Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
eee, tam pisza laski, ze od końca @ 4 dni po 2, a potem do skoku po jednej..
To ty tu znowu szalejesz..
a jak ty bierzesz?
przyznam się, ze ja tez kombinowałam, ze może więcej, bo ja slabo na clo reaguje to i tu chciałam zwiększyć, ale cztery???))))0
-
Kochanie nie wiem jak jestes duza..Ale na glupi moj rozumek jesli laska wazy 50kg i bierze 2sztuki to ja ekhm jako ta neico wieksza to i 4moge wziasc z racji ze tak powiem pojemnosci ciala
Skoro nawet na opakowaniu masz 2sztuki to co ci da 1sztuka??guzik z peteleczka... -
hihi, widzę,z ę podeszłas naukowo
no niby cztery dni po dwie, a dopiero reszta po jednej
weronika pisze, ze po 4 dniach od skończenia ma owulejszyn,
dobra dobra, wiem...
bo ja się zastanawiam, kiedy skonczyć, bo jak ktoś napisal, ze to cykl rozregulowuje, to moze rzezcywisćie trzeba brąc tylko kilka dni
no to może i ja 4 tbasy, a potem po dwie?
k.. znowu eksperymenty na zywym organizmie. ale kolezanko, a ty clo nie bieresz? one się chyba troche dublują -
Bede brutalna w tym momencie.
.Nie mozna porownac suuplementu -klacza =ziola jak kto woli jakim jest dong do leku typowo na owulacje......
I ja tu nie watpie w dzialanie estrogenne donga bo to fitoestrogen ale uwazam ze raczej bedzie mial wplyw na moje endometrium i psyche niz na rozwoj pecherzykow..To taka moja dywagacja -
I NIGDZIe gdzie czytam nie pisze ze trza brac kilka dni i tyle..skoro to fitoestrogen to powinien dzialac w calym cyklu..Przeciez estrogen w drugiej czesci cyklu tez wraz z progesteronem pojawia sie i dziala i bez niego ani rusz jesli ma byc ciaza Podczas niej wysoki jest przeciez rownieeez bardzo......Ja bede brala caly czas..
AAA i moja matka bierze caly zcas..od kilku tygodni..Nie widze zeby schodzila z tego swiata...Czuje sie normalnie a co do narzadow plciowych to o tyle sie u niej zmienilo jenda rzecz..Suchosc w pochwie