X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Robotka, to ja nawet kap spod okna wywale tylko sprzataj... Ja jakoś do tego smykalki nie mam, jakbys czuła niedosyt to ja cie na Pomorze zapraszamy :-) :-) :-) :-) please! :-) :-) :-) :-)
    Jam goralka nie dam sie tknac bo siekiera zaciukam!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Amen, siostro... Słowa prawdy wyszły z ust twoich....
    Chyba ze celibat mu doskwiera... :-)
    tyle sie pocieszam ze jak tam nic tylko reczny to te pare razy mu sie zachce w czasie najwazniejszym.,Ale faktem jest ze nic moze dla niego nie istniec ale pilka nozna to normalnie swiete...A teraz na takim sprzecie...ehhh pewnie bedzie tak jak mowisz najpierw robota a potem zabawa ihihihihhi
    Mysle ze bedzie w 7mym niebie..Juz kiedys wspominal ze chcialby kupic xboxa ale cena go hamowala..A dla mnie jest kinect bede cwiczyc z nim moze co schudne ihihhi..Bo widze ze mi siora przyslala gry..mam nadzieje ze to nie aluzja z jej strony ze jestem styta heheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh ELFIK żebyś potem nie żałowała tych słów z zaproszeniem mnie:D
    posprzątam Ci chałupkę, umyję okna i pranie wyprasuję!!!! :D
    mam kilka miesięcy zaprawy i irlandzkiej firmie w Londynie sprzątania mieszkań w określonym czasie na błysk:D będziesz zadowolona:D
    jak bym się nad morze wybierała to się zgłoszę:D

Hehe KAsiek zostaw tego montera w spokoju bo Twój Pałełek wątpliwości by nie miał że to nie jego;) więc lepiej nie kusić losu, jak mnie wnerwiają takie typki po 50tce. chyba drugą młodość przeżywają tak sie im wydaje:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    heheh ELFIK żebyś potem nie żałowała tych słów z zaproszeniem mnie:D
    posprzątam Ci chałupkę, umyję okna i pranie wyprasuję!!!! :D
    mam kilka miesięcy zaprawy i irlandzkiej firmie w Londynie sprzątania mieszkań w określonym czasie na błysk:D będziesz zadowolona:D
    jak bym się nad morze wybierała to się zgłoszę:D

Hehe KAsiek zostaw tego montera w spokoju bo Twój Pałełek wątpliwości by nie miał że to nie jego;) więc lepiej nie kusić losu, jak mnie wnerwiają takie typki po 50tce. chyba drugą młodość przeżywają tak sie im wydaje:P

Kasia ja go znam jeszcze z czasow jak z moim nie bylam...To wujek mojej kolezanki...Od zawsze sie slinil , zreszta pamietam na jakiejs imprezie bo nas wzial.A chodzilysmy z nim bo wiesz kase ma , fure ma -jak to mlode siksy..(Ma swoja firme co handelek robi drzwiami i oknami.)..To mi powiedzial to..Ale lepsze ze gosc zonaty dzieciaty..Syna ma w moim wieku ehhhh..No ale co poradzisz??czasem i takie znajomosci sie przydaja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:53

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, sama widzisz skąd im się te pomysły biorą, same za mlodziaka z nim pojechalyscie, a stary haffner ten od playboya, to miał sto lat ale i kasę, to młode d.. Miał...
    SA takie dziewczyny co na kasę lecą..
    Ale jak taki staruch do mnie startuje, a nawet kasy czy wyglądu nie ma, to sobie myślę, skąd ci faceci biorą to mniemanie o sobie?
    A.... Mamuski im to dają.. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Chociaż tutaj większość ma facetów kilka lat starszych od sobie :-) :-) :-) :-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie gadać ze to po ovitce, bo ja nawet po pregnylu miałam negatywne testy ovu, dziś wreszcie pozytywny!
    Cieszę się, ze wreszcie mój organizm zaczyna sie normalnie zachowywać..
    A i lekko czuje brodawki, czyli chyba progesteron gra. :-)

A przypominało mi się, bo to się często pojawia.
    Mój nowy doktorek polecił mi seks codziennie, o ile nie ma żadnego problemu męskiego.
    Pracuje w klinice niepłodności i widzę, ze siedzi w temacie, stwierdzil, ze seks codziennie jest bardziej efektywny, niż taki co dwa dni.
    Najmniej ciąz jest jak się celuje w owulke :-)
    Dodał, ze oczywiście lepiej jak plemnik czeka na jajo..
    Stwierdzil, tez, ze plemnik może żyć 5 dni, na to ja , ze w takim razie te co dwa dni powinno być tak samo efektywne jak co dzień, na to on się zasmial i stwierdził, ze oczywiście on nikogo do seksu nie zmusza...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj malz jest 7latek odemnie starszy ...chyba syndrom brau ojca bo zawszemnie ciaglo do starszych facetow od siebie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, warto by cie chyba zaprosić, choćby nawet po to, żebyś mi te sztuczki pokazała. Ja mam instynkt chomika, no chyba 6 dzieci by mnie wyleczyla, bo musalabym wyrzucić rzeczy, zeby dzieciaki miały gdzie nogę postawić :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Zapraszamy :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 17:37

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Nie gadać ze to po ovitce, bo ja nawet po pregnylu miałam negatywne testy ovu, dziś wreszcie pozytywny!
    Cieszę się, ze wreszcie mój organizm zaczyna sie normalnie zachowywać..
    A i lekko czuje brodawki, czyli chyba progesteron gra. :-)

A przypominało mi się, bo to się często pojawia.
    Mój nowy doktorek polecił mi seks codziennie, o ile nie ma żadnego problemu męskiego.
    Pracuje w klinice niepłodności i widzę, ze siedzi w temacie, stwierdzil, ze seks codziennie jest bardziej efektywny, niż taki co dwa dni.
    Najmniej ciąz jest jak się celuje w owulke :-)
    Dodał, ze oczywiście lepiej jak plemnik czeka na jajo..
    Stwierdzil, tez, ze plemnik może żyć 5 dni, na to ja , ze w takim razie te co dwa dni powinno być tak samo efektywne jak co dzień, na to on się zasmial i stwierdził, ze oczywiście on nikogo do seksu nie zmusza...

Powiem ci ze cos w tym jest bo ja praktykuje sexik codziennie tak 4dni pod rzadek...Pd dnia podania zastrzyku a nawet zdarza sie ze dzien wczesniej ehehhe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, jak wiadomości z wizyty u gina?
    Czekamy, czekamy....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ona miala cosik na 14ta to mysle ze niedlugo relacje nam zda 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powiem ci ze cos w tym jest bo ja praktykuje sexik codziennie tak 4dni pod rzadek...Pd dnia podania zastrzyku a nawet zdarza sie ze dzien wczesniej ehehhe

Kurde, laska cos w tym będzie, jak w tym systemie uda ci się zaciążyc :-) :-) :-) :-) :-)

Juz kiedys pisalam, moja przyjaciółka się o drugie starała, w końcu olala testy ovu i zarzadzila seks codziennie, prze półtorej tygodnia.
    Z tym, ze jej to był przeszcesliwy, bo mógłby codziennie cały czas..
    No i jest Bruno...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no laska poltora tyg to ja nie zniese hehehe..Moj pewnie po poscie tydzien moglby dzien po dniu nawet 2razsy ...ale ja??zapomnij....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się chyba wytarla....:-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze sie dziewczynom ze Śląska przyda:

Śląsk: Bezpłatne badania nasienia dla mężczyzn
    Kampania „Zdrowy Tata!” potrwa trzy miesiące. W każdym miesiącu przez tydzień w Gyncentrum będzie można wykonać badanie nasienia. Pierwsza odsłona akcji odbędzie się w dniach: 1-8 czerwca. Żeby wziąć udział w badaniu należy wcześniej umówić bezpłatną wizytę w rejestracji dzwoniąc pod nr tel.: 32 359 09 32 lub 32 359 09 33.

http://www.zdrowytata.pl/terminy-badan

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszedzie tylko nie u mnie ehhhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ty juz starego podejrzalas :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakby bylo za free w tarnowie pewnie bym go w lipcu wyslala znow ehheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ci będzie na nerwach grał to go wsadz za kółko i niech jedzie...
    Parę godzin mu zejdzie...:-)
    Ale to na pewno same podstawy.
    Ale jak bez kasy to nie ma co marudzic :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TIAAA 4godz za kolkiem by oddac za free nasienie na badania..Wiecej bysmy zabulili za paliwo niz za badanie heeee

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 720 721 722 723 724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ