Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:zesz ty zlosliwus
wole się upewnić, bo to rózne ludzxie przypadlosci mają
a ona sama tego donga wymyslila, czy ty jej znalazłaś?
Jak myslsiz kto babie 55lat wymyslil donga na kobiecie dolegliwosci -
nick nieaktualny
-
A ty Mala dziś genetyczne?
To i połówkowe to zawsze mega wydarzenie, przy okazji szukaj czy maluch gdzieś kiełbaski nie ukrywa, bo dla ciebie różową czapeczkę chowam
hihihi
dobrze że masz na 12, to wcześnie, czekamy na info...
Ja tez zawsze miałam na wieczór, to cały dzień wyjęty, ale zawsze sobie znajdowałam tyle zajęć, że ledwo na wizytę zdążałam..
Malenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie nei zlosliwosc..moze zle zabrzmialo ale zafdnej zlosliwosci w mojej wypowiedzi nie bylo Ewciu
Jak myslsiz kto babie 55lat wymyslil donga na kobiecie dolegliwosci
zapytałam z ciekawości, bo myślę sobie, czyzby nasza słuzba zdrowia i ginowie tacy oblatani byli, to bym karpia zrobiła.
bo o dongu pierwszy raz tutaj na forum przeczytałam, i mialam wrażenie, że to "wiedza tajemna", a mysle sobie, a tu jednak ludziska o niej wiedzą...
to mama ma zaufanie do ciebie, jak jej dajesz dziwne tabletki, nie na receptę, a w środku tajemniczy proszek z Chin, hihiihi...
Swoją drogą, super, ze pomaga, pomayślałam o mojej, ale nie wiem czy jest sens, ona na nic się nie skarży, a energii ma wiecej niż ja..kapturnica lubi tę wiadomość
-
mnie wczoraj i przedwczoraj od popołudnia bardzo głowa bolała..
prawa strona tylko..
oczywiście przeciwbólowych nie wzięłam, bo a nuż się udało coś skleić, a ja tu chemią zaatakuje ))
to nie od ciśnienia, bo wtedy mi w uszach dudni..
chyba powinnam wyrzucić kasę na rezonans magnetyczny...
ale to pewnie ta infekcja gardła...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ale praży
Nie mam wody nie cierpię jak jej nie ma. Wolę jak prąd wyłączą. -
Elfik wrote:to mama ma zaufanie do ciebie, jak jej dajesz dziwne tabletki, nie na receptę, a w środku tajemniczy proszek z Chin, hihiihi...
Swoją drogą, super, ze pomaga, pomayślałam o mojej, ale nie wiem czy jest sens, ona na nic się nie skarży, a energii ma wiecej niż ja..
Moja sie nie skarzyla ale tak jakos keidys w rozmowie wyszlo to jej sciaglam z neta i bierze..