Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:hahaha kurka KAśka to bierz i dla mnie:D:D:D jakieś zapasy:D
ej bylam w aptece u mojej super babeczki i miałam wypisane coś na 100% tzn nic nie było wpisane odnośnie refundacji i ta babeczka mi sprzedała na refundacjęzamiast 40zł dałam 9.60:P
zgadza sie jezeli lekarz nie zaznaczy odpłatności wtedy my w aptece mamy obowiazek wydac ze znizką
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chyba jestem w ciazy beta 98 i dziwne bo mialam krwawienie ...2 dni i plamienie...bardziej pow ze jest cos w macicy ...ale do kontroli za tydzien..
kiniaczek84, olcia87, Joanna0071, Milcia, MistrzyniWKochamCieMisiu, zagubiona_82, aga.just, Baloninka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciazy beta 98 i dziwne bo mialam krwawienie ...2 dni i plamienie...bardziej pow ze jest cos w macicy ...ale do kontroli za tydzien..Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Madziara wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciazy beta 98 i dziwne bo mialam krwawienie ...2 dni i plamienie...bardziej pow ze jest cos w macicy ...ale do kontroli za tydzien..
Nic nie zapeszam ale wiedziałam powtarzaj betę i myśl pozytywnie MadziulkaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To po zagnieżdżeniu mogłaś plamić. Teraz już wszystko będzie ok wierzę w to całym sercem w połni na to zasługujecie.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Bierzesz jakieś leki ?
Moim zdaniem jest ok.
Endometrium podrośnie , serduszka dojdą i masz cały przepis na szczęście:-) .
Szkoda. , że to nieco trudniejsze jest jednak do nie od nas zalaży. -
Biorę tylko inofolic i mleczko pszczele... narazie mój gin nie był za tym żeby przepisać mi CLO, to mój 3 monitorowany cykl. W pierwszym pęcherzyk urósł do 4cmm i nie pękł. a w drugim miał tylko 13 mm w 14dc. Także w tym cyklu pokładam duże nadzieje...
-
nick nieaktualnyOj Madzia Madzia. Czułam to...jak juz pisałam. Są kobiety z lekkim krwawieniem w czasie gdy powinna wystąpić miesiączka.
Strasznie się ciesze. Jesteś moim hitem dnia.
Zaraz mnie proszę. Wiesz jak ostatnio zaszłas w pozamaciczna to ja zaraz za tobą. Haha....niech teraz udzieli mi się zdrowa ciąża. -
Elfik wrote:kochana, ponieważ biorę taki koktajl jak ty, to mnie utwierdza w tym, zeby jednak nie odstawiać - super
a zdradź się słonko, jak ty robisz to kocham ciebie misiu, że masz poziom "mistrz" :
)))))))
może jakaś podpowiedź?
tak mnie to nurtuje)))))))))))))))0
Hahaha, mam ten nick od kilku lat także na innym forum. Gdzieś tak z 7 lat temu była reklama w TV firmy, gdzie występowały dzieciaczki i każdy z maluszków był w czymś mistrzem. Jeden kttóry palcował szyby był mistrzem w szybowaniu i była dziewczynka, która tuliła misia i była mistrzynia w "kocham cie misiu" itd, bo każdy z nas jest w czymś mistrzemElfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po usg genetycznym. Wszystko wydaje się być ok. Parametry wszystkie w normach. Rączki, nóżki wszystko na swoim miejscu. Maluch ma 6.78 cm, w pierwszym pomiarze było 7.19, ale podobno drugi bardziej dokładniejszy. Ciąża według drugiego pomiaru wychodzi dwa dni do przodu. I teraz hit hitów.. na 60-70% będzie dziewczyna
Ulżyło mi naprawę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 21:04
kapturnica, kiniaczek84, zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość