Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:i dziewczyny, spójrzcie na czerwcówki, co tam się dzieje, ło matko i córko...
)))
normalnie bocianów jak wróbli, ale statystykę narzuciły)))
Oj fakt ja tez mojego docienial jak mlody byl maly..Jak dostalam zapalenie piersi 4dni sie nim zajmowal non stop ja jedynie karnilami spalam w goraczce..Masakra ale wiem ze moglam na niego zawszeliczyc jesli chodzilo o opieke..A to tak jak napisalas..zadna bizuteria nie ma takiej ceny jak swiadomosc ze mamy podpore w drugiej polowce...
No u mnie majowki na drzewie ale nie sa najsmaczneijsze..Czekam na te duze czerwone miesiste one beda za3tyg juz zaczynaja zazolcac sie..Ojj bede je wciskac jak szpaki p[rzed burzaElfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:a młoda, nie mam pomysłów juz dlaczego popłakuje = hmmm, uspokoi się, taaa, chyba po egzorcyzmach...
))))))0
Pociesze moj tak dawal dluugi czas..Budzil sie w nocy wyl .Czasem musialam juz wrzasnac zeby doszlo do jego swiadomosci ze sie nic nie dzieje..Wtedy jak neptol oczy otwieral robil wielkie jak zlotowki i momentalnie chlast do tylu i spal dalej..Ale zadne dawidku , synus i migdalenie nie pomgalo..Wrzask matki zawsze skutkowalElfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:nagraj się i przyślij taśmę..
biorę)))))))0
kołysnki od cioci Kasi....)))))))))))))
oby sąsiedzi policji nie wezwali...
Za puszczanie kolysanek od cioci kasi odebrali by ci dziecko z artykulu270&1 o znecanie fizyczne i psychiczne nad rodzina -
w poprzednim miejscu zamieszkania to miałam sąsiadów patoli, to chyba by nikt nie zgłosił..
w obecnym, hmmm w większosci starsi ludzie, ale nie z tych "monitoringów blokowych"...
mam takich sąsiadów, ze czasem podejrzewam, ze umarli, bo ich w ogóle nie słyszę. no ost wieczorem sąsiad kaszle, bidok
po poprzednich patolach i zdarzających się nocach wyzywania się przez syna alkoholika z zółtymi papierami z matką alkoholiczką, to ja doceniam kulturalnych sąsiadów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:pytaj Zagubiona:)
a wiecie co? że odkąd unormowałam sobie prolaktnę piersi mnie mniej bolą? czuję je ale już nie tak jak kiedyś
już drugi cykl to zauważam:)
To zapraszam do siebie za 3tyg..Bedzie full wypas czeresniowy..Bedziemy lezec pod drzewami i obzerac sie bezkarne
-
ja się zastanawiałam czy ten żel nie wpłynie na środowisko ph i czy nie pozabija szuwarków
Cześć dziewczyny
ja tez mam pytanko powiedzcie mi jakie ziółka powinnam sobie kupić żeby polepszyć płodność i ogólnie pracę jajników? -
nick nieaktualny