Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mykam laseczki..Jeszcze zakupy musze zrobic zanim do matki pojade..To piszta iszta cobym miala co wieczorkiem poczytac
Mozecie mi nawet dupe obrobic... 
Kacha ciebie jak dobrze pamietam nie ma w poniedzalek??To tam sie ladnie poopalaj i poodpoczywaj
Buzki brzydule

-
nooo nie ma mnie w poniedziałek:D:D
hehe Majdan gdzie jesteśśśśśśś!!!!!!
masuj cyce:D
ee no mój nigdy nie ukrywał że go moje cyce urzekły;) ale no bez przesady;) jestem za stara na dekolty i wywalanie cyców na wierzch:D
dlatego zaczęłam biegac:D od jakiegos czasu regularnie;)
tylo zapomniałam sie zważyć żeby potem mieć porównanie:) -
Robotka1 wrote:nooo nie ma mnie w poniedziałek:D:D
hehe Majdan gdzie jesteśśśśśśś!!!!!!
masuj cyce:D
ee no mój nigdy nie ukrywał że go moje cyce urzekły;) ale no bez przesady;) jestem za stara na dekolty i wywalanie cyców na wierzch:D
dlatego zaczęłam biegac:D od jakiegos czasu regularnie;)
tylo zapomniałam sie zważyć żeby potem mieć porównanie:)
eśty, dieta, bieganie, wypadaj z tego watku, ty nas w kompleksy wprawisz..
tu watek dla leniuchów i miłosnikow najpopularniejszej diety "od poniedziałku"...
zesz mi humor popsuła...
)))))))))))))))))))
a na wagę nie patzr, tylko obwody, mięsnie wiecej waża przecież, wyjdzie, ze przytyłas, a talia jak osa...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
a to z innego watku, jej ciekawe o co szło, może Mala powie jak wróci, ona się udziela na fiolecie..
"na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią..." -
No niestety ciąża to spore zagrożenie dla matki ale i tak podejmujemy ryzyko
ona też je podjeła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 14:09
-
Kazdy zabieg, operacja , porod niesie za sobą wiele komplikacji kiedyś zaczełam je czytac ale przestałam bo o tej stronie medalu się nie mówi moja kuzynka też ledwo przeżyła cesarkę bo krwotok miala sama myślałam że umieram po 33 h wiec tak na zdrowy rozum ocipialam chcąc do tego momentu wrocić ale jak patrzę na mojego m to wiem że to jawiększa rzecz jaką mogę mu podarować, że to cząstka z nas jaka pozostanie na tym świecie
-
Asia slicznieto napisaas

Ja znow jak patrze na mlodego to staram sie wyobrazac jakby moja cora wyglaala..ot taka mala dygresja
A ja juz..Myslalam ,ze ona ma nie wiem ile tej roboty..A tu raz dwa i po robocie
Jeszcze zdazylam kawe wypic..Ale upal daje po gaciach...Ciezko poza murami wytrybic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 16:03

-
Mysle ze po porodzie wystapily jakies komplikacje...Niekoniecznie musiala to byc cesarka ..Byc moze nie do koncasie odkleilo lozysko i dostala krwotoku ..I zapadla w spiaczke..Niestety porod zawsze niesie ryzyko komplikacji Ale chcac miec dzidziola bierze to pod uwage...RZycie jakby powiedzial moj malzonekElfik wrote:a to z innego watku, jej ciekawe o co szło, może Mala powie jak wróci, ona się udziela na fiolecie..
"na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią..."

-
Hehheeh pokombinuj pokombinuj,...Twoja zolta dla nich bedzie perfect....Czarna na ilosc plemniorow wplywa..jakby nie Mala to bym nie wiedziala ze sa 3rodzaje..Swoja droga Kacha Jak bede miec teraz 30dniowy cykl To moj wyjedzie w 16tym dniu cyklu.Kurffa jak mi powiedzial o 3tygodniach to \aczelam sie drzec na niego..Az mi pozniej glupio bylo...Ja to tak mam narwaniec pitolony..Jeszcze dobrze nie wyslucham a juz jape rozdziawiam...Wstyd normalnie!!!Robotka1 wrote:Kaśka grunt że będą dwa cykle;)
moja mama chce tacie mace kupić
muj tato ma problemy z prostatą, chyba dam jej swoją macę a ja sobie kupię czarną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 16:50