Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
eyyy weźcie mnie do psychiatryka:) bede spać w środku:D czasem tylko bąka nieświadomego puszczę, ale to na lepsze spanie dla was oczywiście:D
poświęcę się, bo ogólnie uwielbiam robić wszystko "od okna"
ciotki mam taki zapiernicz że amen...
MILCIA troszkę cierpliwości kochana, cały czas czekam na przelewa wypłatki:)
chociaż czekej, mój małżonek mi 100zł wisi to sobie zaraz przeleję i Ci wpłacękapturnica lubi tę wiadomość
-
MILUŚ przelew poszedł
mnie też oczy bolą, ale mówili że jest wyjątkowo wysokie pylenie i to pewnie dlatego, mimo że alergikiem nie jestem to odczuwam to niemiłosiernie czasem.
u mnie się wylało i powietrze mega fresch:D -
Osz cholera piczka mi sie normalnie zaparzyla w tym miescie..ale se udalo!!! Zoska jest 300zl do przodu na drzwiach plus demontaz oscieznic starych i zalozenie nowych gratisik...Dobrze miec czasem znajmosci..Chociaz nie powiem latwo nie bylo bo ze tak powiem gosciu zawsze sie lepil do mnie..Bleh..Ale co sie nie robi dla mamuski
Wezmiemy cie kasiek na trzecia ale bedziesz musiala za nas sprzatac ..bedzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 15:30
-
kapturnica wrote:Wezmiemy cie kasiek na trzecia ale bedziesz musiala za nas sprzatac ..bedzie?
hehe KAsiek Ty to codziennie tą piczkę gotujesz, pewnie temu ostatnio Ci te jajca tak szybko urosły i ładnie;) -
Robotka1 wrote:o ile nie bedziecie rzygały pod siebie to ok:D sprzątać lubię
hehe KAsiek Ty to codziennie tą piczkę gotujesz, pewnie temu ostatnio Ci te jajca tak szybko urosły i ładnie;)
Niemoge ci obiecac ze sie nie zerzne pod siebie ihihihihi BOSZZ jaka ja wulgarna jestem..Sloneczko przygrzaloWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 15:40
-
hahaha no Kasiek oby ciężarnym naszym nie zaszkodziły takie opowiastki;) bo się od muszelki nie odkleją
jeny u mnie było czarno a teraz pogoda bezchmurna, no niesamowite....jutro mam wolne:D biotę odsiatkę za 3 maja:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
aaa mowisz ze bedziesz leniuchowac....No ja rano na 5ta odwoze miska bo jada na 2dni na wycieczke i pewnie popoludniu do matki pomoc jej trochu przy remoncie
Bylo wziasc piateczek bys miala przedluzony weekendziorWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 15:50
-
nie nie, piąteczek mi nie pasuje bo w piątek po robocie mam ortodonte;) jutro mi właśnie pasuje tym bardziej że w sobotę też kibluję w robocie.
no a jutro pewnie, licze że przynajmniej do południa pogrzeje słońce to się poopalam z mężem:P przy piwie:D -
O widzisz ja mam 2jablkowe pifffka to se pewnie tez jutro walne..sama se na noc bede to jaki problemik...hyhyhyhy Wlasnie przyszla mi paczka od sis..Podpisala dla szwagiereczka prezencik na imieniny w czercu,,,..Pinda zalatwila mu xboxa i kinecta plus gry..Ale moj malz bedzie szczesliwy!! Gorzej , ze boje sie ze zamiast sie bzykac bedzie ciupal w gry!!!!
-
kapturnica wrote:Chociaz nie powiem latwo nie bylo bo ze tak powiem gosciu zawsze sie lepil do mnie..
To ty się nie zastanawiaj, bier, wiatropylna nie jesteś to się chłop do lipca jakowys przyda...
Przy drzwiach pogrzebie, przy oknach pogrzebie, przy futrynach pogrzebie, wszędzie pani pogrzebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:30
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hahaha Kasiek to na godziny wieczorne mu kabelek zabieraj;) powiedz że jak spełni zadanie domowe to mu oddasz:)
mówisz że Twój lubi takie gry?? mój to w ogóle:P -
Elfik wrote:To ty się nie zastanawiaj, bier, wiatropylna nie jesteś to się chłop do lipca jakowys przyda...
Przy drzwiach pogrzebie, przy oknach pogrzebie, przy futrynach pogrzebie, wszędzie pani pogrzebie...