Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Amen, siostro... Słowa prawdy wyszły z ust twoich....
Chyba ze celibat mu doskwiera...
Mysle ze bedzie w 7mym niebie..Juz kiedys wspominal ze chcialby kupic xboxa ale cena go hamowala..A dla mnie jest kinect bede cwiczyc z nim moze co schudne ihihhi..Bo widze ze mi siora przyslala gry..mam nadzieje ze to nie aluzja z jej strony ze jestem styta heheh -
heheh ELFIK żebyś potem nie żałowała tych słów z zaproszeniem mnie:D
posprzątam Ci chałupkę, umyję okna i pranie wyprasuję!!!!
mam kilka miesięcy zaprawy i irlandzkiej firmie w Londynie sprzątania mieszkań w określonym czasie na błysk:D będziesz zadowolona:D
jak bym się nad morze wybierała to się zgłoszę
Hehe KAsiek zostaw tego montera w spokoju bo Twój Pałełek wątpliwości by nie miał że to nie jego;) więc lepiej nie kusić losu, jak mnie wnerwiają takie typki po 50tce. chyba drugą młodość przeżywają tak sie im wydaje:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:heheh ELFIK żebyś potem nie żałowała tych słów z zaproszeniem mnie:D
posprzątam Ci chałupkę, umyję okna i pranie wyprasuję!!!!
mam kilka miesięcy zaprawy i irlandzkiej firmie w Londynie sprzątania mieszkań w określonym czasie na błysk:D będziesz zadowolona:D
jak bym się nad morze wybierała to się zgłoszę
Hehe KAsiek zostaw tego montera w spokoju bo Twój Pałełek wątpliwości by nie miał że to nie jego;) więc lepiej nie kusić losu, jak mnie wnerwiają takie typki po 50tce. chyba drugą młodość przeżywają tak sie im wydaje:P
Kasia ja go znam jeszcze z czasow jak z moim nie bylam...To wujek mojej kolezanki...Od zawsze sie slinil , zreszta pamietam na jakiejs imprezie bo nas wzial.A chodzilysmy z nim bo wiesz kase ma , fure ma -jak to mlode siksy..(Ma swoja firme co handelek robi drzwiami i oknami.)..To mi powiedzial to..Ale lepsze ze gosc zonaty dzieciaty..Syna ma w moim wieku ehhhh..No ale co poradzisz??czasem i takie znajomosci sie przydaja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:53
-
Kap, sama widzisz skąd im się te pomysły biorą, same za mlodziaka z nim pojechalyscie, a stary haffner ten od playboya, to miał sto lat ale i kasę, to młode d.. Miał...
SA takie dziewczyny co na kasę lecą..
Ale jak taki staruch do mnie startuje, a nawet kasy czy wyglądu nie ma, to sobie myślę, skąd ci faceci biorą to mniemanie o sobie?
A.... Mamuski im to dają..
Chociaż tutaj większość ma facetów kilka lat starszych od sobie -
Nie gadać ze to po ovitce, bo ja nawet po pregnylu miałam negatywne testy ovu, dziś wreszcie pozytywny!
Cieszę się, ze wreszcie mój organizm zaczyna sie normalnie zachowywać..
A i lekko czuje brodawki, czyli chyba progesteron gra.
A przypominało mi się, bo to się często pojawia.
Mój nowy doktorek polecił mi seks codziennie, o ile nie ma żadnego problemu męskiego.
Pracuje w klinice niepłodności i widzę, ze siedzi w temacie, stwierdzil, ze seks codziennie jest bardziej efektywny, niż taki co dwa dni.
Najmniej ciąz jest jak się celuje w owulke
Dodał, ze oczywiście lepiej jak plemnik czeka na jajo..
Stwierdzil, tez, ze plemnik może żyć 5 dni, na to ja , ze w takim razie te co dwa dni powinno być tak samo efektywne jak co dzień, na to on się zasmial i stwierdził, ze oczywiście on nikogo do seksu nie zmusza... -
Robotka, warto by cie chyba zaprosić, choćby nawet po to, żebyś mi te sztuczki pokazała. Ja mam instynkt chomika, no chyba 6 dzieci by mnie wyleczyla, bo musalabym wyrzucić rzeczy, zeby dzieciaki miały gdzie nogę postawić
ZapraszamyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 17:37
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nie gadać ze to po ovitce, bo ja nawet po pregnylu miałam negatywne testy ovu, dziś wreszcie pozytywny!
Cieszę się, ze wreszcie mój organizm zaczyna sie normalnie zachowywać..
A i lekko czuje brodawki, czyli chyba progesteron gra.
A przypominało mi się, bo to się często pojawia.
Mój nowy doktorek polecił mi seks codziennie, o ile nie ma żadnego problemu męskiego.
Pracuje w klinice niepłodności i widzę, ze siedzi w temacie, stwierdzil, ze seks codziennie jest bardziej efektywny, niż taki co dwa dni.
Najmniej ciąz jest jak się celuje w owulke
Dodał, ze oczywiście lepiej jak plemnik czeka na jajo..
Stwierdzil, tez, ze plemnik może żyć 5 dni, na to ja , ze w takim razie te co dwa dni powinno być tak samo efektywne jak co dzień, na to on się zasmial i stwierdził, ze oczywiście on nikogo do seksu nie zmusza...
Powiem ci ze cos w tym jest bo ja praktykuje sexik codziennie tak 4dni pod rzadek...Pd dnia podania zastrzyku a nawet zdarza sie ze dzien wczesniej ehehhe -
kapturnica wrote:Powiem ci ze cos w tym jest bo ja praktykuje sexik codziennie tak 4dni pod rzadek...Pd dnia podania zastrzyku a nawet zdarza sie ze dzien wczesniej ehehhe
Kurde, laska cos w tym będzie, jak w tym systemie uda ci się zaciążyc
Juz kiedys pisalam, moja przyjaciółka się o drugie starała, w końcu olala testy ovu i zarzadzila seks codziennie, prze półtorej tygodnia.
Z tym, ze jej to był przeszcesliwy, bo mógłby codziennie cały czas..
No i jest Bruno... -
Moze sie dziewczynom ze Śląska przyda:
Śląsk: Bezpłatne badania nasienia dla mężczyzn
Kampania „Zdrowy Tata!” potrwa trzy miesiące. W każdym miesiącu przez tydzień w Gyncentrum będzie można wykonać badanie nasienia. Pierwsza odsłona akcji odbędzie się w dniach: 1-8 czerwca. Żeby wziąć udział w badaniu należy wcześniej umówić bezpłatną wizytę w rejestracji dzwoniąc pod nr tel.: 32 359 09 32 lub 32 359 09 33.
http://www.zdrowytata.pl/terminy-badan