Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
a to może się przydać
lekarz powiedział, że mozna zrobić kariotyp mój i małża, w ten sposób, ze od lekarza rodzinnego wydebic skierowanie do poradni genetycznej, powinien dać...
prywatnie taka impreza około 600 zł dla dwojga...
a tu link, to oczywiscie reklama, ale ogólnie piszą po co to...
http://www.badaniaprenatalne.pl/badanie_kariotypu -
i dziś dudni tv u mnie w tle, akurat trafilam na TLC...
program "ciąża z zaskoczenia" można raz obejrzeć, żeby zobaczyć, ze to możliwe chyba tylko w USA...))))))
ale w tle padł jeden tekst babki, która miała jedno dziecko i starała się o drugie:
zadrościłam wszytskim kbietom na spacerze, które szły z dwójką dzieci, az pewnego dnia zrozumiałam, ze przez moją obsesję na punkcie drugiej ciązy mogę stracić najwazniejsze momenty z życia mojej córeczki..."
święte słowa,
a babka dala na luz, zaczęła ćwiczyc kickboxing, duzo schudła, a bóle brzucha łaczyła z uderzeniami na treningu..
jak trafiła z krwaieniem do szpitala, to była juz w siodmym miesiacu))
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zagubiona, zeznawaj natychmiast jak się czujesz?
Jakie objawy ciążowe?
Jak zareagował malz?
I dlaczego nie ma suwaczka ciążowego?))
Lubie sobie popatrzeć jak dzidzie rosną
Kochana, napisz o tym wszytskim, o radosnych rzeczach warto pisać!Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki neta złapałem w tel nadal jesteśmy z młodym na oddziale może niedługo nas wypuszcza
-
CYTUJE :ja wiem, że takowej nie posiadam, bo jak się ją ma i bierze metformax to się chudnie..., hehe...
Cala prawda tyle ze gowno prawda..Ja kurffa 3razy dziennie ja wprdl i nic nie chudne
co schudlam to przybralam wiec nie rpawda
W temacie endokrynologa..Przypizdolil mi dawke 100jak zaczne latac w powietrzu to mam zmniejszyc dawke heheh.Zobaczymy,..Na razie 100tka zeby zwalic jak najszybciej w dol tsh..Ogolnie tak jaik Ewka pisala clo i inne leki na plodnosc podnosza tsh.wtedy zapotzrebowanie na hormony jest wieksze dlatego tsh skacze..No i zeby ladnie jajeczkowac potrzebne tez duzo hormonow dlatego na 6tyg mam 100codziennie brac potem spr jak tsh i ft4 i jak ponizej 0.2 albo powyzej 1,5 mam zasuwac do niego
No i zobaczymy co bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 12:20
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Asiek a co wam jest????? ja nic nie wiem!!!
-
ee to normowac unormuje szybciorkiem to to wiem..Tylko on mi mowi ze gdyby nie starania to by ,i nie dal takiej dawki..Ale przys tymulacji i planowaniu ciazy musi byc bardzo niskie tsh.i on nawet wychodzi z zalozenia ze bedac na lekach powinno sie miec kolo 0,5 i gdzies tez tak czytalam ze czym nizej tym lepiej..I zainteresowal mnie jego tekst ze przy stymulce clo wlasnie tsh skacze w danym cyklu do gory i brak owulacji lub owolne rosniecie moze meic wlasnie zwiazek ze zbyt wysokim tsh w danym cyklu
No i powiedzial ze jesli sie bierze clo w danym cyklu to badajac tsh wyjdzie ono wyzsze
Malenq wrote:ulalala no to tylko skarbie na druty uważaj przy tym lataniu....
tsh lubi sobie skakać, więc wierzę, że szybciutko unormujesz....Malenq lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:o objawach Wam nie pisałam bo byście się śmiały że sobie wmawiam: jednym z nich było sikanie non stop, nawet w nocy wstawała jak nigdy
temat męża przemilczę, to ciężki przypadek jeśli chodzi o dzieci i rodzinę.
a na suwaczek przyjdzie czas, jak będę spokojniejsza po następnej kontroli za dwa tygodnie
To co nie cieszy sie ze bedzie mial kolejne dzidzi???EEE napewno sie cieszy skoro wspolpracowal w koncu w tworzeniu go -
Asiek, no to odetchnęłam, jak zrozumiałam szpital dla młodego nie jest nowością, ale dobrze, ze po operacji juz jesteście..
przynajmniej teraz może jeśc lody do oporu, mojej kolezance tak serwowali na szybką rekonwalescencję...))))
robotka, mój awatar megaoptymistyczny, ale ty nie próbuj swojego zmieniać!! zabraniam!!!
od razu cię polubiłam jak go zobaczyłam, pomyslałam babka z jajami i poczuciem humoru..
no i moja córka czasem zagląda co pisze i jak widzi twoją pacynkę, to się cieszy i od razu chce ogladać film o pacynce, mówię jej, ze to tylko obrazek, ale ona i tak się szczcerzy..
no to musisz Kasiek film nagrać, tylko nie z sypialni proszę, bo młoda ma 2,5 roku..))))))))
chociaż dla tekirgo dziecka wszystko jest naturalne, dopiero potem się nauczy, ze wszystko beeee..)))))
kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Kapciu, ja ostatnio miałam coś koło 1 chyba0,99 czy coś, przy clo i innym badziewiu,,
pewnie gdyby nie to, to bym miąła blisko zera))))))000
nie wiem wcale czy to tak dobrze, swoją drogą chyba teraz zrobię badanie we wtorek.
mi podniesli dawkę do 32,5, to twoja setka to niezła dawka, ale przynajmniej widzisz, ze reagują.. czyli coś się kręci
teraz będziesz goraca babka, chłopa na proch zetrzesz przy młócce...
))))))))))))))))))))
-
Mal. a twoja kicia sliczna, powoli nabieram ochote na kota, choć pies to pies...
bo z kotem to jakbys w domu miała tradycyjnego chłopa, chce od ciebie jedzenia, pieszczot tylko wtedy jak mu się coś odwidzi, mysli tylko o marcowaniu i ma cię w d.. jak nie masz puszki w ręku...
wiem, ze nie kazdy taki jest, ale znajomi maja głownie takie...kapturnica, Malenq, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapciu, ja ostatnio miałam coś koło 1 chyba0,99 czy coś, przy clo i innym badziewiu,,
pewnie gdyby nie to, to bym miąła blisko zera))))))000
nie wiem wcale czy to tak dobrze, swoją drogą chyba teraz zrobię badanie we wtorek.
mi podniesli dawkę do 32,5, to twoja setka to niezła dawka, ale przynajmniej widzisz, ze reagują.. czyli coś się kręci
teraz będziesz goraca babka, chłopa na proch zetrzesz przy młócce...
))))))))))))))))))))
Ale moj endo albo przewrazliwiony albo co ale on powtarza ze z brakiem hormonow nie ma zartow to bede lykac te setke Ujj tam z chlopem ale moje jajniki beda szalec ehhehe
-
kapturnica wrote:Łehh ale sie mi laski przysnelo..Nie wiem czy to pogoda czy cus
Mlody spi rowniez jak sie polozyl chlop jak dab a przytulil do mamuski to zaraz odlecial
I jakos mi zimno
no i fajnie, jak się taki dzidź przytuli, niby jak dąb a zawsze dziecko dla ciebie, i jakoś tak na serduchu cieplej, że jest obok i krzywda mu się nie dzieje