Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewik ja też nie wierzyłam dopóki lekarka zbliżenia nie zrobiła i nie powiedziała (bo ja tam ślepoja jestem): "Proszę spojrzeć jak piąstki zacisnęło i Nam goźnie wymachuje"...ech .....dopiero wtedy i jak zatrzymywała obraz i mogłam się skupić to widziałam.....a w czasie rzeczywistym to było "szybkie jak błyskawica"...takich wygibasów to ja nie umiem robić...
a emocje były, szczególnie jak lekarka powiedziała, że musimy dzidzię uspokoić, bo jak się nie uda, to nici z badania.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 19:45
Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ehh laski ciesze sie Waszym szczesciem-kurde naprawde szczerze..Ale i po cichutku zazdroszcze , co by nie krecic bo i po co?? ze mozecie to przezywac, dzidziole ogladac , poczuc ruchy......Kurcze ja juz nie pamietam wiele jak to bylo z mlodym i chetnie przezylabym to jeszcze raz ..
Takze prosze o trzymanie w kciuki za nasza 4ke ktora sie jeszcze musi starac..
A jak nasza Mal sie w dodatku za nas pomodli..To juz na bank sie uda..Kto odmowi ciezarnej kobiecinie???
Takze ten tego no..Wy wiecieElfik lubi tę wiadomość
-
Eh, ty mi się tu Kap, nie rozklejaj, zwieramy poslady, nie siąpac nosem..
teraz przejmuje pałeczkę,osobiscie do ciazy kazdą doprowadzę, a potem zamykam sklepik ;p
hihi, no jak się starac, to przynajmniej w dobrym towarzystwie
ja niewierząca jestem, ale jak się któraś pomodli, to zaszkodzić nie zaszkodzi, a pozytywne fluidy zawsze się przydadząkapturnica lubi tę wiadomość
-
chciałam dziś sukienkę w necie znaleźć
i zrozumialam, czemu kolega ostatnio powiedzial, ze baby lubią sie puszczac i zadnej nie zalezy wcale, żeby jej intelekt dostzrgać..
chciałam taką do kolana, żeby spokojnie usiaść, a wszystkie grubo nad kolano, to ledwo zośkę przykrywają jak laska siądzie..
takiej bardziej cnotliwej (czytaj do kolana, nie habit) to ze swiecą szukać...
a jeszcze jak je na allegro prezentują blachary solariany to ło matko i córko...
Robcia mnie zestresowała, biega, zdrowo je, wywalamy ją, bo mi to przeszkadza w spokojnym szamaniu czekolady...
)))))))))))))))kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ta iii lece do starego..I ciekawe jak bedziemy spac jak u niego po2ch spia w pokojach..Sex przy publice??Nie no aZ tak zwichrowani nie ejstesmy
to juz ustaliłyśmy, w toalecie, na imprezie, tylko nie wiem czy znajdziecie wolny kącik za drzwiami ))))
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:chciałam dziś sukienkę w necie znaleźć
i zrozumialam, czemu kolega ostatnio powiedzial, ze baby lubią sie puszczac i zadnej nie zalezy wcale, żeby jej intelekt dostzrgać..
chciałam taką do kolana, żeby spokojnie usiaść, a wszystkie grubo nad kolano, to ledwo zośkę przykrywają jak laska siądzie..
takiej bardziej cnotliwej (czytaj do kolana, nie habit) to ze swiecą szukać...
a jeszcze jak je na allegro prezentują blachary solariany to ło matko i córko...
Robcia mnie zestresowała, biega, zdrowo je, wywalamy ją, bo mi to przeszkadza w spokojnym szamaniu czekolady...
)))))))))))))))
A teraz wyobraz se ze masz 175cm(nie wiem ile ty) i znajdz sukienke, spodnice co masz ja do kolan..Mission imposible -
Elfik wrote:i tu pamiętam zamarłam kiedyś, bo Sroka kaze pic zioła z wiarą, hmm'
niegłupie to, bo pozytywne nastawienie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo..
Wczoraj zapomnialam..Ogolnie smakowaly mi ziola na droznosci je sie parzylow termosie i popijalaam w dzien..A te tak dziko przed spaniem ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 22:48
-
Ześ mi kiedys powiedziała, ze Kaska niezla dupa, ale teraz to mnie do ziemi przygięło..
no gif mnie zabił, teraz sie skupic nie mogę ))))))
to tym bardziej ją wywalamy, k.. tylko się człowiek kompleksów nabawi...kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość