Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:U nas właśnie się skończyła ulewa. Burza i masakryczny deszcz. Jest w tej chwili 19 stopni. Powietrze się oczyściło.
A ja dziś zrobiłam placek drożdżowy z porzeczkamiProsze jak sie kulinarnie rozochocila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 21:00
Milcia lubi tę wiadomość
-
A u nas???Hmmm magnez z wit B dziala Nigdy nie mialam problemu ze sluzem ale teraz nie musze grzebac , zeby wiedziec co sie dzieje..Tak jest duzo..No chyba ze to wpl donga ale i magnez i donga biere 1szy cyukl...Nie umiem sie odniesc :
Ewka cos mi pisala , ze magnez podobnno tak dziala
-
Wiecie co??Ja sie juz pwooli przygotowywuje do przejscia na inny watek..Dla seniorek
Bo za chwile zostane tu sama-no moze mi ewka potowarzyszy rpzez chwilke..A na seniorkach przynajemniej wiecej lasek rocznikowo mi blizszych ....
Jakos tak moj entuzjazm ciazowy opadl..Para poszla w gwizdek chyba w zwiazku z przygotowaniami ..Nie odpuszczam ale coraz bardziej mi sie kurffa mac mnie chce..To czekanie chyba nie wykancza
Kacha pociesz siostre syjamskaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:24
-
Ja też biorę magnez z b6 ale dupy nie urywa:-) teraz mam cos dziwnego bo wodnisto kremowy nie wiem jak zaznaczyć.
-
Nie myśl sobie , że nam para nie uchodzi a po za tym to ja tez 31 wiosen przeszłam i taka młodka nie jestem. Martwi mnie u ciebie ten braj @ Kasiu ale masz monit to nie będziesz się głowić po za tym nikt nie wie ile tu zostanie
-
Brak @ mam spowodowany braniem antykow przez miesiac..A ze wystapilo tylko minimalne krwawienie to zadna nowosc..Przy antykach nie dochodzi do rozrostu endometrium Asiu..I czasem zdarza sie ze nie ma wogole krwawienia z odstawienia..To nie okres
Juz nawet to z ordynatorkiem rozkminilam , ze tak sie zdarza
Jak bralam antyki to i na wkladce wystarczylo nie raz byc miedzy blistrami ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:22