Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
czytalam laski ostatnio , ze w upalne dni czyli lato trudniej zajsc w ciaze z racji tego ze armie chlopakow sa w podwyzszonej temperaturze i przez to sa cvhlopaki oslabione...Kurde od razu mi skrzydla podcielo Z drugioej strony sama zaszlamw ciaze w najwieksze upaly takze moze az tak zle nie ejst??
-
hahaha noooo z tymi jajcami to też słyszałam:)
my w niedzielę jak młodą położyliśmy spać poszliśmy koło 22 się kąpać do jej basenu:P haha było tak chłodno że uciekliśmy szybko:P w płodne najwyżej codziennie będę go zmuszać do moczenia dupy po 22 w basenie;)
a wiecie że ja zrobiłam ten barszczyk czerwony co za mną tak chodził??? dwa dni go jedliśmy:) pycha:)
dziś może jakąś jarzynową zrobię
u nas w upały dwudaniowy obiad nie przejdzie, tzn mój by zjadł bo on to jak dziecko co 2 godziny posiłek, ale dla mnie i młodej to nie przejdzie. -
Hehe to ja na odwrót nie znoszę jogurtu naturalnego jest gęsty a kefirek lub maślankę to sobię piję i jest supcio
-
o bleh zsiadłe mleko:)
nie cierpię takich wynalazków:) jogurt naturalny z wielkim bólem zjem;)
Kaśka a Ty byłas się opalać czy jak że wytrzymać nie możesz??
ja siedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu ale nie powiem bo jest ciepło;/ -
Robotka1 wrote:o bleh zsiadłe mleko:)
nie cierpię takich wynalazków:) jogurt naturalny z wielkim bólem zjem;)
Kaśka a Ty byłas się opalać czy jak że wytrzymać nie możesz??
ja siedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu ale nie powiem bo jest ciepło;/
Pff nie znacie sie Kurde Kacha az cialo piecze ja sie lezy...Dlatego nie daje rade...Ciesz sie , ze masz klime inaczej bys bylaa jakz dechla ryba..Ja sobie wlaczylam wirtolota z racji tego , ze na klime mnie nie stac..No coz biednemu zawsze wiatr w oczy wieje , a bogatego pcha w plecy -
ale ja w domu własnym prywatnym też nie mam klimy:P w robocie przeca siedze:P
ej ja wczoraj na upale skręcałam meble ogrodowe:) tak tak, w domu ja jestem od tego:P mąż poduszeczki chciał zakładać na fotele to go pogoniłam żeby stół choć złożył
no to tak mnie to słońce piekło że szybko wskoczyłam do basenu a i tak wydawała mi się ta woda ciepła:)
ale wieczorek wszystko wynagrodził piweczko mrrrr goloneczka i karkówka:Dkapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość