Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ja łykłam kawę bo bo banku zaraz lecę obudziłam się 2 dni po terminie ubezpieczenia mieszkania ale chyba nic się nie stanie
to druga rata zawsze się zagapię
-
Robotka1 wrote:co? idziesz swojego zgwałcić??
:D
nie wyobraziłam sobie jak sobie sama kichasz w dziurkękapturnica lubi tę wiadomość
-
mój w pracy do 18 na seksik to ja sobie jeszcze muszę poczekać sama nie wiem ile jejku jak dziewica będę powiedziałam mu że chcę namiętnie i przy świecach
-
Robotka1 wrote:właśnie popijam sobie inofolic:) i się zastanawiam czy pic tak jak do tej pory, jedną saszetkę czy może dwie? ale może do puki nie bede wiedzieć co z nasieniem to jedną sobie popijać? nie wiem...
-
no kurcze właśnie sie Kasia zastanawiam bo przecież inofolic ma działanie długo falowe i mówią że aby były jakieś efekty trzeba pić około poł roku...
no nic ja popijam jedną saszetke plus wieczorem inozytolek jeden biorę -
A ja tam wiem jak to jest..Kurde w tym cyklu Kasia wogole nie uwazalam w 1szej fazie na to co jem..Byla mloda to sie i ciasta pieklo i lody zarlo..Wiec slodkiego bylo az za dosc
A i tak wlasna owulacja byla..Wiec w sumie chvj wie jak to jest..Ja tam sie naprawde zaczynam cieszyc ze w tym lipcowym cyklu zadnych monitow nie ma..I bedzie zajecie przy remoncie..To czasu na kminienie za wiele nie bedzie...A ui przy okazji zadnych spin..Ja tam wiem ze jak bedzie mialo sie udac to sie uda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:19
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Kasiek ja też wychodzę z tego samego założenia:) ale z termometrem się nigdy nie pożegnam do puki nie zaciążę
KAsiek widziałaś jak czerwcówki poszły???? już ich jest 9 a dopiero mamy 3 czerwca:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Asiek to ile się już nie seksicie....??
mogę Ci zadać osobiste pytanie???
dawaj śmiało wal jak w dym a mój cudowny seksik był 14 marca -
Robotka1 wrote:Kasiek ja też wychodzę z tego samego założenia:) ale z termometrem się nigdy nie pożegnam do puki nie zaciążę
KAsiek widziałaś jak czerwcówki poszły???? już ich jest 9 a dopiero mamy 3 czerwca:Phihhi
No termometra nie odloze..Bo samokontrole bede prowadzic , ona za free i latwo dostepna -
Joanna0071 wrote:dawaj śmiało wal jak w dym a mój cudowny seksik był 14 marca
choć wydaje mi się że na określenie płci przez usg było za wczas.
sorki za głupie pytanie, no ale wiesz, sa osoby ktorym odważę się zadać takie pytania:) czyli np Ty:) bo zakłądam że się nie pogniewasz:)
KASIEK zostaw go niech śpi, pogoda na dwa razy to niech odpoczywa:) -
spoko nie łam się to nie jest głupie pytanie ja od początku czułam że jest ze mną dziwczynka a że był to 11 tc i nie mogli mi tego potwierdzić w sumie mogli ale sporo by to kosztowało na genetycznych więc uznałam , że wiem najlepiej
bo to czułam i w sumie nic to nie zmieni nawet jeśli miał być chłopiec to chyba mi to wybaczy wie że mama ma lekko poprzestawiane i mi to wybaczy. Może uznacie że mi odbiło ale czuję się jakby wzbogacona o tą duszyczkę na ramieniu
, wiele mnie nauczyła i zmieniła mam więcej odwago postanowiłam iść na prawko bo po takim stresie to prawko to pan pikuś
staram się złe w dobre zamienić
tak więc po prostu czułam że to dziewczynka i w sumie chcieliśmy dziewczynkę
, więc tak zostało mówiliśmy niunia i tak ma choć mój chciał Ludwika , Ludmiła :)masakra
kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
hihi Asiek dobrze powiedziane:)
fajny post, dzięki, w sumie zakładałam że możesz tak czuć ale nie byłabym sobą gdybym nie spytała:)
dobrze Asia że się szybciutko pozbierałaś, widzisz sama, teraz prawko, za chwilę coś kolejnego wymyślisz, będzie dobrze zobaczysz:) -
hehe już wymyśliłam jak mi się z ciążą definitywnie nie uda to pomyślimy nad adopcją jak nam by dali starsze dziecko bo niewiem jak tam jest podobno do wieku dają więc jakby tak miała kilka lat to babcia będzie pilnować a ja jeszcze studia skończę muszę iść się pouczyć bo już zapominam jak się piszę
musiałam się pozbierać cieżko tak w kilku kawałach
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość