Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:no nie chcę nic mówić ale niebawem będziemy miały 1000 stronę
:P ale zapierniczamy:) przejęłyśmy wątek na amen:P
A potem jak sie niesmialo do Was odezwalam i Ty zes zaraz zareagowala..To byla milosc od pierwszego zczytaniaJoanna0071, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
więc czas zakładać na fiolecie powiem Wam , że jakoś nie umiałam tam znaleźć takich sfiksowanych krejzoli jak my
mało tam się udzielałam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:więc czas zakładać na fiolecie powiem Wam , że jakoś nie umiałam tam znaleźć takich sfiksowanych krejzoli jak my
mało tam się udzielałam
ja zajrzałam i stwierdziłam ze to nie dla mnie dretwe towarzystwo na max nawet nie ma z kim poklikac kazdy wejdzie napisze jakies info i juz go nie ma lipa i tyle -
kapturnica wrote:No a przypominam se w styczniu jak was podczytywalam Kasia..I od razu zes mi przypasowala malenka :*
A potem jak sie niesmialo do Was odezwalam i Ty zes zaraz zareagowala..To byla milosc od pierwszego zczytania
Kasiek to już pół roku nam mija:D trzeba to opić
ale się naoglądałąm właśnie ciążowych wykresów mrrrrrrJoanna0071, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kto jak kto ale my damy radę bo z takim wsparciem to musi sie nam wszystkim udać :)zrobimy zbiorowe kichanie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
no masakra jakbyśmy tam wszystkie trafiły to nie wiem czy by nie było zbyt wybuchowo;) wiecie jakie my jesteśmy, do tego hormony szaleją...uhhh mogło by być gorąco:P
kapturnica, Joanna0071, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
ja kiedyś też tak oglądałam i doszłam do wniosku że każdy inny i nie ma co oglądać bo to i tak nic nie da nasze wykresy też będą wyjątkowo oryginalne
-
Robotka1 wrote:no bez kitu ale z wami starania jak i wstrzemięźliwość są przyjemnością....sfiksowałąbym gdybym z tym wszystkim miała być sama;/
Powiem Wam , że nawet rozpacz potraficie rozgromić więc nie ma lipy i damy sobie radę ze wszystkimkapturnica, Robotka1, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a na mnie niech już nikt nie kicha:P bo jedyne to przeziębienie mnie się trzymało:P sama se kichne - do dziurki prosto:P
Wiem jestem oblesnazagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a na mnie niech już nikt nie kicha:P bo jedyne to przeziębienie mnie się trzymało:P sama se kichne - do dziurki prosto:P
kurcze obudziłaś mi wyobraźnię hehehe