Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ASIA nie przejmuj się zbytnio przyjmowaniem ziółek bo je albo się pije do owulacji cały czas, albo cały cykl przez trzy miesiące:) więc śmiało możesz poć do przypuszczalnej owulacji:)
ja zazwyczaj końćzę pić jak wychodzi mi pozytywny test owulacyjny:) -
Powiem wam kobitki ze dobry gin to polowa sukcesu..Trza znalesc takiego co i monit robi, wyjasni i wyslucha..A na koneic i sie posmieje..Kurde mojego na nfz za zadne skarby bym nie oddala zawsze wychodze od niego z bananem na twarzy,.,Jeszcze zeby on byl z mojego miasta to bym sie go zawsze trzymala..Ale neistety nie ma zadnej wladzy w naszym szpitalu
A cholernie szkoda -
mi tam gin za bardzo nie potrzebny, zresztą teraz po tej przerwie długiej jak zacznę chodzić regularnie to w ogóle ciężko będzie mi słuchać sie we wszystkim jakiegokolwiek gina:P bo ja mam forum:P hehehe
nie no śmieje sie;)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
tak nie łatwo ale warto szukać ja to na początku ze świecą szukałam teraz chyba buchnę gromnicę z ołtarza
kapturnica lubi tę wiadomość
-
tak Kasia na koniec powiemy ginom ok to ja to skonsultuję z konsuljum na owu
kapturnica, zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:tak Kasia na koniec powiemy ginom ok to ja to skonsultuję z konsuljum na owu
On to wie hihihihihih
Bo pare rzeczy jak pytalam to z glupia franca palnelam ze kobitki na inseminacji biora ovitrelle..A on gdzie??To mu opowiedzialamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:13
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
jeszcze trochę to prasa wywiady , paparazzi hehehe nas czekają
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:mi tam gin za bardzo nie potrzebny, zresztą teraz po tej przerwie długiej jak zacznę chodzić regularnie to w ogóle ciężko będzie mi słuchać sie we wszystkim jakiegokolwiek gina:P bo ja mam forum:P hehehe
nie no śmieje sie;)Robotka1, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
o kufa dobre z tym monitoringiem ciąży:P
dla mnie myślenie o ciąży jest puki co nie realne, jak nie wymacam u siebie rosnącego brzucha to nie uwierze, więc ja pójdę z wami nawet bez swojego brzuszka i będę wasze wirtualnie głaskaćkapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:hej hej:)Powiem tyle na fioletowej stronie totalna bryndza i wieje strasznym chłodem
-
Robotka1 wrote:masakra to po co ta fioletowa strona istnieje??? są tam jakieś laski z naszego różowego forum??? ja tam nie zaglądam ale chyba muszę się przejść obadać sytuację
Dlatego my zalozymy nasz wącior