X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:26

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    bleeeee
    cofa mi się wszystko z żołądka jak piszesz na ten temat...
    nigdy w życiu :-)
    Nie wiesz co tracisz =D
    A Ty nie lubisz mizianko jak malz ciebie ten teges??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 11:37

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wiedziałam kiedy wrócić:-)
    Nie doszłam daleko slabo mi się robi przepłaciłam w osiedlowym sklepiku i wróciłam do domu na termometrze mam 48 stopni w ślońcu masakra
    Moim zdaniem to lepsza obupulna wspinaczka na szczyt i rozkosz jaką to daje niż sama penetracja :-)
    Mój by spać nie poszedł jakby mi nie pomogł w osiągnieciu tego co takie fajowe:-)
    Wiele kobiet myśli ze seks to tylko penetracja a reszta to beee ale to ogromny bląd przez to rozpadają się związki najgorsza jest rutyna:-)

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I NIGDZIe gdzie czytam nie pisze ze trza brac kilka dni i tyle..skoro to fitoestrogen to powinien dzialac w calym cyklu..Przeciez estrogen w drugiej czesci cyklu tez wraz z progesteronem pojawia sie i dziala i bez niego ani rusz jesli ma byc ciaza Podczas niej wysoki jest przeciez rownieeez bardzo......Ja bede brala caly czas..
    AAA i moja matka bierze caly zcas..od kilku tygodni..Nie widze zeby schodzila z tego swiata...Czuje sie normalnie a co do narzadow plciowych to o tyle sie u niej zmienilo jenda rzecz..Suchosc w pochwie 8)
    kapturnica sorrki ale piszesz glupoty, jesli twoja mama jest w czasie menopauzalnym to ma deficyt estrogenowy i dlatego jej sie nic nie dzieje, biorac dong quaia caly cykl ryzykujesz cystami, nawet rakiem estrogenowozaleznym! Dong quai bralo sie zawsze na wywolanie poronienia w drugiej fazie cyklu! masakra jakas, dziewczyno doucz sie bo to co piszesz to jest tragedia.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 2-4 tabletkach dong quaia zmienia mi sie sluz od razu na rozciagliwy, jest bardzo silnym ziolem! tragedia, przez takie komentarze narobisz problemu dziewczynom, ktore naprawde staraja sie o dziecko...

Elfik lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ja napisalam swoje zdanie i to co robie a nie ze komus kaze brac wecej?Chyba to logiczne , ze kazdy ma swoj wlasny rozum i robi co uwaza..Wiec nie wiem o co Ci chodzi..Czy ja ktorejs lasce wpycham tabsy do gardla??
    Ochlon 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 11:53

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    po 2-4 tabletkach dong quaia zmienia mi sie sluz od razu na rozciagliwy, jest bardzo silnym ziolem! tragedia, przez takie komentarze narobisz problemu dziewczynom, ktore naprawde staraja sie o dziecko...
    No wlasnie Tobie sie zmienia, co nie oznacza , ze kazdej dziewczynie...
    Mi sie jakos nie zmienil na rozciagliwy a biore 3ci dzien.
    Powtorze jeszcze raz kazdy robi to co uwaza i juz... 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi, Aśka niby tak, ale w zyciu, jak się pracuje i ma dzieci, to juz nie tak latwo..

a ja uważam, ze nie ma się co zmuszać, jak ktoś ma opór, to by się czuł jakby go ktoś gwałcił, to nie po to ma być ...

ja np nie lubię tej roboty, znaczy jak mi, jak ja "pracuje" może być..

a u nas spokojnie, na zielarach o to o palcu w pupie i innych takich..
    ja zakonnica nie jestem, ąz taka skryta tez nie, ale tez mnie zemdliło...
    pewne rzezcy są intymne bo są intymne,
    i tak dużo dziobem kłapiemy na tematów małzów, to czasem mam wyrzuty sumienia, ale się pocieszam, ze "pod pseudonimem" występujemy...:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ewik nie wstydaj sie az tak , nie badzmy takie cnotki niewydymki =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:27

Elfik lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz lubisz hyhyhy Tak jak wspomnialam juz kiedys kilometry temu..Kazdy lubi cos innego jeden serniczek a drugi szaarlotke..Najwazniejsze , zeby obie strony byly happy z tego co sie miedzy nimi dzeje..I to najwaznejsze...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chcę się wstydzić, bo takie laski co to wszytsko na wierzch to mi się nie podobają..
    i ja szanuje prywatnośc i intymnośc innych ludzi, małżowi kom i kompa nie sparwdzam, jak mi ktoś coś powie w zaufaniu, to dziobem nie kłapie
    faceci wclae nielubią takich lasek co to gadają,z ę wszystko robily ile i gdzie..
    tzn lubią, do jednego...

nie chciałabym, zeby mój o naszym pozyciu opowiadał, dlatego i mnie watrobą gniotła, ale jak mówie, pod pseudonimem, i poza tym nie rozmawiamy co by się chwalić, ale zeby sobie pomóc zaciązyć...

zreztą jak widac tutaj, jest wiele lasek, co tematu faceta w ogóle nie porusza, widać mają równiez opory, co by "na swojego nie gadać"

ps. czasem tylko mnie kłujnie, czy to nie dlatego, ze tam jakoś nie fajnie, to o czym pisac, hihihi, no baba ze mnie wyszła...:))))))

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh, jak przeczytałam powyżej, to wyszło, ze z Oazy mnie wypuscili i do tej Czestochowy co rok chodzę..:)))))
    surowo wyszło, ale coś nie coś z tego co myslę się pzredarło..

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona Ty świntuchu:D:D:D
    oj ale żeby tak męża wykorzystywać no no:D jak on to znosi:D że tylko w jedną stronę przędzie pod tym względem:D
    szacun, ale mam starą przyjaciółkę z podwórkowych lat co też tego nie preferuje-nie u huj:)

dla mnie to rytuał:D taka sytuacja:D

i co tam komu??? skleroza....muszę się cofnąć o stronę:P

kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie dobrze, ze weronika napisała, jest jakiś głos w dyskusji

my z Robotką potestujemy, to się dopiszemy, zwłaszca, ze Kasiunia krakowskim targiem bierze tzry :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem tak..Nic co ludzkie nie ejst nam obce..i ja rozumiem wszystko..Mozna sie kochac jedynie po Bozemu , amozna uprawiac polamance , poplatance...Wszystko co dopuszczalne w zwiazku jest nie zabronione..Ja tam i na mojego ponbarzekam i popsiocze bo przeciez nie ma zwiazku coby se tylko z dziobka jedli..A zwl jak my po tylunastu latach kiedy sie znamy juz od podszewki..Ja nie mam oporow co do milosci francuskiej..Sama ja lubie I nie sadze , ze mam sie wstydzic tego tematu,.Dobry jak kazdy inny ..Przeciez sex w zw jest bardzo wazny..Nie napisze , zenajwazniejszy , ale bez niego ludzie sie oddalaja od siebie i zyja obok a nie ze soba 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Weronika ja napisalam swoje zdanie i to co robie a nie ze komus kaze brac wecej?Chyba to logiczne , ze kazdy ma swoj wlasny rozum i robi co uwaza..Wiec nie wiem o co Ci chodzi..Czy ja ktorejs lasce wpycham tabsy do gardla??
    Ochlon 8)
    ale to jest forum i dziewczyny sugeruja sie takim wypowiedziami,

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:28

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ale to jest forum i dziewczyny sugeruja sie takim wypowiedziami,[/QUOTE
    no skoro sie ktos sugeruje tym co napisze ze ja cos robie , to rowniez moglabym napisac , ze skacze z 7metrow w przepasc by pobudzic jajniki do dzialania i kazdy by skakal??..Przeciez to smieszne...
    I nigdzie nie napisalam..Macie brac tak jak ja..Wiec bezsensu ta rozmowa...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    w sumie dobrze, ze weronika napisała, jest jakiś głos w dyskusji

my z Robotką potestujemy, to się dopiszemy, zwłaszca, ze Kasiunia krakowskim targiem bierze tzry :)

guzik prawda..biere 4ry =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 874 875 876 877 878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ