Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistrzyni, a pamietam ta reklamę, tzn. niedokładnie, ale wiem o czym mówisz.
super pomysł
szybowanie tez mi sie podobało))
tak teraz kombinuje, w czym ja jestem mistrzynią...))
na razie brak pomysłów...
brzuch mi pulsuje po zastrzyku, ja nigdy nie czułam owulacji, może dziś doświadzcę?))
w sumie to super jak się czuje, ze jaja pękają...
to i monitoring niepotzrebny, tylko chłopa tzreba wyszrpać z roboty..)))))0
-
Elfik wrote:Mistrzyni, a pamietam ta reklamę, tzn. niedokładnie, ale wiem o czym mówisz.
super pomysł
szybowanie tez mi sie podobało))
tak teraz kombinuje, w czym ja jestem mistrzynią...))
na razie brak pomysłów...
brzuch mi pulsuje po zastrzyku, ja nigdy nie czułam owulacji, może dziś doświadzcę?))
w sumie to super jak się czuje, ze jaja pękają...
to i monitoring niepotzrebny, tylko chłopa tzreba wyszrpać z roboty..)))))0
Ey le mi sie pms rozkreca..chodze taka nabuzowana ze masakra... -
Milcia wrote:Dziewczyny jestem po usg genetycznym. Wszystko wydaje się być ok. Parametry wszystkie w normach. Rączki, nóżki wszystko na swoim miejscu. Maluch ma 6.78 cm, w pierwszym pomiarze było 7.19, ale podobno drugi bardziej dokładniejszy. Ciąża według drugiego pomiaru wychodzi dwa dni do przodu. I teraz hit hitów.. na 60-70% będzie dziewczyna
Ulżyło mi naprawę.
Supcio:) -
nick nieaktualnyMilcia wrote:Dziewczyny jestem po usg genetycznym. Wszystko wydaje się być ok. Parametry wszystkie w normach. Rączki, nóżki wszystko na swoim miejscu. Maluch ma 6.78 cm, w pierwszym pomiarze było 7.19, ale podobno drugi bardziej dokładniejszy. Ciąża według drugiego pomiaru wychodzi dwa dni do przodu. I teraz hit hitów.. na 60-70% będzie dziewczyna
Ulżyło mi naprawę.
o jak cudownie,....:)bardzo sie ciesze,... -
no, spoko Kap, co ty ojca uczysz dzieci robic
)))
a brzuch mi pulsuje serio
"z pamietnika staraczki
zastzryk zapodany o 19.45
trzeba działać co by miał kto na jajo czekać, jakis dzielny partyzant, a najlepiej kilka milionów...
21 - małża nie ma
22 - małża nie ma...
myslę sobie - d.. ma jakąs czy co, ze go tak późno nie ma?
kiedys - to bym pomyslala, że mu nogi wyrwe, siekierą między oczy, albo pracę w chórze dziewczecym bym załatwiła...
obecnie - kurczę, jak się z nasion wyprztyka, to znowu u nas nici z serduchowania..."
))))))))))))))))))
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:no, spoko Kap, co ty ojca uczysz dzieci robic
)))
a brzuch mi pulsuje serio
"z pamietnika staraczki
zastzryk zapodany o 19.45
trzeba działać co by miał kto na jajo czekać, jakis dzielny partyzant, a najlepiej kilka milionów...
21 - małża nie ma
22 - małża nie ma...
myslę sobie - d.. ma jakąs czy co, ze go tak późno nie ma?
kiedys - to bym pomyslala, że mu nogi wyrwe, siekierą między oczy, albo pracę w chórze dziewczecym bym załatwiła...
obecnie - kurczę, jak się z nasion wyprztyka, to znowu u nas nici z serduchowania..."
))))))))))))))))))
-
nick nieaktualny
-
Bier cos na sluz nie wiem wiesiolka , tran , olej lniany lub pij siemie lniane..Zawsze to cos
Powiem Ci , ze ja podczas brania clo mialam sluz ale w tym cyklu bez wspomagania to mnie zalewalo Takze chyba zawsze wplywa.A jak ktos bierze wieksze dawki??to pewnie ejszcze bardziej
A tak wogole i w szczegole to dzien dobry bardzo -
A na dobry poczateczek dnia dla wszystkich pań bez wyjątku
Mąż z żoną leżeli wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał od ściany, zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że mąż ma ochotę na seks, mówi:
- Zaczekaj, mały jeszcze nie śpi.
Po trzech minutach mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo nadal męczy go pragnienie.
- Mówiłam ci: zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.
Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca kran i stwierdza, że nie leci woda. Sprawdza w czajniku - wody też nie ma. W końcu wyciąga z lodówki szampana. Żona słysząc huk otwieranego szampana, woła:
- Co ty tam robisz?!
Na to dziecko:
- Nie chciałaś mu się oddać, to się zastrzelił
;Malenq, Milcia, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Milcia super wieści:)
Elfik fajnie tak Ciebie się czyta z rana wiesz??? poprawia humor:)
U mnie noc średnio przespana, pierwszy raz jak mojego nie ma to się nie wyspałam, zawsze spałam jak dzidzia, a tu klops....
3majcie dzisiaj za mnie kciuki, plisssssssssss...... bo do 14stej to zejdę z tego świata....
oj Kap...dzieci są takie mądre:D:D:D hehehekapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Milcia super wieści:)
Elfik fajnie tak Ciebie się czyta z rana wiesz??? poprawia humor:)
U mnie noc średnio przespana, pierwszy raz jak mojego nie ma to się nie wyspałam, zawsze spałam jak dzidzia, a tu klops....
3majcie dzisiaj za mnie kciuki, plisssssssssss...... bo do 14stej to zejdę z tego świata....
oj Kap...dzieci są takie mądre:D:D:D hehehe
Malenq lubi tę wiadomość