Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mykam laseczki..Jeszcze zakupy musze zrobic zanim do matki pojade..To piszta iszta cobym miala co wieczorkiem poczytac Mozecie mi nawet dupe obrobic...
Kacha ciebie jak dobrze pamietam nie ma w poniedzalek??To tam sie ladnie poopalaj i poodpoczywaj
Buzki brzydule -
nooo nie ma mnie w poniedziałek:D:D
hehe Majdan gdzie jesteśśśśśśś!!!!!! masuj cyce:D
ee no mój nigdy nie ukrywał że go moje cyce urzekły;) ale no bez przesady;) jestem za stara na dekolty i wywalanie cyców na wierzch:D
dlatego zaczęłam biegac:D od jakiegos czasu regularnie;)
tylo zapomniałam sie zważyć żeby potem mieć porównanie:) -
Robotka1 wrote:nooo nie ma mnie w poniedziałek:D:D
hehe Majdan gdzie jesteśśśśśśś!!!!!! masuj cyce:D
ee no mój nigdy nie ukrywał że go moje cyce urzekły;) ale no bez przesady;) jestem za stara na dekolty i wywalanie cyców na wierzch:D
dlatego zaczęłam biegac:D od jakiegos czasu regularnie;)
tylo zapomniałam sie zważyć żeby potem mieć porównanie:)
eśty, dieta, bieganie, wypadaj z tego watku, ty nas w kompleksy wprawisz..
tu watek dla leniuchów i miłosnikow najpopularniejszej diety "od poniedziałku"...
zesz mi humor popsuła...
)))))))))))))))))))
a na wagę nie patzr, tylko obwody, mięsnie wiecej waża przecież, wyjdzie, ze przytyłas, a talia jak osa...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
a to z innego watku, jej ciekawe o co szło, może Mala powie jak wróci, ona się udziela na fiolecie..
"na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią..." -
No niestety ciąża to spore zagrożenie dla matki ale i tak podejmujemy ryzyko ona też je podjeła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 14:09
-
Kazdy zabieg, operacja , porod niesie za sobą wiele komplikacji kiedyś zaczełam je czytac ale przestałam bo o tej stronie medalu się nie mówi moja kuzynka też ledwo przeżyła cesarkę bo krwotok miala sama myślałam że umieram po 33 h wiec tak na zdrowy rozum ocipialam chcąc do tego momentu wrocić ale jak patrzę na mojego m to wiem że to jawiększa rzecz jaką mogę mu podarować, że to cząstka z nas jaka pozostanie na tym świecie
-
Asia slicznieto napisaas
Ja znow jak patrze na mlodego to staram sie wyobrazac jakby moja cora wyglaala..ot taka mala dygresja
A ja juz..Myslalam ,ze ona ma nie wiem ile tej roboty..A tu raz dwa i po robocie Jeszcze zdazylam kawe wypic..Ale upal daje po gaciach...Ciezko poza murami wytrybic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 16:03
-
Elfik wrote:a to z innego watku, jej ciekawe o co szło, może Mala powie jak wróci, ona się udziela na fiolecie..
"na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią..." -
Robotka1 wrote:Kaśka grunt że będą dwa cykle;)
moja mama chce tacie mace kupić muj tato ma problemy z prostatą, chyba dam jej swoją macę a ja sobie kupię czarnąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 16:50