Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiek przy clo miałam pregnyl w 12 dniu i wtedy też wyznaczało mi za każdym razem owulację, ale właśnie zauważyłam jeden wykres gdzie tak temperatura podskoczyła w 9 dc a potem przez dwa dni spadała i potem hop w górę na owu, więc móże tego się bedę trzymała
-
hehehe Ewcia ależ to świetny pomysł!!!
no Kasia najwcześniej owu miałam w 11 dc więc myślę że jutro spadnie i ewentualnie się owu pojawi o przyzwoitej porze:) kurde szkoda że nie mam pregnylu buuuuuu zapodała bym sobie w 11 dc:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Może robcia jest ta kobieta, KT ma skok dwa dni przed owu...
K, tu zawsze najzywsza dyskusja jak mnie nie ma...
Chyba prxzrstane się wpoerdalac i po prostyu będę was czytać z przyjemnością...
Jak treraz któraś pisze na privie, ze to świetny pomysł, znajdę i ubije...
Niedługo pewnie pms, to jak znalazł będę miała powera,,,, -
Robotka1 wrote:hehehe Ewcia ależ to świetny pomysl P
Wiedziałam, wiedziałam, ze to ty, to z zazdrości o moje płaskie cycki,
No, gole się... Jak drwal w puszczy syberyjskiej dzialam...
Robcia, ty mialas pregnyle w 12 DC, wow, no tak to można pracować... A napisz czy tak jakoś te jajory czujesz, bo sire zastanaewiam czy pol cło dziennie działa
Zawsze to pomyśl na następny cykl
I sorki, nawet 3 dni po skoku można mieć owi, to u ciebie wcale nie za wczesnie -
kapturnica wrote:EEE ja tam lubie popatrzyc jak ludzie piedola od rzeczy..Laska kazala clopu 3razy pod rzad po kilka godzin..facet sie tak wypompowal ze reka nie mogl ruszyc ahahah
Jak Mal wróci to powie co u tej co seksowala codziennie rano i wieczor i zaciazyla...
Z bliźniakami....
Potem w szpitalu wylądowała...
Nie mogłam się powstrzymać od myśli, ze musieli ja pozszywac...
Albo piczke transplantowac...kapturnica lubi tę wiadomość
-
hih:D sorki ale wczytałam sie na maxa w temat o chazanie.....od wczoraj go śledzę:")
Kaśka że my takie Kaśki? no kurwa dzięki:P żeby tego nikt więcej nie zobaczył rozumiesz:D??
EWIK no czuję jajniki ale ciężko mi określić który dokładnie.
LAski to trzymamy się tego że jestem przed mega owulacją hahaha:D ok:) stawiam owu na 11-12 dc:Dkapturnica lubi tę wiadomość