Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ty Kiniol wiesz ze musisz zrobic kontrolne tsh i ft4?bo endo ci musi zwiekszyc dawke leku
tak jest szóstego ide na wizyte endo juz na poprzedniej wizycie zaznaczyła ze jezeli okaze sie ze jestem w ciąży to natychmiast mam sie do niej zgłosic a oprócz tego gin tez mi zlecił zrobienie TSH mimo tego ze wyniki juz mam dobre,ale podobno w ciąży wartości bardzo sie zmieniajakapturnica lubi tę wiadomość
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Mnie tak brzuch cmi od owulacji caly czas, wiec chyba tak powinno byc. Na poczatku myslalam, ze przez donga albo z przestymulowania jajnikow, ale pozniej ulozylo sie w calosc
mnie to w zasadzie od dnia spodziewanej @ ćmi ale generalnie do zniesienia oby gorzej nie było:) A wogóle to gratki widziałam na wykresie ze idziemy prawie łeb w łeb;)MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
witam u mne juz dzis pjawila sie miesiaczka wczraj bol brzucha krecenie w glowie az musialam sie polozyc raz zaplamilam a dzis miesiaczka wiec cykl byl 24 dniowy masakra .... jestem tylko jednego ciekawa co mnie nurtuje bo skoro ginekolog kze brac dupka od 16dc do 25 i odstawic a jak sie zajdzie w ciaze i sie nie bedzie bralo....hm nie rozumiem chyba czegos....
-
Magda uważaj na siebie. i tak jak Zagubiona mówi. nie powinnaś się położyć do szpitala?? żeby Cię mieli na obserwacji????
dawaj znać. gratuluję
KINIA przypomnij mi jaki śluz miałaś w okolicach spodziewanej @kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Magda uważaj na siebie. i tak jak Zagubiona mówi. nie powinnaś się położyć do szpitala?? żeby Cię mieli na obserwacji????
dawaj znać. gratuluję
KINIA przypomnij mi jaki śluz miałaś w okolicach spodziewanej @
wiesz co był rozciągliwy przypomninający płodny i jednego dnia był przezroczysty a kolejnego juz mleczny nawet wiem ze pytałam sei Was jak to jest z tym sluzem przed @ -
hihi pytałaś pytałaś
my tu debatowałyśmy bo kilka z nas normalnie też ma przed @ rozciągliwy;) czyli wychodzi na to że nie ma się co śluzem kierować
tak MAdzia szybciej będzie owulacja około 12-13 dniakapturnica lubi tę wiadomość
-
magda8869 wrote:no i jak teraz mam cykl 24 dni a zawsze byl 32 to hm w ktorym dniu teraz bedzie owulka.....bo nieraz mowia ze jak cykl sie skroci to ze szybciej....za duzo pytan w mojej glowie masakra...
u Ciebie owu w 10 dc
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Faza lutealna zasadniczo powinna trwać 14 dni. Ja miałam teraz ovu w 12 dc i cykl 26 dni, więc zasadniczo
u Ciebie owu w 10 dc
-
Robotka1 wrote:hihi pytałaś pytałaś
my tu debatowałyśmy bo kilka z nas normalnie też ma przed @ rozciągliwy;) czyli wychodzi na to że nie ma się co śluzem kierować
tak MAdzia szybciej będzie owulacja około 12-13 dnia
a powiedz mi to bedzie dobrze jak dupke wezme w 16 dc nie bedzie za pozno???ogolnie tak mis ei wydaje owulke zawsze przy 32 dc mialam 16 dc tak mis ie wydaje ale jakby byla okolo 12-14 to chyba byloby ok dzieki
-
magda8869 wrote:cykle zawsze mialam 32 czasami 35 30 ale ogolnie 32 ale ze teraz bylam na dupku od 16dc i od czwartego dnia brania leko plamialam potem w 6 dniu krwawilam kazala lekarka odstawic w 8 dniu juz nie brac i dlatego tak skrucil mi sie cyklDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Ufff boszzz jaki upal...Kaska truskawke czy shake????zakupilam znow pelna reklamowke i bede sie obzerac..A co se bede zalowac?hyhyyy
Powie wam kobitki ze nie ma to jak sezon truskawkowo-czeresniowy..Moj ulubionykiniaczek84, Robotka1, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ufff boszzz jaki upal...Kaska truskawke czy shake????zakupilam znow pelna reklamowke i bede sie obzerac..A co se bede zalowac?hyhyyy
Powie wam kobitki ze nie ma to jak sezon truskawkowo-czeresniowy..Moj ulubiony
Upał ??? u mnie zimno pochmurno i deszczowo buuuuuuu:(