X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihiihi

na brak ciąży możecie mnie nakręcać, będę dalej gorzałę chlać, fajki odpalać jedna od drugiej, i wąchać klej...
    i kapać się we wrzątku
    i jeszcze ketonal żreć żeby mnie ten łeb wieczorem nie napiep...
    :)))))0

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio ja tam wodke zem pila...W koncu slub byl tydzien przed poczeciem..A zapasy zostaly to zesmy pili :) Powaznie :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Ewik no daj spokoj:D myślisz że jesteś taka sławna że wszyscy się będą garnąć żeby Ci milion komentarzy pisać:D
    hehe ja w tamtym cyklu udostępniłam wszystkim przez pomyłkę i co się okazało? kilka, góra kilkanaście komentarzy;) tak że tragedi nie ma:) a jak udostępnisz swoim to być może będzie mniej:D
    a my to na swoje wykresy wzajemnie codziennie lukamy:) choćby żeby same sobie cokolwiek pokomentować:D:D:D:D

ejjj ja piłam wódę i to dużo jak byłam w 5tc:D a za trzy dni zrobiłam testa:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheheh no widzisz?Czym sie bardziej ciackamy tym chyba chVjnia wieksza wychpdzi ;)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taaak dzis jade do Zochy pomoc jej w drapaniu scian w kuchni...Sie mi mowiac szczerze nie chce ale nie pasuje wlasnej matce nie pomoc..A juterro od ranca kosiarka w dlon i jadym na poznan :D

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cały czas dostępny lubię się pośmiaćz niektórych ludzi :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurffa mac kolejna gwiazdka w sanoku zostawila 4letnia corke w zamknietym samochodzie w sloncu...Jakim debilem trzeba byc zeby robic taka krzywde wlasnemu dziecku :-/

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Ja mam cały czas dostępny lubię się pośmiaćz niektórych ludzi :-)
    A widzialas u mnie???na wykresie ze bniore antykoncepcyjne a laski teksty ze beda gratulowac zielonosci..No moze czlowieka szlak trafic normalnie ajka bezmyslnosc :-/

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Ej Ewik no daj spokoj:D myślisz że jesteś taka sławna że wszyscy się będą garnąć żeby Ci milion komentarzy pisać:D

ejjj ja piłam wódę i to dużo jak byłam w 5tc:D a za trzy dni zrobiłam testa:P

no, niby nie, ale się zawsze jakas życzliwa duszyczka znajdzie, co by cie wspomóc, i ciśnienie podniesie, jak Kap, w cyklu bez bzykanka...
    chyba, ze się telefonem bzykała

a swoim to ja udostępniam przecież, i do was zaglądam :)
    zawsze głupotę mozna walnąc na polepszenie nastroju, ale jak któras napisze, że mnie wspiera z przyjaciół wywale!, hihihihi

ja juz pisałam, ze w zyciu tyle nie chlałam co na poczatku ciąży, tak jak ty w 5 dc, normalnie bym piwsko jak herbatę mogła ciągnąć..
    mój to butelki chował, żebym mu nie wypiła.. :)))))0

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam pośmiałam się bo one kopiuj wklej wszędzie to samo żeby im ktoś to samo napisał:-)
    Robuś bo ja wyluzowana nestem jak skórka na ch .... Więc i tempki wyluzowły :-)

Elfik lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I taaak dzis jade do Zochy pomoc jej w drapaniu scian w kuchni...Sie mi mowiac szczerze nie chce ale nie pasuje wlasnej matce nie pomoc..A juterro od ranca kosiarka w dlon i jadym na poznan :D

małżowi zostaw trawniczek, niech wie, ze ty też zap... w domu...
    no matce nie pomóc, trzeba, tzreba, ale jak ja tej roboty nie znoszę..
    ej, a ty młodego już do kosiarki nie mozesz zaprząc? wakacje ma, niech na jedzenie zapracuje, serio mówię...

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serjo to już wiem od czego samozapłon miałam bo mi dopierd..... Kosmiczne dawki wszystkiego a w dodatku nie potrzebnie, plastry clo, luteina, pregnyl wsio nie potrzebne bo wyniki były ok

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak Oliwia wkleila chyba wszystkim te sama wiadomosc co u niej..Swoja droga fajnie ze sie odzywa..Ale traktowanie wszystkich identycznie jednym szablonem..Hmm m troche nie na miejscu :)
    Ale to moje zdanie jedynie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski lecę do miasta moze się nie rozpuszczę :-) zawsze to wytopie tluszczyku trochę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    małżowi zostaw trawniczek, niech wie, ze ty też zap... w domu...
    no matce nie pomóc, trzeba, tzreba, ale jak ja tej roboty nie znoszę..
    ej, a ty młodego już do kosiarki nie mozesz zaprząc? wakacje ma, niech na jedzenie zapracuje, serio mówię...
    YYYY Mam jakby tu powiedziec funkiel nowke ledwo smihana..Stary kupil i dal ponad 2i pol tysiaka..Troche mowiac szczerze nie ufam mlodemu zeby mi jej nie zjeVal na dzien dobry...A wiesz jednak trza uwazac bo jak grzyby po deszczu sie kamienie trzafiaja z drogi.
    JKakos wole sama :)
    No i troche gimnastiken mi wskazana ;D
    Mlody ma sowje obowiazki..Kurze , odkurzanie, obieranko ziemniaczkoFFFF, zbieranie suchego prania..Ojjj jak slicznie w kostunie je sklada :) No i leci z bucika na zakupy na dol jak mi sie nei chce przebierac i malowac do sklepu :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś nie umie wymyślić własnych zdań to tak robi efekt gimnazjum choć nie u wszystkich oczywiście

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Heheheh no widzisz?Czym sie bardziej ciackamy tym chyba chVjnia wieksza wychpdzi ;)

jak to już ustaliłysmy, najlepiej po pijaku, na stojąco na "dyskotiece" w kiblu zajśc...

mam chytry plan..

teraz to ja żeby zajśc urżnę się w trupa, fajki po dwie będę jarać, i umówię się z małżem za dzrwiami ubikacji w jakiejś imprezowni, bo jak Kap napisałś, najlepiej się zachodzi w łazience za drzwiami..
    no, numerek na stojąco, małz musi byc trzezwy, zeby pilnował, co bym jego bzykla, a nie jakiegoś gościa z parkietu
    ...

zaczynam myśleć, ze może te muzyka, łup, lup, dobrze wpływa na ruch plemników.. basy podbijają plemniki do góry i szyjki...

a i z małzem , dla zmylenia przeciwnika, czyli plemniorów i mojej komórki jajowej, będziemy udawali, ze się z małżem nie znamy, od do mnie będzie mówił per cipko, a ja do niego...

prosze o podpowiedzi, bo dawno z gówniarzami na imprze nie byłam , nie wiem co tam dziunie do tych karków walą?

Szanowny sponsorze? buhahahaha..

Plan jest, gorzałe tzreba zakupić...hihihi

kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Dobra laski lecę do miasta moze się nie rozpuszczę :-) zawsze to wytopie tluszczyku trochę

hihi, ja tak musze popatzrec na zakupy :)))))0

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie chyba tez z m moim urzne ??Kurde moze sex bylby bardziej podkrecony na rauszu ;D
    Ty mow mu
    moj ty chVjku nieznany rznj ma piczke jak traktorzysta zbozowe łany :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    A tak na serjo to już wiem od czego samozapłon miałam bo mi dopierd..... Kosmiczne dawki wszystkiego a w dodatku nie potrzebnie, plastry clo, luteina, pregnyl wsio nie potrzebne bo wyniki były ok

no to nic dziwnego, że będziesz zaraz po Robotce.. :)
    ale ci zazdroszczę...
    u mnie przynajmniej jedna dobra rzezc, leki mi cykl regulują, juz nie mam od 21 do 78 dni...

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ