Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagubiona w ciągu 20 min szuwarki są już w jajowodach ten sprzęcior ich nie ruszy spokojnie
-
zagubiona_82 wrote:no dobra....
otóż wszystkie wiemy jak wygląda monitoring w czasie cyklu
tak mnie zastanawia....czy ten cały "sprzęcior" do USG nie zaburza środowiska, krótko mówiąc czy nie poprzestawia mi kijanek na tor boczny coby za łatwo nie miały
no co ...podobno nie ma głupich pytań -
Kaśka czuję się zaproszona:D:D
EEEE Zagubiona chyba nie ma się czym martwićco miało wpłynąć do macicy to już wpłynęło:)
pozatym pęknięty pęcherzyk wydziela coś specyficznego co wyjątkowo przyciąga plemniki:)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:ja się zastanawiałam czy ten żel nie wpłynie na środowisko ph i czy nie pozabija szuwarków
Cześć dziewczyny
ja tez mam pytanko powiedzcie mi jakie ziółka powinnam sobie kupić żeby polepszyć płodność i ogólnie pracę jajników? -
Robotka1 wrote:Kaśka czuję się zaproszona:D:D
EEEE Zagubiona chyba nie ma się czym martwićco miało wpłynąć do macicy to już wpłynęło:)
pozatym pęknięty pęcherzyk wydziela coś specyficznego co wyjątkowo przyciąga plemniki:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:widzisz Kasiu a mi po usg kazał bo pęcherzyk miał 27 i wieczorem działaliśmy
Tak samo z badaniami prolaktyny po obciazeniu..Czesc kazuje czesc nie...Ja tez dopytywalam obu wtdy bo podejrzewalam ze moje nie pekanie moze meic zwiazek z prolaktyna..Obaj mi powiedzieli ze po obciazeniu sie juz nie bada,,I wynik prawidlowy zwyklej prolaktyny jest ok... -
Zagubiona wrzuć na luzik tu sami swoji są
nikt na nikogo nie parska czasem tylko rżymy jak nas gupawa ogarnia
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Tylko boję się brać coś do owulki bo nie wiem kiedy ją mam
Na usg mi tylko potwierdzil moje przypuszczenia..Na szczescie albo neiszczescie odczuwam bolesnie owulke -
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:a teraz pytanie kontrolne, no bo zgodzicie się ze mną że trzeba swojego gina troche kontrolować a najlepszą kontrolę mam w Was (bez słodzenia) kiedy najlepie zacząć brać duphaston? coś on zwiększał ale nie pamiętam co
mi kazał brać od dzisiaj
ale kontrola podstawą zaufania
-
zagubiona_82 wrote:a teraz pytanie kontrolne, no bo zgodzicie się ze mną że trzeba swojego gina troche kontrolować a najlepszą kontrolę mam w Was (bez słodzenia) kiedy najlepie zacząć brać duphaston? coś on zwiększał ale nie pamiętam co
mi kazał brać od dzisiaj
ale kontrola podstawą zaufania
ja brałam 2,3 dni po stwierdzonym owu monitoringiem -
nie ma za co
my to już chyba ginów wnerwiamy wiedzą
ja ciągle szukam takiego co by wytrwałość do mnie miał w piątek testuję kolejnego bidoka