie ciaza!1 a ja jej poijevalo cie??moj cykl byl cytohormonalnie badany znow bezowulacyjny jest i dlatego sie ciagnie !! To sie zalozylam z nia o piwo-i przegralam ihihhi
Cala ciaze nie czulam sie jakw ciazy..DTyle ze latalam sikac tak od 10tyg non stop nocy..I zgaga pod koniec 8mego mnie meczyla -
hahaha kurka KAśka to bierz i dla mnie:D:D:D jakieś zapasy:D
ej bylam w aptece u mojej super babeczki i miałam wypisane coś na 100% tzn nic nie było wpisane odnośnie refundacji i ta babeczka mi sprzedała na refundacjęzamiast 40zł dałam 9.60:P
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hahaha kurka KAśka to bierz i dla mnie:D:D:D jakieś zapasy:D
ej bylam w aptece u mojej super babeczki i miałam wypisane coś na 100% tzn nic nie było wpisane odnośnie refundacji i ta babeczka mi sprzedała na refundacjęzamiast 40zł dałam 9.60:P
A nie mialam refundacji zadnej eheheh