Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Podziwiam mysli o adpocji...Ja wiem , ze nie nadaje sie..Chyba nie potrafilabym tak calkiem oddac sie obcemu dziecku zwlaszcza jesli nie byloby noworodkiem..
Ja sobie powiedzialam albo stworzymy mala naturalnie ..Albo bedziemy cieszyc sie kiedys z wnukow.. -
Ja kocham wszystkie dzieci
i mogłabym je wychowywać
Mój nie jest ojcem Damian i doskonale sobie radzi poza tym sam zaczął mówić o adopcji jak o czymś zupełnie naturalnymżycie bywa kręte ale jeśli mogę jakiejś niuni je wyprostować to byłoby super
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
wiem o tym doskonale wkońcu do tego dojrzałam ale to brzmi jestem dojrzała tylko się oglądać muszę czy mnie proces gnicia nie dopada
bo skórka już zaczyna wysychać
Większego stresu od straty ciąży lub dziecka to chyba dla kobiety nie ma więc prawko wydaje mi się naprawdę lajtowym przeżyciem na gupawie pójdę jak zwykle na każdy egzamin -
może nie zdam może się nadaję tego nie wiem ale nigdy sobie nie zarzucę że nie spróbowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:53
Robotka1, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ja już dostaję świra jak mam jechać tymi autobusami i km robić po przystankach spóżniać się i czekać tracić godziny z mojego cennego życia więc idę i już tylko myśle kiedy
ok ja spadam bo się na deszcz zapowiada i oczywiście zmoknę bo prawka nie mamkapturnica lubi tę wiadomość
-
tak was czytam, od rańca tu rozmowa az bucha..
banana mam na twarzy
mnie tez zabierzcie na filetową stronę!!nawet bez brzucha.
Asia, tak jak robotka mówi, że zioła Sroki do owulacji jak długo chcesz,a ajka pijesz cały cykl to tzry i przerwa.
Podziwiam decyzję o adopcji. Ja bym nie sprostowała, może tak jak mówi Kap, że od noworodka, to tak...
a ja nie powiem, za którym zdałam, ale nie był to pierwszy. pisze Asiu dla ciebie, bo przez te chwalipiety w kompleksy wpadniesz, jakby co, a ludzie teraz po kilka razy zdaja i to norma
wredne chwalipiety)))))))))
nie wiem czy są głupie pytania co do monitoringu, ja też odkryłam mnostwo rzeczy na forum...
teraz tylko rozkmnię co ze mną nie tak, i zdaje zaocznie ginekologię, macie racje założymy klinikę i bedizemy kase kosić
bo smutne jest to że klientek nam nie zabraknie... jak widze to w każdje klinice mogliby drzwi obrotowe zamontowaćkapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
dziś chyba nie mam takiego parcia na macierzyństwo, młoda jest na nie, siedzimy w domu.
postanowiałam ją zaczynac wdrazać w stara zasedę "jak Kuba bogu, tak bóg Kubańczykom" i jak ona nie chciała sprzatac ja jej nie podałam zabawek z góry...
jak wkałdała skarpetki do pralki,a było ich cztery, to słysząłam jak mruczy do siebie "jakie to cięzkie"...
no, uduszę... poczułam się jak poganiacz niewolników, albo własciciel XVIII wiecznej fabryki zatrudniający dzieci w kopalni...
))))))
czy ja na pewno chcę drugiego takiego fraglesa?
chyba juz odpękała mojego focha ide sie pobawić w coś niezwykle rozwijającego...))))))))))))))00 herbatka u misiów..
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:dziś chyba nie mam takiego parcia na macierzyństwo, młoda jest na nie, siedzimy w domu.
postanowiałam ją zaczynac wdrazać w stara zasedę "jak Kuba bogu, tak bóg Kubańczykom" i jak ona nie chciała sprzatac ja jej nie podałam zabawek z góry...
jak wkałdała skarpetki do pralki,a było ich cztery, to słysząłam jak mruczy do siebie "jakie to cięzkie"...
no, uduszę... poczułam się jak poganiacz niewolników, albo własciciel XVIII wiecznej fabryki zatrudniający dzieci w kopalni...
))))))
Powiem Ci z wlasnej autopsji ze pare razy jak Kuba bogu tak Bog kubie robilam..I to dZIala ;)A co do tzw sapania przy wykonywaniu najlzejszych czynnosci to Ci powiem czy ma 3 czy 13lat tak samo wyglada ehehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny