Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:wpylam kanapki z sałatą i szyneczką
na potem zostałam poczęstowana czekoladą z orzechami;)
a byłam pokupić na jutrzejszą wycieczkę parę drobiazgów:)
Ps.laska na insemce pisze ze wyhodowala 5dojrzalych jajcow i
insemki nie robia i nie wie czy sie starac..Kurfffaaa niezla zakminka..Chyba bym sie bala ryzykwoac..A wy laseczki???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:38
-
Elfik wrote:chciałam cos napisac, ale tak jakoś głupio się wcinac miedzy Romea i Julię
)))))))))))))))))))))))))))
-
ja bym nie zaryzykowała, u nas w Brzesku laska urodziła 5raczki i jedno nie widzi a reszta fajna....choc przeszła swoje, dziś dzieci mają po 7 lat i jeszcze im się szóste urodziło:P ja bym nie robiła insemki z tylu jajców;) najwięcej z 2 bym się odważyła
Kasia jedziemy do Zatoru koło Wadowic, do parku dinozaurów, do jakiegoś świata bajek, owadów i ciul wie czego jeszcze;)
byliśmy tam jak młoda miała roczek:P ale to raczej z własnej ciekawości i już nie pamętam jak tam było:)
no świętokrzyskie tez mi się marzą -
Robotka1 wrote:ja bym nie zaryzykowała, u nas w Brzesku laska urodziła 5raczki i jedno nie widzi a reszta fajna....choc przeszła swoje, dziś dzieci mają po 7 lat i jeszcze im się szóste urodziło:P ja bym nie robiła insemki z tylu jajców;) najwięcej z 2 bym się odważyła
Kasia jedziemy do Zatoru koło Wadowic, do parku dinozaurów, do jakiegoś świata bajek, owadów i ciul wie czego jeszcze;)
byliśmy tam jak młoda miała roczek:P ale to raczej z własnej ciekawości i już nie pamętam jak tam było:)
no świętokrzyskie tez mi się marzą
Ty laska czytej uwaznie oni wlasnie nie pozwalaja na insemke..I laska sie pyta czy starac sie naturalnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:42
-
Robotka1 wrote:ahaaa sorki ale ja tak mam że czasem nie czytam ze zrozumieniem;)
yy ale nie jest powiedziane że wszystkie przecież pękną. idę poczytać wątek insemkowy;) -
jejku, dziś to normalnie palicie gume, juz nie wiem na co odpisywać
u mnie ostatnio z seksem nie bardzo, ale mogę wam wachlarzem nad głową zamiatac w te i we wte, żebyście się nie zgzrały podczas tych igraszek...))
mal, nie spij tyle, bo wiesz co jest naważniejsze w seksie grupowym?
zeby nie zostac pominiętym, hehehe
co do 5 jaj, to dlatego mój gin chciał zostac przy clo, bo mówi wyda pani 3 stówy a i tak starac sie nie można. normalnie jakby to jeo pieniadze były tak mnie rozczulił.
K, a żeby wam grad wszytskim wlosy na głowie powybijał, żebyscie w domu zostały!!!!!
buuu
własnie sie dowiedziałam ze jedna laska z firmy małza sie zwolniła, co oznacza, ze on teraz będzie tyrał za trzy osoby.
o jakimkolwiek urlopie zapomnij, pewnie w weekendy bedzie zaiwaniał, a jak nie, to rownie dobrze mogłabym sobie manekina z seksszopu przyniesc i poasadzić przy stole, dużej róznicy w konwersacji nie będzie...
o staraniach moge zapomniec, zeby był, zeby miał siły..
chyba, ze w wolnej chwili wpadnie do kliniki, odda co tzreba, a ja będę w dni płodne wpadała z termosem "porcyjkę raz, na wynos"..
chujnia z grzybnia...
no dobra, sama bedę musiała pojechac gdzies z mała, przywiozą mnie w kaftanie jak nic...kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny