Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha to ok, w sumie to ja na antykach zawsze miałam normalną @ tylko nie bolało tak, a jak zeszłam z antyków to miałam nawet dluższą i znowu bolesność wróciła ale każdz z nas jest inna
-
Ja dziś mam zamiar gruntownie posprzątać z oknami i firanami ale nie wiem czy mi się uda
Młody z dziadkiem na tydzień na odrę pojechał więc mam czas zająć się czymś tylko brzuch mnie boli już od wczoraj chyba @ szybciej przyjdzie. -
Joanna0071 wrote:Aha to ok, w sumie to ja na antykach zawsze miałam normalną @ tylko nie bolało tak, a jak zeszłam z antyków to miałam nawet dluższą i znowu bolesność wróciła ale każdz z nas jest inna
-
Joanna0071 wrote:Ja dziś mam zamiar gruntownie posprzątać z oknami i firanami ale nie wiem czy mi się uda
Młody z dziadkiem na tydzień na odrę pojechał więc mam czas zająć się czymś tylko brzuch mnie boli już od wczoraj chyba @ szybciej przyjdzie. -
Milcia o rany u Ciebie już półmetek na dniach!!! kiedy to zleciało!!!
tak dziewczynki biorę połówkę clo w tym cyklu:) wyczułyście mnie hihi
to był spontan....ale nie żałuję.
jajory czuję ładnie, śluz właściwie mam od wczoraj wodnisty ale nie zaznaczam b tak dziwnie od razu zacząć płodne:P
no i od czwartku ogień z moim:P będzie akurat 10dc:P czyli w 10 11 i 12 dc poszalejemy.
a tak to weekend minął super, byliśmy w pobliskim zamku na zwiedzaniu w Wiśniczu tam gdzie jest więzienie o zaostrzonym rygorze:P bardzo mi się zwiedzanie zamku podobało, a myślalam że to nie dla mnie:)
wczoraj natomiast kupiliśmy sobie wypoczynek na taras i leniuchowaliśmy do wieczora późnego;)kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
No wiesz nie powinno zaszkodzic a pomoc moze
Ja tez zrobilam lekka modyfikacje zamiast wziasc od 5tego dnia rano clo zaczelam brac na noc od czwarego tak kolo23ciej..I zauwazylam , ze lepiej sie czuje niz jak bralam rano....Npisalam ci w komentarzu ale powtorze..Mialas ptaka nie emczyc przd lotem -
Z tym moim ovu to wiesz jak to jest jak z kamforą ja tam zaznaczam te tempki tylko z przyzwyczajenia u mnie tempki nigdy nie pokrywaly się z tym co działo się w środku nawt @ mialam na tempkach powyżej 37 ja to anomalia chodzaca jestem więc nie zdziwię się jak @ nadejdzie bo plecy też mnie łupią.
-
Kaśka kurde myślisz że to takie proste się wymigać jak mąż na chcicy?? zapowiedziałam mu wcześniej że nie dostanie do płodnych to on i tak swoje....ehhhhh ale fajnie się go męczyło z własnej nie przymuszonej woli:P
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Taaa tylko zeby pozniej sie nie wykrecal migrena jak trzeba bedzie kilka dni pod rzad...Mojemu mowie wczoraj jak dzwonil , zeby sie nastawial na meczenie..A on na to , ze mozemy i caly miesiac pod rzad jemu to pasi .Chyba go poprdolilo..Ja sie zastanawiam czy ja wytrybie te 4,5 razyn co obmyslilam a nie ze dzien po dniu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:53
Milcia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:wieśniara,zdradzasz nas!!!
-
Tak zagubiona nocy bedzie mało
Kaśka to znaczy , że my guwniary nie umiemy wymiatać ? FOCH tak gadasz a moze pierwsza wylecisz na fiolet tak sie nie zabezpieczaj -
Zagubiona a Ty jak sie czujesz??? opowiadaj nam tutaj!!!
Kap no kurde tak jakoś dziwnie że nie jesteś już tylko naszo....
ja to niedługo zostane jako jedynie wierny podglądacz różnych tematów...
no a na 35+ fajnie macie bo dużo jeszcze bezbrzuchowców:) a i brzuchowce fajnie sie odnajduja:) no ale jak masz zostać grandmaaa tego tematu to masz rację lepiej sobie juz tam wydreptaj ścieżkę choć wierze że na niedługo bo sama nam się pochwalisz testem dodatnim niebawem:) -
Joanna0071 wrote:Tak zagubiona nocy bedzie mało
Kaśka to znaczy , że my guwniary nie umiemy wymiatać ? FOCH tak gadasz a moze pierwsza wylecisz na fiolet tak sie nie zabezpieczaj
Taaa wylece chyba przez okno jak sie za bardzo wychyltam