X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihiihi

na brak ciąży możecie mnie nakręcać, będę dalej gorzałę chlać, fajki odpalać jedna od drugiej, i wąchać klej...
    i kapać się we wrzątku
    i jeszcze ketonal żreć żeby mnie ten łeb wieczorem nie napiep...
    :)))))0

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio ja tam wodke zem pila...W koncu slub byl tydzien przed poczeciem..A zapasy zostaly to zesmy pili :) Powaznie :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Ewik no daj spokoj:D myślisz że jesteś taka sławna że wszyscy się będą garnąć żeby Ci milion komentarzy pisać:D
    hehe ja w tamtym cyklu udostępniłam wszystkim przez pomyłkę i co się okazało? kilka, góra kilkanaście komentarzy;) tak że tragedi nie ma:) a jak udostępnisz swoim to być może będzie mniej:D
    a my to na swoje wykresy wzajemnie codziennie lukamy:) choćby żeby same sobie cokolwiek pokomentować:D:D:D:D

ejjj ja piłam wódę i to dużo jak byłam w 5tc:D a za trzy dni zrobiłam testa:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheh no widzisz?Czym sie bardziej ciackamy tym chyba chVjnia wieksza wychpdzi ;)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taaak dzis jade do Zochy pomoc jej w drapaniu scian w kuchni...Sie mi mowiac szczerze nie chce ale nie pasuje wlasnej matce nie pomoc..A juterro od ranca kosiarka w dlon i jadym na poznan :D

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cały czas dostępny lubię się pośmiaćz niektórych ludzi :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurffa mac kolejna gwiazdka w sanoku zostawila 4letnia corke w zamknietym samochodzie w sloncu...Jakim debilem trzeba byc zeby robic taka krzywde wlasnemu dziecku :-/

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Ja mam cały czas dostępny lubię się pośmiaćz niektórych ludzi :-)
    A widzialas u mnie???na wykresie ze bniore antykoncepcyjne a laski teksty ze beda gratulowac zielonosci..No moze czlowieka szlak trafic normalnie ajka bezmyslnosc :-/

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Ej Ewik no daj spokoj:D myślisz że jesteś taka sławna że wszyscy się będą garnąć żeby Ci milion komentarzy pisać:D

ejjj ja piłam wódę i to dużo jak byłam w 5tc:D a za trzy dni zrobiłam testa:P

no, niby nie, ale się zawsze jakas życzliwa duszyczka znajdzie, co by cie wspomóc, i ciśnienie podniesie, jak Kap, w cyklu bez bzykanka...
    chyba, ze się telefonem bzykała

a swoim to ja udostępniam przecież, i do was zaglądam :)
    zawsze głupotę mozna walnąc na polepszenie nastroju, ale jak któras napisze, że mnie wspiera z przyjaciół wywale!, hihihihi

ja juz pisałam, ze w zyciu tyle nie chlałam co na poczatku ciąży, tak jak ty w 5 dc, normalnie bym piwsko jak herbatę mogła ciągnąć..
    mój to butelki chował, żebym mu nie wypiła.. :)))))0

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam pośmiałam się bo one kopiuj wklej wszędzie to samo żeby im ktoś to samo napisał:-)
    Robuś bo ja wyluzowana nestem jak skórka na ch .... Więc i tempki wyluzowły :-)

Elfik lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I taaak dzis jade do Zochy pomoc jej w drapaniu scian w kuchni...Sie mi mowiac szczerze nie chce ale nie pasuje wlasnej matce nie pomoc..A juterro od ranca kosiarka w dlon i jadym na poznan :D

małżowi zostaw trawniczek, niech wie, ze ty też zap... w domu...
    no matce nie pomóc, trzeba, tzreba, ale jak ja tej roboty nie znoszę..
    ej, a ty młodego już do kosiarki nie mozesz zaprząc? wakacje ma, niech na jedzenie zapracuje, serio mówię...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serjo to już wiem od czego samozapłon miałam bo mi dopierd..... Kosmiczne dawki wszystkiego a w dodatku nie potrzebnie, plastry clo, luteina, pregnyl wsio nie potrzebne bo wyniki były ok

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak Oliwia wkleila chyba wszystkim te sama wiadomosc co u niej..Swoja droga fajnie ze sie odzywa..Ale traktowanie wszystkich identycznie jednym szablonem..Hmm m troche nie na miejscu :)
    Ale to moje zdanie jedynie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski lecę do miasta moze się nie rozpuszczę :-) zawsze to wytopie tluszczyku trochę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    małżowi zostaw trawniczek, niech wie, ze ty też zap... w domu...
    no matce nie pomóc, trzeba, tzreba, ale jak ja tej roboty nie znoszę..
    ej, a ty młodego już do kosiarki nie mozesz zaprząc? wakacje ma, niech na jedzenie zapracuje, serio mówię...
    YYYY Mam jakby tu powiedziec funkiel nowke ledwo smihana..Stary kupil i dal ponad 2i pol tysiaka..Troche mowiac szczerze nie ufam mlodemu zeby mi jej nie zjeVal na dzien dobry...A wiesz jednak trza uwazac bo jak grzyby po deszczu sie kamienie trzafiaja z drogi.
    JKakos wole sama :)
    No i troche gimnastiken mi wskazana ;D
    Mlody ma sowje obowiazki..Kurze , odkurzanie, obieranko ziemniaczkoFFFF, zbieranie suchego prania..Ojjj jak slicznie w kostunie je sklada :) No i leci z bucika na zakupy na dol jak mi sie nei chce przebierac i malowac do sklepu :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś nie umie wymyślić własnych zdań to tak robi efekt gimnazjum choć nie u wszystkich oczywiście

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Heheheh no widzisz?Czym sie bardziej ciackamy tym chyba chVjnia wieksza wychpdzi ;)

jak to już ustaliłysmy, najlepiej po pijaku, na stojąco na "dyskotiece" w kiblu zajśc...

mam chytry plan..

teraz to ja żeby zajśc urżnę się w trupa, fajki po dwie będę jarać, i umówię się z małżem za dzrwiami ubikacji w jakiejś imprezowni, bo jak Kap napisałś, najlepiej się zachodzi w łazience za drzwiami..
    no, numerek na stojąco, małz musi byc trzezwy, zeby pilnował, co bym jego bzykla, a nie jakiegoś gościa z parkietu
    ...

zaczynam myśleć, ze może te muzyka, łup, lup, dobrze wpływa na ruch plemników.. basy podbijają plemniki do góry i szyjki...

a i z małzem , dla zmylenia przeciwnika, czyli plemniorów i mojej komórki jajowej, będziemy udawali, ze się z małżem nie znamy, od do mnie będzie mówił per cipko, a ja do niego...

prosze o podpowiedzi, bo dawno z gówniarzami na imprze nie byłam , nie wiem co tam dziunie do tych karków walą?

Szanowny sponsorze? buhahahaha..

Plan jest, gorzałe tzreba zakupić...hihihi

kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Dobra laski lecę do miasta moze się nie rozpuszczę :-) zawsze to wytopie tluszczyku trochę

hihi, ja tak musze popatzrec na zakupy :)))))0

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie chyba tez z m moim urzne ??Kurde moze sex bylby bardziej podkrecony na rauszu ;D
    Ty mow mu
    moj ty chVjku nieznany rznj ma piczke jak traktorzysta zbozowe łany :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    A tak na serjo to już wiem od czego samozapłon miałam bo mi dopierd..... Kosmiczne dawki wszystkiego a w dodatku nie potrzebnie, plastry clo, luteina, pregnyl wsio nie potrzebne bo wyniki były ok

no to nic dziwnego, że będziesz zaraz po Robotce.. :)
    ale ci zazdroszczę...
    u mnie przynajmniej jedna dobra rzezc, leki mi cykl regulują, juz nie mam od 21 do 78 dni...

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ