Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
mykam laseczki bo później lecę do babci bo się z nią na herbatkę umówiłam już pare miesięcy temu obiecałam jej że przyjdę wstyd normalnie ale tyle się u mnie działo, że nia miałam głowy na herbatki a teraz jak już ogarnełam chetę i młodego nie ma to mam czas dla siebie powiem wam , ze na początku to jak chora nie umiałam się odnaleźć a teraz czuję, ze było to mi bardzo potrzebne psychicznie bardzo odpoczęłam.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
uważaj na ten cukier bo go stopniowo nalezy się wprowadzać bo biegunki możesz dostać organizm musi się do niego przyzwyczaić
-
Kap, a myślisz tam tańszy?
Asia, tobie się udało zaciazyc to wykresy olej rzeczywiście sama lepiej wiesz...
Aha, nie obrazę się, bo sama tak pomyslalam, ze mam schudnac.. Ale ona jest w tym błogosławionym wieku, gdzie bierzesz świat jaki jest, gruby chudy, to tylko opis, jeszcze nie ocena -
ten cukier używamy z mamami z klubu aktywnego rodzica piekąc ciasteczka dla dzieci z autyzmem i adhd ale pozostałe dzieci też mogą je jeść. Nie wpływa na pobudzenie.
-
Wiem i najwazniejsze jest mega pozytywny jesli chodzi o uziebienie..Nawet dziala tak , ze cofa niektore male ubytki prochnicze,...i dziecio wskazany...
e\EWKA NO ZOBACZYMY JUZ WIELE MI RZECZY TAM KUPIL p[rzez polowe ceny niz u nas..teraz wiezie mi butle oleju kokosowego..nie znam wiec ciekawe czy dobry Podobno polecany przy hashi bardzo...Tak ze na wymianwe z ryzowym bede miala.... -
Ewcia ja te wykresy robię bo jakbym kiedyś miała iść do jakiegoś gina z mózgiem w klinice albo za grubą kasę to je podrukuję sobie żeby widział, że ja anomalia jestem
-
hehhe no ja robot jestem:) IM ROBOT:D
taaa Ewcia masz rację może dlatego tak ładnie schudłam wtedy:D
nie przejmuj się młodą moja mi mówi że jestem brzydka i stara czasem;) i że mam duże cycki:P i pyta czy tata lubi moje cycki hahahakapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
na jedną porcję blaszkę-
0,5 kostki margaryny roztopionej + 0,5 szkl. cukru +jedno jajko + 0,5 szkl. mąki + 0,5 szkl otrębów pszennych +0,5 szkl. siemia lnianego + 0,5 szkl. zmielonych orzechów ja daję te z ogródka :)do tego momentu używamy miksera a teraz bierzesz łychę i dodajesz 2 szkl. płatków osianych górskich mieszasz i formujesz jaką chcesz wielkość spłaszczasz i na papier do pieczenia układasz. Ja piekę na samej górze w tem 180 stopni jakieś 20-30 min w zaleznośći od grubości muszą być rumiane lekkoRobotka1 lubi tę wiadomość
-
to nasz przepis i powiem wam , ze kobiety z matur Naturhouse zatwierdziły nasz przepis jako bardzo zdrowy i dietetyczny można cukier zamienić tym brzozowym