Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
I zeby byla jasnosc na koniec w tym temacie..
.Forum daje rozne informacje a to co z nimi zrobimy zalezy tylko od nas samych...
Kazda z nas to inny organizm , na mnie dziala jedno clo i mam wiele jaj na inna nie zadziala nawet 3clo bo organizm inny. A przeciez to tez lek o bardzo silnym dzialaniu i wielu efektach ubocznych....Wiec czym sie tu sugerowac??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:19
-
Robotka1 wrote:ej ciotki prawda taka ze nie ma co przesadzac....
dawki to indywidualna sprawa każdej dziewczyny natomiast w czasie krwiawienia sama bym się bała wziąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:25
-
zagubiona_82 wrote:ja się sugeruję doświadczeniem starszych koleżanek
Ale ponieważ Cię KAP lubię to już kończę ten temat
Ale to nie ty go wywolalas przeciez...Sama piszesz , ze sugerujesz sie tym co pisza..ale czy to nie ty sama bierzesz odpowiedzialnosc za to co robisz??Tylko i wylacznie ty... -
no tak co do decyzji to sprawa oczywista, każdy odpowiedzialność bierze za siebie, nikt nikogo do niczego nie zmusza. raczej dzielimy się tym co już same osiągnęłyśmy z nadzieją że może komuś nasze doświadczenia pomogą....
a wiedzy zawsze należy zasięgnąć u kilku źródeł jeśli mowa o internecie.kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no tak co do decyzji to sprawa oczywista, każdy odpowiedzialność bierze za siebie, nikt nikogo do niczego nie zmusza. raczej dzielimy się tym co już same osiągnęłyśmy z nadzieją że może komuś nasze doświadczenia pomogą....
a wiedzy zawsze należy zasięgnąć u kilku źródeł jeśli mowa o internecie.
AMEN -
Ja wam powiem, że tak się rozpędziłam z acardem , że zapomniałam i brałam całą@ jeszcze się zastanawiałam dlaczego mnie tak zalewa
ale pfzynajmniej się oczyściłam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
To ja mam w takim razie caly zimowy pejzaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:46
kapturnica lubi tę wiadomość