Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na owulację › Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Robotka, to ja nawet kap spod okna wywale tylko sprzataj... Ja jakoś do tego smykalki nie mam, jakbys czuła niedosyt to ja cie na Pomorze zapraszamy :-) :-) :-) :-) please! :-) :-) :-) :-)
    Jam goralka nie dam sie tknac bo siekiera zaciukam!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Amen, siostro... Słowa prawdy wyszły z ust twoich....
    Chyba ze celibat mu doskwiera... :-)
    tyle sie pocieszam ze jak tam nic tylko reczny to te pare razy mu sie zachce w czasie najwazniejszym.,Ale faktem jest ze nic moze dla niego nie istniec ale pilka nozna to normalnie swiete...A teraz na takim sprzecie...ehhh pewnie bedzie tak jak mowisz najpierw robota a potem zabawa ihihihihhi
    Mysle ze bedzie w 7mym niebie..Juz kiedys wspominal ze chcialby kupic xboxa ale cena go hamowala..A dla mnie jest kinect bede cwiczyc z nim moze co schudne ihihhi..Bo widze ze mi siora przyslala gry..mam nadzieje ze to nie aluzja z jej strony ze jestem styta heheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh ELFIK żebyś potem nie żałowała tych słów z zaproszeniem mnie:D
    posprzątam Ci chałupkę, umyję okna i pranie wyprasuję!!!! :D
    mam kilka miesięcy zaprawy i irlandzkiej firmie w Londynie sprzątania mieszkań w określonym czasie na błysk:D będziesz zadowolona:D
    jak bym się nad morze wybierała to się zgłoszę:D

Hehe KAsiek zostaw tego montera w spokoju bo Twój Pałełek wątpliwości by nie miał że to nie jego;) więc lepiej nie kusić losu, jak mnie wnerwiają takie typki po 50tce. chyba drugą młodość przeżywają tak sie im wydaje:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    heheh ELFIK żebyś potem nie żałowała tych słów z zaproszeniem mnie:D
    posprzątam Ci chałupkę, umyję okna i pranie wyprasuję!!!! :D
    mam kilka miesięcy zaprawy i irlandzkiej firmie w Londynie sprzątania mieszkań w określonym czasie na błysk:D będziesz zadowolona:D
    jak bym się nad morze wybierała to się zgłoszę:D

Hehe KAsiek zostaw tego montera w spokoju bo Twój Pałełek wątpliwości by nie miał że to nie jego;) więc lepiej nie kusić losu, jak mnie wnerwiają takie typki po 50tce. chyba drugą młodość przeżywają tak sie im wydaje:P

Kasia ja go znam jeszcze z czasow jak z moim nie bylam...To wujek mojej kolezanki...Od zawsze sie slinil , zreszta pamietam na jakiejs imprezie bo nas wzial.A chodzilysmy z nim bo wiesz kase ma , fure ma -jak to mlode siksy..(Ma swoja firme co handelek robi drzwiami i oknami.)..To mi powiedzial to..Ale lepsze ze gosc zonaty dzieciaty..Syna ma w moim wieku ehhhh..No ale co poradzisz??czasem i takie znajomosci sie przydaja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:53

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, sama widzisz skąd im się te pomysły biorą, same za mlodziaka z nim pojechalyscie, a stary haffner ten od playboya, to miał sto lat ale i kasę, to młode d.. Miał...
    SA takie dziewczyny co na kasę lecą..
    Ale jak taki staruch do mnie startuje, a nawet kasy czy wyglądu nie ma, to sobie myślę, skąd ci faceci biorą to mniemanie o sobie?
    A.... Mamuski im to dają.. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Chociaż tutaj większość ma facetów kilka lat starszych od sobie :-) :-) :-) :-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gadać ze to po ovitce, bo ja nawet po pregnylu miałam negatywne testy ovu, dziś wreszcie pozytywny!
    Cieszę się, ze wreszcie mój organizm zaczyna sie normalnie zachowywać..
    A i lekko czuje brodawki, czyli chyba progesteron gra. :-)

A przypominało mi się, bo to się często pojawia.
    Mój nowy doktorek polecił mi seks codziennie, o ile nie ma żadnego problemu męskiego.
    Pracuje w klinice niepłodności i widzę, ze siedzi w temacie, stwierdzil, ze seks codziennie jest bardziej efektywny, niż taki co dwa dni.
    Najmniej ciąz jest jak się celuje w owulke :-)
    Dodał, ze oczywiście lepiej jak plemnik czeka na jajo..
    Stwierdzil, tez, ze plemnik może żyć 5 dni, na to ja , ze w takim razie te co dwa dni powinno być tak samo efektywne jak co dzień, na to on się zasmial i stwierdził, ze oczywiście on nikogo do seksu nie zmusza...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj malz jest 7latek odemnie starszy ...chyba syndrom brau ojca bo zawszemnie ciaglo do starszych facetow od siebie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, warto by cie chyba zaprosić, choćby nawet po to, żebyś mi te sztuczki pokazała. Ja mam instynkt chomika, no chyba 6 dzieci by mnie wyleczyla, bo musalabym wyrzucić rzeczy, zeby dzieciaki miały gdzie nogę postawić :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Zapraszamy :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 17:37

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Nie gadać ze to po ovitce, bo ja nawet po pregnylu miałam negatywne testy ovu, dziś wreszcie pozytywny!
    Cieszę się, ze wreszcie mój organizm zaczyna sie normalnie zachowywać..
    A i lekko czuje brodawki, czyli chyba progesteron gra. :-)

A przypominało mi się, bo to się często pojawia.
    Mój nowy doktorek polecił mi seks codziennie, o ile nie ma żadnego problemu męskiego.
    Pracuje w klinice niepłodności i widzę, ze siedzi w temacie, stwierdzil, ze seks codziennie jest bardziej efektywny, niż taki co dwa dni.
    Najmniej ciąz jest jak się celuje w owulke :-)
    Dodał, ze oczywiście lepiej jak plemnik czeka na jajo..
    Stwierdzil, tez, ze plemnik może żyć 5 dni, na to ja , ze w takim razie te co dwa dni powinno być tak samo efektywne jak co dzień, na to on się zasmial i stwierdził, ze oczywiście on nikogo do seksu nie zmusza...

Powiem ci ze cos w tym jest bo ja praktykuje sexik codziennie tak 4dni pod rzadek...Pd dnia podania zastrzyku a nawet zdarza sie ze dzien wczesniej ehehhe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, jak wiadomości z wizyty u gina?
    Czekamy, czekamy....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ona miala cosik na 14ta to mysle ze niedlugo relacje nam zda 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem ci ze cos w tym jest bo ja praktykuje sexik codziennie tak 4dni pod rzadek...Pd dnia podania zastrzyku a nawet zdarza sie ze dzien wczesniej ehehhe

Kurde, laska cos w tym będzie, jak w tym systemie uda ci się zaciążyc :-) :-) :-) :-) :-)

Juz kiedys pisalam, moja przyjaciółka się o drugie starała, w końcu olala testy ovu i zarzadzila seks codziennie, prze półtorej tygodnia.
    Z tym, ze jej to był przeszcesliwy, bo mógłby codziennie cały czas..
    No i jest Bruno...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no laska poltora tyg to ja nie zniese hehehe..Moj pewnie po poscie tydzien moglby dzien po dniu nawet 2razsy ...ale ja??zapomnij....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się chyba wytarla....:-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze sie dziewczynom ze Śląska przyda:

Śląsk: Bezpłatne badania nasienia dla mężczyzn
    Kampania „Zdrowy Tata!” potrwa trzy miesiące. W każdym miesiącu przez tydzień w Gyncentrum będzie można wykonać badanie nasienia. Pierwsza odsłona akcji odbędzie się w dniach: 1-8 czerwca. Żeby wziąć udział w badaniu należy wcześniej umówić bezpłatną wizytę w rejestracji dzwoniąc pod nr tel.: 32 359 09 32 lub 32 359 09 33.

http://www.zdrowytata.pl/terminy-badan

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszedzie tylko nie u mnie ehhhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ty juz starego podejrzalas :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakby bylo za free w tarnowie pewnie bym go w lipcu wyslala znow ehheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ci będzie na nerwach grał to go wsadz za kółko i niech jedzie...
    Parę godzin mu zejdzie...:-)
    Ale to na pewno same podstawy.
    Ale jak bez kasy to nie ma co marudzic :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TIAAA 4godz za kolkiem by oddac za free nasienie na badania..Wiecej bysmy zabulili za paliwo niz za badanie heeee

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ ‹ 720 721 722 723 724 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ