Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:no kobitooo przeciez lot to klasyk......A z dobroci serca nawet nie zdazysz...Bo ja miewam horrory w snach i jak mi odbije i cie zaciukam widelcem???
dobrze, ze móiwsz, od razu powiem, zeby tobie dali tylko łyżkę...))
a ja cię nieczym innym tylko moim poczuciem humoru wykończę!
bo cięzkie ono niezmiernie, oj cięzkie...
))))))))))))))))
-
Elfik wrote:dobrze, ze móiwsz, od razu powiem, zeby tobie dali tylko łyżkę...
))
a ja cię nieczym innym tylko moim poczuciem humoru wykończę!
bo cięzkie ono niezmiernie, oj cięzkie...
))))))))))))))))
ale najwyzej wzdecia bede miala po nim i pszczolki..i zagazuje Cie ehhehe a jak to kiedys uslyszalam od malzonka -Po co trzymac baka w dupie niech polata po chalupie -
jedna babka ma bliźniaki z dwoma facetami, oczywiscie w usa
jedno białe drugie czarne.
w sumie mozliwe, pekaja dwa jajka, jedno po drugim w odstępie kilku godzin, jak to przy dwujajowych blixnakach, a tu najpierw czekał jeden plemniczek, a potem drugi...
to tzreba miec pecha, jak się męza zdradza...)))))))
-
Elfik wrote:jedna babka ma bliźniaki z dwoma facetami, oczywiscie w usa
w sumie mozliwe, pekaja dwa jajka, jedno po drugim w odstępie kilku godzin, jak to przy dwujajowych blixnakach, a tu najpierw czekał jeden plemniczek, a potem drugi...
-
Elfik wrote:jedna babka ma bliźniaki z dwoma facetami, oczywiscie w usa
-
Heheheheh to widze ze nie tylko ja tak kombinuje....Ja kminie zeby podac sobie pregnyl albo w 14tym albo 15tym dniu cyklu...jeszcze sie zastanawiam....Ale sklaniam sie wlasnie w 14tym wieczorem juz podac...Ni cnie ryzykuje najwyzej znow sie nie uda....eheheh
-
nick nieaktualny
-
Ewuś tak patrze u siebie..nie wiem czy dobrze kminie...w razie czego wspieraj
..Ale skoro u mnie a mam cykle 30 , 31dni bol owulacyjny wystapil 14dnia cyklu a 16ty byl skok temperatury to wychodziloby ze u mnie pekl sam pecherzyk , ktory raczej olbrzymem nie byl jeszcze...W6tym dniu cyklu byl tylko przetrwaly pecherzyk na 15mm na prawym jajniku i nic wiecej , a ten przetrwaly kiedy bylam 17dnia cyklu u gina dalej byl...Wiec tak naprawde u mnie musial urosnac miedzy7-a14dniem pecherzyk..Skoro rosnie srednio sam 2mm na dobe to w 15dniu mial te 18mm i pekl....Niezla rozkmina? nie? heheheheh..
Takze podam se 10tys pregnylu chyba jednak w 14tym dniu cyklu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 13:03
-
no Oliwia to sie blyskotliwoscia umyslu nie wykazala heheheh ..tym bardziej ze mam napisane ze bez staranek ehheehh..Ale mi tez sie moj wykresik podoba..Jest stabilna tempka bez wahan a to oznacza ze raczej z progetseronem nie mam problemow wiekszych...
-
kapturnica wrote:Ewuś tak patrze u siebie..nie wiem czy dobrze kminie...w razie czego wspieraj
..Ale skoro u mnie a mam cykle 30 , 31dni bol owulacyjny wystapil 14dnia cyklu a 16ty byl skok temperatury to wychodziloby ze u mnie pekl sam pecherzyk , ktory raczej olbrzymem nie byl jeszcze...W6tym dniu cyklu byl tylko przetrwaly pecherzyk na 15mm na prawym jajniku i nic wiecej , a ten przetrwaly kiedy bylam 17dnia cyklu u gina dalej byl...Wiec tak naprawde u mnie musial urosnac miedzy7-a14dniem pecherzyk..Skoro rosnie srednio sam 2mm na dobe to w 15dniu mial te 18mm i pekl....Niezla rozkmina? nie? heheheheh..
Takze podam se 10tys pregnylu chyba jednak w 14tym dniu cyklu..
no, ja to doktoratu z matmematyki nie robiłam, ale mi sie widzi, że dobrze kombinujesz.
Jak ksiązkowo na ciąże ma miec przynajmniej 18, a rosną dwa na dobę to w czternastym będzie akurat. a chcesz to zrobic w cyklu próbnym, czyli bez monitoringu?
bo jak masz na nfz, to może w 13 dc się pokaz, a raczej pokaz co tzreba?
dlaczego tak piszę?
bo niestety kuleczka tu nie ma reguł...
u mnie w tym cyklu pecherzyk 14 w 9 dc, w innych cyklach to zaden jeszcze koszulki lidera nie zakładał...
fajnie, ze masz naturalna ovu.. ja nie wiem co mam zrobić, czerwiec odpuszczę, ale chyba clo i tak wezmęlekarz powiedział, ze trzeba na organizmie wymusic regularna owulację i nie ma co robic przerw, niech sie nauczy co ma robić..
jakoś mi to gra, bo jak zrobiłam przerwę z clo między ginami, to mi się dwa bezowulacyjne trafiy... -
No u mnie wlasnie wszystkie 3cykle a wiec 2 wspomagane clo i jeden naturalny tak wlasnie wychodza..wszystko 14,15dzien cyklu pecherzyki14mm-16mm i one pekaly ...chce to zrobic teraz w tym 1szym cyklu a ze nie ma mojego gina to bedzie w ciemno..A powiem Ci , ze ochota na bulenie po stowie na monitoring , ktory i tak w sumie swoje a zycie swoje ..To wole te stowe mlodemu dac na wycieczke niech poszaleje...
U mnie pewnie nie byloby wlasnej ovu kochana jakby nie kauteryzacja tego wlasnie jajnika...bo w styczniiowym cyklu bezwspomagaczy podrosl troche i stanal tworzac torbiel , ktora pekla dzien przed @ O bolu nie wspomne...
A co tracisz biorac??Chyba tak naprawde nic..skoro probowalas naturalne cykle i guzikto jedz na clo....Mysle ze powinnas bracWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 13:34