X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to od razu widze serial "przyjaciół" i dlaczego oni lubili serial "słoneczny patrol?
    bo.. jak one biegną....
    :)))))))))))))0

kapturnica lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A teraz wyobraz se ze masz 175cm(nie wiem ile ty) i znajdz sukienke, spodnice co masz ja do kolan..Mission imposible =D

to chyba tylko długie skracać, albo na krakowiankę falbany doszywac....
    :))))))))))
    habit siostro Katarzyno, habit zawsze dobry jest...
    a że koronkowy? a kto ładnemu zabroni :)))))))))))

• Elfik Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty lepiej zapytaj czy sie zmieszcze za tymi drzwiami =D

nie kombinuj, tylko myk, nie o to chodzi zeby cie te drzwi zakryly, a o magiczny klimat miejsca:))))))
    i prosze , nie rozwijaj tematu magiczności miejsca, hihiihi

jak szło w piosence - najlepszy na świecie jest sex w klozecie, bum tarara"

• Milcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ale żem się umiała :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) No smiech to zdrowie wiec zamiast sie smutac trza se zmarchow porobic od usmiechu :)
    A tak wogole to HAJ kobitki :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dzisiaj pustki :) pewnie wszystkie korzystają w pogody.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nosz laski..A wy co dzis takie zabiegane ??Mala co z Toba ..Mlody cie z lozka nie wypuscil? ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry niedzielnie:)

Wczoraj dzień od 5tej na nogach i padłam o 20stej, nawet nie miałam chwili usiąść do kompa.....prasowanie, pranie, pakowanie, przepakowywanie, gotowanie, sprzątanie i tak w koło...a do tego mój samochód nam się spier@!#@$@#$# i lawetą do mechanika, moja najukochańsza sis bierze wolne, aby zawieźć na lotnisko, bo na tym zadupiu podlasiu to pociągu nie uświadczysz....
    i 3tysiączki pójdą się jeb.!@#@!$#$ to znaczy w naprawę, bo podobno uszczelka pod głowicą, a tu trzeba cały silnik rozebrać itp. qwa mać, jak nie urok.....grrrrrrrrr

dzisiaj mam chwilę na posiedzenie przy lapku, ale później znowu obowiązki wzywają....heheheh jeszcze mi się zechciało szpinak obrobić i trochę porzeczek....hehhee jak baba nie ma co robić, to jej życie coś wymyśli....

Miłego dzionka laski....
    ja odliczam godziny do wylotu i plaży:) w słonecznej Italii:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:31

• Milcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, zazdroszczę Ci wyjazdu ;) my nigdzie nie pojedziemy w tym roku niestety. A gdzie lecicie?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal no nie zazdroszcze strzelilo w aucie w najgorszym miejscu :-/ Ale tak to jest jak nie urok to sraczka sie zdarza...No nic najwazniejsze , zeby sie cieszyc , ze niedlugo jedziesz na labe ;D I bedziesz bezstresssing uprawiac :)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka laseczki :-) Ewcia kuedy testujesz ? Będą emocje w tym tygodniu która się przygotowuje do kontroli :-) ?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba Jewa jedynie..Ja to dopiero na koniec lipca..Chociaz jak znam zycie to pewnie nie zrobie testu i poczekam na suczyslawe czy nadejdzie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam u was ...ja dzis w pracy śpię na siedząco ...a tu takie gorąco niech korzystają Ci co mogą ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas wszystkie pchamy swoja bide z nyndza ;D Jedne wieksza , drugie mniejsza :D
    Asiek u Ciebie wyglada na cykl owulacyjny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 09:42

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zagladam w głąb teraz mam etap braku zainteresowania aż tak dogłębnie rozkoszuję się życiem i patrzę co przyniesie :-)
    Madzia pytalam na clo z jakiego powodu rozżedzasz krew na co chorujesz?

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No chyba Jewa jedynie..Ja to dopiero na koniec lipca..Chociaz jak znam zycie to pewnie nie zrobie testu i poczekam na suczyslawe czy nadejdzie :)
    o

Smażyć się laski, tluszczyk wytapiac, następne cieple dni pewnie za dwa lata jak to w Polsce...

Zrobilam progesterton 7 dpo, 14, 65 czyli owi pewnie była, ale i tak prog maly, zęby ciiaze utrzymać.. Właśnie do mnie doszło, ze ten wysoki progesteron ma zapobiec zaatakowaniu zarodka przez własny organizm, jako ciało obce, u mnie choroba autoimmunologiczna, to pewnie potrzebuje go jeszcze więcej...
    Jak weszlam na ten wątek to akurat w 7dpo miałam 25 prog, hihihi, tez mi dużo nie dało..
    Po miesiącu brania dostinexu zbadam prolaktyne i może z większe dawkę.. Glupio bo za lekarza się biorę, a medycyny nie skonczylam, ale co zrobić...

Mam takie samo podejście, nie testuje czekam na @, co mam kasę wywalac :-) a jeszcze tydzień do terminu, wiec tym bardziej, hihi, kiedyś zatestuje w 8dpo, tylko po , żeby Kap na zawał zeszła:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, oby ci deszcz padał, i zimnica była!!!!!
    A co, nie za dobrze ci?
    Ja cały czas kaszel, młoda ma jeden nowy wynik nie za ciekawy, w pon powtorka, stary mecze ogląda, się przecież cora nie zajmie, a dziś muszę napisać dwa pisma, a laptop padł, nie wiem czy na tym tablecie te pliki tekstowe się otworzą...
    No litania była, hehe

No mała, j ci samochód padł, wybaczam, niech ci tam słonko świeci;-)

A mój małż wymyślił, po co urlop jak pod koniec sierpnia ciotka z Katowic ma urodziny okrągłe, pojedziemy, zobaczymy jego rodzinę, oni pewnie będą wlewac w niego piwo, a ja ninczyc córkę, w blokowisku, razem z nie pracującymi żonami górników...

Mała, nie chcesz się zamienić, na pewno chcesz, wiem, ze zazdrość cie zżera.....
    :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jprdl ty jak juz cos napiszesz to normalnie mi gumke w majtkach strzela ;D

No cie pociesze..JAA BEDE MIEC WYJAZD URLOPOWY-po zakupy do miasta i nawrot :)
    Taki mamy urlopik ale nie narzekam..Piczke moge opalac i przed domem na sloneczku ;D
    A teraz zrobilam se chwyle przerwuni od rwanka wisni..ObrodzIlo tak , ze szkoda zeby spadly..A kompocik z wisni smaczny to troche zamroze..Dzemora sie mi nie kce robic..Matka niech sobie narwie ile chce././Mi wiadrunioo starczy :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, nawet nie mów o tych wiśniach... My dzisiaj jechaliśmy do Castoramy i po drodze w jakimś ogrodzie rosły wiśnie i mówię do mojego, że bym se zjadła wiśni... Taki mnie apatyt naszedł.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, a jaką masz chorobę autoimmunologiczną? Ja też mam - Hashimoto. Miałam progesteron 18,56.

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 880 881 882 883 884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ