Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej Ewik no daj spokoj:D myślisz że jesteś taka sławna że wszyscy się będą garnąć żeby Ci milion komentarzy pisać
hehe ja w tamtym cyklu udostępniłam wszystkim przez pomyłkę i co się okazało? kilka, góra kilkanaście komentarzy;) tak że tragedi nie ma:) a jak udostępnisz swoim to być może będzie mniej:D
a my to na swoje wykresy wzajemnie codziennie lukamy:) choćby żeby same sobie cokolwiek pokomentować:D:D:D
ejjj ja piłam wódę i to dużo jak byłam w 5tc:D a za trzy dni zrobiłam testa:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja mam cały czas dostępny lubię się pośmiaćz niektórych ludzi
Elfik lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Ej Ewik no daj spokoj:D myślisz że jesteś taka sławna że wszyscy się będą garnąć żeby Ci milion komentarzy pisać
ejjj ja piłam wódę i to dużo jak byłam w 5tc:D a za trzy dni zrobiłam testa:P
no, niby nie, ale się zawsze jakas życzliwa duszyczka znajdzie, co by cie wspomóc, i ciśnienie podniesie, jak Kap, w cyklu bez bzykanka...
chyba, ze się telefonem bzykała
a swoim to ja udostępniam przecież, i do was zaglądam
zawsze głupotę mozna walnąc na polepszenie nastroju, ale jak któras napisze, że mnie wspiera z przyjaciół wywale!, hihihihi
ja juz pisałam, ze w zyciu tyle nie chlałam co na poczatku ciąży, tak jak ty w 5 dc, normalnie bym piwsko jak herbatę mogła ciągnąć..
mój to butelki chował, żebym mu nie wypiła..))))0
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Widziałam pośmiałam się bo one kopiuj wklej wszędzie to samo żeby im ktoś to samo napisał
Robuś bo ja wyluzowana nestem jak skórka na ch .... Więc i tempki wyluzowłyElfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I taaak dzis jade do Zochy pomoc jej w drapaniu scian w kuchni...Sie mi mowiac szczerze nie chce ale nie pasuje wlasnej matce nie pomoc..A juterro od ranca kosiarka w dlon i jadym na poznan
małżowi zostaw trawniczek, niech wie, ze ty też zap... w domu...
no matce nie pomóc, trzeba, tzreba, ale jak ja tej roboty nie znoszę..
ej, a ty młodego już do kosiarki nie mozesz zaprząc? wakacje ma, niech na jedzenie zapracuje, serio mówię... -
A tak na serjo to już wiem od czego samozapłon miałam bo mi dopierd..... Kosmiczne dawki wszystkiego a w dodatku nie potrzebnie, plastry clo, luteina, pregnyl wsio nie potrzebne bo wyniki były ok
-
Dobra laski lecę do miasta moze się nie rozpuszczę
zawsze to wytopie tluszczyku trochę
-
Elfik wrote:małżowi zostaw trawniczek, niech wie, ze ty też zap... w domu...
no matce nie pomóc, trzeba, tzreba, ale jak ja tej roboty nie znoszę..
ej, a ty młodego już do kosiarki nie mozesz zaprząc? wakacje ma, niech na jedzenie zapracuje, serio mówię...
JKakos wole sama
No i troche gimnastiken mi wskazana
Mlody ma sowje obowiazki..Kurze , odkurzanie, obieranko ziemniaczkoFFFF, zbieranie suchego prania..Ojjj jak slicznie w kostunie je skladaNo i leci z bucika na zakupy na dol jak mi sie nei chce przebierac i malowac do sklepu
-
Jak ktoś nie umie wymyślić własnych zdań to tak robi efekt gimnazjum choć nie u wszystkich oczywiście
-
kapturnica wrote:Heheheh no widzisz?Czym sie bardziej ciackamy tym chyba chVjnia wieksza wychpdzi
jak to już ustaliłysmy, najlepiej po pijaku, na stojąco na "dyskotiece" w kiblu zajśc...
mam chytry plan..
teraz to ja żeby zajśc urżnę się w trupa, fajki po dwie będę jarać, i umówię się z małżem za dzrwiami ubikacji w jakiejś imprezowni, bo jak Kap napisałś, najlepiej się zachodzi w łazience za drzwiami..
no, numerek na stojąco, małz musi byc trzezwy, zeby pilnował, co bym jego bzykla, a nie jakiegoś gościa z parkietu
...
zaczynam myśleć, ze może te muzyka, łup, lup, dobrze wpływa na ruch plemników.. basy podbijają plemniki do góry i szyjki...
a i z małzem , dla zmylenia przeciwnika, czyli plemniorów i mojej komórki jajowej, będziemy udawali, ze się z małżem nie znamy, od do mnie będzie mówił per cipko, a ja do niego...
prosze o podpowiedzi, bo dawno z gówniarzami na imprze nie byłam , nie wiem co tam dziunie do tych karków walą?
Szanowny sponsorze? buhahahaha..
Plan jest, gorzałe tzreba zakupić...hihihikapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:A tak na serjo to już wiem od czego samozapłon miałam bo mi dopierd..... Kosmiczne dawki wszystkiego a w dodatku nie potrzebnie, plastry clo, luteina, pregnyl wsio nie potrzebne bo wyniki były ok
no to nic dziwnego, że będziesz zaraz po Robotce..
ale ci zazdroszczę...
u mnie przynajmniej jedna dobra rzezc, leki mi cykl regulują, juz nie mam od 21 do 78 dni...