Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie wiem, rano się budzić i grzebać w spodniach...
)))
no i co że wyższe?
jak masz być w ciąży to i tak będziesz..
ja widzę skoki to nie czuję potrzeby zmiany miejsca mierzenia..
zwłaszcza, ze jak mierze poprawnie, to temp wyższe..
hehe, się rozgrzewasz przed przyjazdem małża? hihiihi -
ej ciociury może byście poudostępniały te wykresy???? licho się czuję że mam udostępniony sama..... Ewik Ciebie to w ogóle nie widzę
Kasia jeśli masz jakiekolwiek plamienia chocby malusie to nie można brać donga, wszędzie kategorycznie odradzają go brać jeśli jest jakieś plamienie.
ma być sucho-i tak sobie zakodowałam.
Ewik Ty żeś w ciąży i ja wykresu nie widzę??? nie daruję!!!
temu Cię ta kostka nie wylosowała:) -
Milcia wrote:Dobry dziewuchy! U mnie też od rana słońce świeci. Dziś na obiad robię barszcz czerwony - kolejna rzecz po raz pierwszy
wyszedł obłędny-już nigdy mi taki dobry nie wyszedł
ale wiesz co? zrobiłaś mi ochotę na barszcz~!!! chyba sobie ugotujękupię do tego uszka i będzie super:D
Milcia lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no nie wiem, rano się budzić i grzebać w spodniach...
)))
no i co że wyższe?
jak masz być w ciąży to i tak będziesz..
ja widzę skoki to nie czuję potrzeby zmiany miejsca mierzenia..
zwłaszcza, ze jak mierze poprawnie, to temp wyższe..
hehe, się rozgrzewasz przed przyjazdem małża? hihiihi
Ojj ty nie podcinaj mi kurffa skrzydel...Pozazdroscilam dzieFFcynkom , ze mierza w dolach no
Ales jest kutwa wrednaZjevala mi humor
-
Robotka1 wrote:ej ciociury może byście poudostępniały te wykresy???? licho się czuję że mam udostępniony sama..... Ewik Ciebie to w ogóle nie widzę
Kasia jeśli masz jakiekolwiek plamienia chocby malusie to nie można brać donga, wszędzie kategorycznie odradzają go brać jeśli jest jakieś plamienie.
ma być sucho-i tak sobie zakodowałam.
Ewik Ty żeś w ciąży i ja wykresu nie widzę??? nie daruję!!!
temu Cię ta kostka nie wylosowała:)
Spokojnie kochanie -
wiecie laski, ja troszkę długo się staram..
i to pewnie nie ten cykl..
a jak mam czytac komentarze, ze teraz na pewno się uda, że widzą zielony koniec, ze jak super tempka, to może mnie krew zalać jeszcze przed miesiączką,,,
no, poprzednim razem jak udostępniłam, to jedna taka była królowa optymizmu dla odmiany, co przeczytałam komentarz, to mi skarpetki się zsuwały z nóg))
nie chcę udostępniac na ogóle, bo mam spokój nikt mnie nie nakręca..i nie wkurza.. i nie pyta kiedy test..
kufffa, po co test jak ja czuję, ze nie czuję?
zagubiona_82 lubi tę wiadomość