Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A teraz wyobraz se ze masz 175cm(nie wiem ile ty) i znajdz sukienke, spodnice co masz ja do kolan..Mission imposible
to chyba tylko długie skracać, albo na krakowiankę falbany doszywac....
)))))))))
habit siostro Katarzyno, habit zawsze dobry jest...
a że koronkowy? a kto ładnemu zabroni ))))))))))kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ty lepiej zapytaj czy sie zmieszcze za tymi drzwiami
nie kombinuj, tylko myk, nie o to chodzi zeby cie te drzwi zakryly, a o magiczny klimat miejsca:))))))
i prosze , nie rozwijaj tematu magiczności miejsca, hihiihi
jak szło w piosence - najlepszy na świecie jest sex w klozecie, bum tarara"kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry niedzielnie:)
Wczoraj dzień od 5tej na nogach i padłam o 20stej, nawet nie miałam chwili usiąść do kompa.....prasowanie, pranie, pakowanie, przepakowywanie, gotowanie, sprzątanie i tak w koło...a do tego mój samochód nam się spier@!#@$@#$# i lawetą do mechanika, moja najukochańsza sis bierze wolne, aby zawieźć na lotnisko, bo na tym zadupiu podlasiu to pociągu nie uświadczysz....
i 3tysiączki pójdą się jeb.!@#@!$#$ to znaczy w naprawę, bo podobno uszczelka pod głowicą, a tu trzeba cały silnik rozebrać itp. qwa mać, jak nie urok.....grrrrrrrrr
dzisiaj mam chwilę na posiedzenie przy lapku, ale później znowu obowiązki wzywają....heheheh jeszcze mi się zechciało szpinak obrobić i trochę porzeczek....hehhee jak baba nie ma co robić, to jej życie coś wymyśli....
Miłego dzionka laski....
ja odliczam godziny do wylotu i plaży:) w słonecznej Italii:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:31
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Hejka laseczki Ewcia kuedy testujesz ? Będą emocje w tym tygodniu która się przygotowuje do kontroli ?
-
nick nieaktualny
-
Nie zagladam w głąb teraz mam etap braku zainteresowania aż tak dogłębnie rozkoszuję się życiem i patrzę co przyniesie
Madzia pytalam na clo z jakiego powodu rozżedzasz krew na co chorujesz? -
kapturnica wrote:No chyba Jewa jedynie..Ja to dopiero na koniec lipca..Chociaz jak znam zycie to pewnie nie zrobie testu i poczekam na suczyslawe czy nadejdzie
Smażyć się laski, tluszczyk wytapiac, następne cieple dni pewnie za dwa lata jak to w Polsce...
Zrobilam progesterton 7 dpo, 14, 65 czyli owi pewnie była, ale i tak prog maly, zęby ciiaze utrzymać.. Właśnie do mnie doszło, ze ten wysoki progesteron ma zapobiec zaatakowaniu zarodka przez własny organizm, jako ciało obce, u mnie choroba autoimmunologiczna, to pewnie potrzebuje go jeszcze więcej...
Jak weszlam na ten wątek to akurat w 7dpo miałam 25 prog, hihihi, tez mi dużo nie dało..
Po miesiącu brania dostinexu zbadam prolaktyne i może z większe dawkę.. Glupio bo za lekarza się biorę, a medycyny nie skonczylam, ale co zrobić...
Mam takie samo podejście, nie testuje czekam na @, co mam kasę wywalac a jeszcze tydzień do terminu, wiec tym bardziej, hihi, kiedyś zatestuje w 8dpo, tylko po , żeby Kap na zawał zeszła:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Mała, oby ci deszcz padał, i zimnica była!!!!!
A co, nie za dobrze ci?
Ja cały czas kaszel, młoda ma jeden nowy wynik nie za ciekawy, w pon powtorka, stary mecze ogląda, się przecież cora nie zajmie, a dziś muszę napisać dwa pisma, a laptop padł, nie wiem czy na tym tablecie te pliki tekstowe się otworzą...
No litania była, hehe
No mała, j ci samochód padł, wybaczam, niech ci tam słonko świeci;-)
A mój małż wymyślił, po co urlop jak pod koniec sierpnia ciotka z Katowic ma urodziny okrągłe, pojedziemy, zobaczymy jego rodzinę, oni pewnie będą wlewac w niego piwo, a ja ninczyc córkę, w blokowisku, razem z nie pracującymi żonami górników...
Mała, nie chcesz się zamienić, na pewno chcesz, wiem, ze zazdrość cie zżera.....
-
Ewa jprdl ty jak juz cos napiszesz to normalnie mi gumke w majtkach strzela
No cie pociesze..JAA BEDE MIEC WYJAZD URLOPOWY-po zakupy do miasta i nawrot
Taki mamy urlopik ale nie narzekam..Piczke moge opalac i przed domem na sloneczku
A teraz zrobilam se chwyle przerwuni od rwanka wisni..ObrodzIlo tak , ze szkoda zeby spadly..A kompocik z wisni smaczny to troche zamroze..Dzemora sie mi nie kce robic..Matka niech sobie narwie ile chce././Mi wiadrunioo starczy